Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 315
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Melmak
Добро утро!
А да ви попитам следното - все повече се натъквам на мнения на жени, че не им е трайна лазерната и след месеци започват пак да растат - какво имате предвид с това, смисъл предполагам със сигурност не със същата дебелина и размер и гъстота? И какъв е интервалът от време, за който растат пак дори и след последна процедура?

Не мисля, че може да се обобщи. Правят се поддържащи процедури след приключване на курса с лазерната. При някои хора може да няма почти окосмяване след това, при други да има. Моето по ръцете не е изчезнало изцяло и предполагам е от неособено добрия лазер. На корема ми се повлияват най-добре. От много неща зависи, включително и хормони, за това обобщение кое как и колко… трудно.

# 346
Здравейте, предстои ми лазерна епилация на интим. Белегът от секцио проблем ли е и може ли върху него да се третира зоната?

# 347
Не съм чула белези да са проблем.
Аз от операция на миома имам белег, но не съм и питала.
Но попитайте в студиото.
И тук някой друг ако знае да каже.

# 348
  • Варна
Не е проблем. Аз имам 2 раждания секцио и си ме минават и върху белега. Моят е много тънък и вече почти не личи, та върху него май почти не съм забелязала косъмчета да има, но си го минават и не го избягват. Имам и белег до лакътя, той даже е малко по-дебел от секциото, но си е бял и си го минават и  него. Там имам косъмчета, т.е. вече почти нямам всъщност.

# 349
Аз доколкото знам върху белези май косми не растат.
Но и да минат, не е проблем мисля.
Вече за татуси, бенки - може да е драма.

Днес си направих интим, седалище и мишници. Новичка беше. Но беше старателна много и много дълго минаваше всяка зона.
Другото момиче също беше ок, ама напуснала.
То и друга има там, една украинта, тя също работи добре, но не мога да я улуча.

# 350
Върху бенка или татуировка не се минава, твърдо не е за там. Пигментът поглъща светлината и изгарянето е моментално.

# 351
Елора, аз ходя в Г Пойнт и днес точно видях едното момиче, което работеше до скоро там и каза, че е напуснала. Grinning
Иначе новата при мен работеше по - различно. Минаваше ми някои зони като единични импулси, а преди ме правеха непрестанно , сякаш глади с ютия. Не знам кое е правилно...

# 352
E, те са много студиа.
Говоря за студиото близо до стадион Васил Левски.

За това и аз се зачудих, може би различна техника.
Днес ме правеше само точково, нямаше ютия като другата.

# 353
А,аз съм в друго... Но и аз се чудя как трябва да е...

# 354
На мен интима ми в Г пойнт е ютия, както казвате, но по срамните устни след това ме минава и точково.. Виждам, че сменя и настройките. Чак март ми се пада следващата, ако не забравя ще попитам.

# 355
Да, ютията е бързо и се чува по-бърз звук от апарата също така.

# 356
  • 1st floor
На мен са ми правили и двата варианта. Чудя се каква е разликата?

# 357
  • София
Последно бях на процедура в Г пойнт началото на декември, януарската я пропуснах. Имам едно избръсване, че трябваше да ходя на басейн. На бедрата не са поникнали, с изключение на някакви единични. На интима и седалището растат, меки и фини, но си растат. Обмислям да включа и мишници.

# 358
Не ги изпускай чак толкова много дни. Поне не в началото. Аз съм на края  и мога.

# 359
  • 1st floor
Не ги изпускай чак толкова много дни. Поне не в началото. Аз съм на края  и мога.
Защо?

Общи условия

Активация на акаунт