Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 279
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Melmak
Да си призная, елора, понеже те чета, наклони ми везните за г пойнт. Особено като го имам и до нас. Направо заслужаваш код за отстъпка при тях!

Дано наистина имам ефект, благодаря! На ръцете съм с диоден, не от г пойнт, имам 6 процедури и ефектът май не е оптимален, но ме устройва.

Сега за поддържаща има ли смисъл да пробвам? Понеже преди вече две г си правих процедурите и не съм ходила на поддържаща.

# 181
Ами пробвай, що пък не. Тамън ще прецениш.
Хубавото е, че не са скъпи като в другите салони.

Викаш направо бонуси, ама не ми дават.Joy
Не ги рекламирам, просто си казвам къде ходя и резултата.
Те искаха да ми дават безплатна процедура за рд, но за лице.
Ама там не искам да се пипам, не знам защо.

Но е много важно и кой ще ти я прави.
От едното студио се махнах, защото момичето ми се стори, че претупва процедурите и ги съкращава.

# 182
  • Melmak
Разбира се, не съм помислила, че ги рекламираш! Но реално си им завела клиент, макар без да искаш!

Като цяло не знам какви специалисти са операторите на лазера. Медицински козметици ли са? Тази ми се видя внимателна, то за един корем отне пет минути.. мега бързо беше.

Иначе ме издразни, че “пропусна” да ми даде касов бон, а трябваше да си го поискам.

Иначе вътре чисто, приятно, влиза се с калцуни. Намаза ме с пантенол накрая. Нямам червено, нито дискомфорт.

Не разбирам защо са им ниски цените, наистина разликата е голяма с други студиа.

# 183
Ами някой тук беше писал, че са без образование в тази сфера.
Но някои са, разпитвала съм ги.

Иначе е бързо. Зависи и от зоната.

И за цените съм разпитвала в началото.
Аз като направих с александритен 2 на крака и 2 на интим, реших да не продължавам и каквото такова. Малко ме хвана яд, но не мога през месец и половина да мятам толкова пари.
И открих тия. И на мен ми се стори странно.
Две от момичета са ми  казвали, че собствениците смятат, че тази услуга трябва да е достъпна до всички.
Пък и си викам толкоз студиа, не може да са измамници.

# 184
Дами, не съм правила никакви процедури, само ви чета отскоро и мисля по въпроса.Ако може да питам информативно, извинете ако е тъп въпрос. Зони като например корем, седалище, ръце, лице - за всички тях ли важи също правилото за само бръснене преди и между процедури? Питам защото ми звучи малко по-странно и притеснително особено за лицето и ръцете. Има ли вероятност лазерът да се окаже неефективен и после човек да се окаже с наболи боцкащи косми Rolling Eyes Smiley  Имам фин мъх по лицето, замислям се някой ден може ли да се отърва от него, но не си представям схемата.

# 185
  • Melmak
Така е, елора, много е скъпо с алвксандритния. За крака колко давам.. обаче искам да съм сигурна, че там ще има голям ефект. За корема ми е малко все тая, за това го доверявам на г пойнта, ако има ефект, супер, не вярвам съвсем да няма никакъв!

Мис, за всички зони важи само бръснене. Като отскубнеш един косъм и после отидеш на лазер, какво ще третираш?

За ръце мога да кажа, че аз с диоден лазер имам ефект. Дали е оптимален, не знам. Имам някакви останали косми, които са много по-малко от преди, тънки и смотани. А бяха дебели, гадни косми! И като си правех кола маска беше по-гадно, защото в един момент космите порастват и чакаш да дойде време за кола маска. Тогава е най-гадно лятото. С хормонален дисбаланс съм, въпреки това ръцете ми сега живот си живеят.

# 186
  • Mediterraneo
аз цялата живот си живея с единия диоден лазер. Какви са цените, за които говорите, от чисто любопитство питам.

# 187
Лазерите в G point са си наистина хубави, не китайски. Аз съм на по една процедура на различни зони, така че за дълготраен ефект не мога да кажа засега, но поне не боли. Защото с Александрита ревях направо. Решила съм 5-6 процедури с диода, и тънките които вече не ги хваща добре, да мина на александрит. Тогава няма да боли, а той има повече ефект на тънки косми.
Цените защо са ниски според мен.. защото реално един лазер е около 15-25хил. Избиват се бързо, после другото ти е чиста печалба. Просто като всяка сфера някои разчитат на ниски цени и много клиенти, други искат с високи цени да избият от десетина човека. За някои лазери не е задължително да си мед.лице, но за тези в Скин лайн например трябва. С тях мисля, че се третират и други неща, и дори съм виждала лекари от Токуда там да правят.
Айде и да питам нещо - на краката не ми окапа всичко след процедурата , моя приятелка също каза, че й окапвали на петна след всяка процедура, но след шестата вече нямаше нищо..та явно не е проблем това?

# 188
  • Melmak
аз цялата живот си живея с единия диоден лазер. Какви са цените, за които говорите, от чисто любопитство питам.

За корем в г пойнт платих днес 25 лв.

Иначе за скъпарския лазер на д-р Денкова плащам 350 лв за крака на процедура.

# 189
Ужас. 80 лв са крачката в г поинт.

От александритния Yan25 аз също ревях. Чувствах се като на инквизиция.
А не е като да съм човек, който не е преживял физическа болка.

# 190
Дами, не съм правила никакви процедури, само ви чета отскоро и мисля по въпроса.Ако може да питам информативно, извинете ако е тъп въпрос. Зони като например корем, седалище, ръце, лице - за всички тях ли важи също правилото за само бръснене преди и между процедури? Питам защото ми звучи малко по-странно и притеснително особено за лицето и ръцете. Има ли вероятност лазерът да се окаже неефективен и после човек да се окаже с наболи боцкащи косми Rolling Eyes Smiley  Имам фин мъх по лицето, замислям се някой ден може ли да се отърва от него, но не си представям схемата.

Аз не разбрах въпросите съвсем. Simple Smile Ако на лицето имаш само мъх, какво бръснене между процедурите визираш? То няма да е нужно нищо да третираш, при това положение.
А защо бръсненето ти звучи притеснително за зоната на ръцете?

# 191
Визирам това, че сте обяснявали как преди процедура косъмът трябва да е избръснат т.е. до нивото на кожата, или греша.

# 192
Да, трябва, но не разбрах защо това представлява проблем.

# 193
Не си правете лазер на лицето, ако е само мъх. В някои случаи може от лазера да пораснат повече косми. За мъх - електроепилация.

# 194
  • Melmak
Ужас. 80 лв са крачката в г поинт.

От александритния Yan25 аз също ревях. Чувствах се като на инквизиция.
А не е като да съм човек, който не е преживял физическа болка.

Да, цените им са суперрр!

Ужасно боли александритния, кола маска правех преди на цяло тяло, не ме болеше така!!

Общи условия

Активация на акаунт