Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 216
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Значи вижте. При александритен те опадат веднага. Всичко.
При диоден 10-15 дни трябва и тогава трябва да опадат. Но да не опадат съвсем, не ми е ок.
Ако не стане, значи има наистина проблем.
Аз затова спорих с последната, явно параметрите е намалила.

# 481

Не е вярно това. Няма как да "опадат" веднага. Wink Правила съм предостатъчно процедури с александритен лазер - косъмчетата си опадат, както при диодния - след 14-20 дни. Иначе, до тогава си растат.

# 482
Диоден е лазерът. 20-ти ден е днес. Ще видим как ще е след още няколко дни.

# 483

Не е вярно това. Няма как да "опадат" веднага. Wink Правила съм предостатъчно процедури с александритен лазер - косъмчетата си опадат, както при диодния - след 14-20 дни. Иначе, до тогава си растат.
Опадат, поне това над кожата опада. Така беше при мен. Всичко каквото съм оставила, не съм могла да обръсна изчезваше. Даже са ми казвали, че и голяма част под кожата също изгарят. Те просто изгарят. По две процедури имам и аз. Е, по-малко от теб.
После са ми казвали, че се образува нещо като филм, избуява нещо за мъничко и си окапват.
При диодния му трябва повече време. Но и е по-слаб от александритния.
При ал. направо на пърлено прасенце миришеше Joy
При диодния няма такова нещо. Там се усеща пощипване.
Интима ми е труден за бръснене и там най-много оставям за съжаление, но просто помня при ал. как беше и при диоден.
При ал. на интим преди процедура има косми, след не вече няма.
После подкожно каквито са останали избуяват и пак опадат.
При диодния на интима си остават това което не съм махнала, но след 10-15 дни си окапват.
Просто последната си остави ръцете и ще сменям студиото.

Ако и след 20 дни си седят, проблем е.
Това и при мен се получи.
Все едно не съм била, ама дадох парички.

# 484
  • Mediterraneo

Тарталета това с крема с фактор е след процедурата, нали?

Да.

# 485
Алина, при мен е същият ефект с александритен лазер. Не са опадвали, просто растежа се забави и заради това седят мн малко над кожата и трудно се бръснат. Като мине още време и израстнат достатъчно ще успееш да ги обръснеш.
Важно е да се каже че бях гладко избръсната. При мен са мишници и горна устна.
В момента съм след 3 или 4 процедура и почти вече не растат, доста им намаляха редиците. На мишниците е доста осезаемо и видимо. Предполагам че е защото са по-черни космите. Другия месец мисля да включа и краката в играта. И следващата процедура да е чак август септември. Живея на морето и плажа ми е всяка седмица заради детето.

# 486
Здравейте! Имам няколко процедури на крака и интим, доволна съм. Определено виждам ефект. Ходя в G point. Има, обаче, едно нещо, което ме притеснява, въпреки, че в техните документи, обяснение и препоръки го водят за нормално, а именно - потъмняване и корички върху бенки (тип лунички, които не стърчат нагоре). Случи ми се последния път на крака на 2 такива. Ще сложа снимка. Коричката падна след около.3 седмици, но не ми се струва нормално. Склонна съм да се откажа. При вас случвало ли се е такова нещо?

Минавам ги с бял молив вкъщи, големите залепвам с бяло тиксо.

Ето едната, нормалният цвят им е светло кафяв, а тук е направо черна.

# 487
Здравейте. Разглеждам студията на Г Пойнт в моя град /общо 4 са/ и графика със свободни часове. Забелязвам, че например за цели крака в едното е зададено време за процедурата 40 минути, а в друго 60 минути. Как да тълкувам тази разлика, че в едното правят по-бързо и са ефективни или че може би претупват? Или са супер ориентировъчни тези минути. За други процедури също има разлики.

# 488
За всяко едно съмнение бих се посъветвала с дерматолог. Имам по 1 процедура и не ми се е случвало да имам такава коричка, но ако забележа нещо подобно определено бих направила консултация.

Според мен тези часове за ориентировъчни. На мен за крака пишеше 45мин, а ги направиха за около 25. За интима също беше нещо от сорта на 15 мин заедно с подмишници.

# 489
Момичета , имам някакъв спомен, че хвалихте много украинка/рускиня , коя прави електро епилация може ли контакти?

# 490
  • Melmak
За мен часовете са ориентировъчни. Аз ходя на корем-лента, което е ужасно малка зона. Сложена е 15 минути, но според мен може и по-бързо да става. Дори не се събличам, а само си вдигам блузата и разкопчавам дънките. Маже с гел и цъка.

# 491
Момичета , имам някакъв спомен, че хвалихте много украинка/рускиня , коя прави електро епилация може ли контакти?

Единствено аз съм писала за украинки тук, но чак да ги хваля - не. Simple Smile Просто защото все още не съм посетила никоя от тях и нямам лични впечатления.

Иначе, ето го поста ми отпреди време.

# 492
Как съчетавате лазера със солариум? Колко дни не трябва да се ходи на солариум след процедурата?

# 493
Как съчетавате лазера със солариум? Колко дни не трябва да се ходи на солариум след процедурата?

Никак. Двете не може да се съчетават

# 494
Изобщо?! То между някои зони имам 40 дни, не може ли междувременно да се ходи?

Общи условия

Активация на акаунт