Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 099
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Melmak
Някой знае ли как минава преглед в клиниката на д-р Денкова? Записах си час за консултация преди лазер.

В крайна сметка се насочих към тях.

# 16
  • Точно където трябва
Някой премахвал ли е бели косми по някакъв начин. Чета, че с фотоепилация не може. Имало такива лазери от ново поколение, но някой пробвал ли е? Или електроепилация- това сега ще чета какво е? Изобщо търся начин за трайно обезкосмяване, но имам и бели косми
И друг въпрос - Цяла интимна зона може ли да се третира? Или само бикини?

# 17
Няма да се махнат с лазер.
Само чрез електроепилация.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 23:07 от Гърне без похлупак

# 18
  • Пловдив
За премахването на белите косме май най-добре ще се окаже да ги почнем ръчно с пинсета

# 19
Не знам за бели, но моя позната си махна светлорусите от бяла кожа със специален фотоепилатор за домашна употреба. Беше по-скъп от обикновените, но по думите й си заслужавало и се изплатил многократно. Така че някъде трябва да има начин, обаче не знам модела какъв може да е бил.

# 20
  • 1st floor
Аз в първите дни на юни се оплаках тук от претупана процедура. Тогава ме нацъкаха набързо с лазера и имах опасения, че момичето бързаше просто да си тръгне (бях последен час). Ако помните, писах на G Point и те ми отговориха, че била новата машината и за това. Очаквах нулев ефект, но да се похваля, че изкарах най-спокойното ми море без нито едно косъмче на въпросните места. Четвърта процедура беше, по спомен на 09,06. Имах записан час за края на другата седмица, но го преместих за 09,08. Просто не виждам смисъл, а и имам доста тен, въпреки че не се пека умишлено. Едва вчера хванах самобръсначката, защото видях 2-3 косъма. Така че е редно да отбележа, че въпреки разочарованието ми тогава, момичето си е свършило работата.

# 21
Весела, моля те, питай приятелката ти кой е този фотоепилатор, който премахва руси косми.

# 22
Момичета, ако действително имаше такава машина, която маха русите косми, досега изобретателят ѝ щеше да е станал милиардер. Simple Smile
Както казах - за бели косми, единствено електроепилация, но тя работи на съвсем различен принцип от лазерите.

# 23
  • София
Сигурно са били русоляви с тъмен корен, което реално е от значение.

# 24
  • Пловдив/София
Аз пак да питам, правите ли лазерна на подмишници и интим след морета?
От студиото бяха много уклончиви, можело да има леко изгаряне, но трябвало да ме видят и тест.
На мен ми е адски неудобна локцията и хич не ми се ходи два поредни дни в жегите…

И второ за краката, колко време не трябваше епилтор преди лазерна?
Минах на бръснене преди 1-2 седмици, значи ли че следващата лазерна след 2м мога да запиша и за крака?

# 25
Между руси и бели има голяма разлика. Русите все пак имат някакъв пигмент. За чисто бели се съмнявам да стане с нещо различно от електроепилация. Silk n ipl e марката, но моделът със сигурност е стар. Съвсем руса си беше жената, не русолява.

След море някои кожи изгарят лесно, приятелка така се беше поизгорила. Некомфортно е, но минава. Но все пак подмишници и интим се предполага да не са чак толкова почернели и изгорели от слънцето? Че аз мисля да запиша за подмишници, на море не ходя, само по слънцето се показвам, ама не ми се чака есента или чак зимата.

# 26
За подмишници колко време не трябва да се епилира преди лазер? Обмислям да направя, но  сега лятото няма да издържа, ако е 3-4 седмици.

# 27
Е ти можеш да бръснеш през това време, единственото ограничение е да не ги отскубваш от корен. 3-4 седмици даже малко ми звучат, макар че си питай пак като си избереш студио.

# 28
Търся опит от вече правили тази зона. Сега епилирам и бръсненето хич не ми се нрави, вероятно ще ползвам депилатоар.

# 29
Веднъж стартираш ли с процедурите, вече няма как да скубеш космите (между самите сесии), така че просто почвай отсега с бръснача - никакви проблеми няма да имаш, ако бръснеш правилно.

Общи условия

Активация на акаунт