Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 271
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
И аз скоро ходих в гпойнт на първа (при тях) процедура. Засега нещата изглеждат добре. Най-интересното е, че на предишните места с диоден лазер ме болеше, и то не малко, а тук н и к а к в а болка.

# 196
Има си леко щипкане. Даже не го водя и болка.
На интима е по-болезнено, там е нежно място.
Ама с инквизицията на александритния е супер и се търпи.
Вече знам, че ако ме хванат да ме измъчват от ЦРУ примерно, ще издържа геройски.
Ми аз съм била на александритен лазер бре ей tooth

# 197
  • Бургас

Иначе за скъпарския лазер на д-р Денкова плащам 350 лв за крака на процедура.
Болезнена ли е процедурата с техния лазер?

# 198
  • Melmak

Иначе за скъпарския лазер на д-р Денкова плащам 350 лв за крака на процедура.
Болезнена ли е процедурата с техния лазер?

Първият път най-много. Наистина болеше повече от кола маска, а аз години наред правех кола маска на цяло тяло и такова чудо не бях усещала. Сега вече не боли чак така, но боли. В сравнение с диодния боли повече. Мен това не ме притеснява, болката е мигновена и после спира. Не са ме изгаряли и въобще нямам забележки. Просто си има болка. Според мен не е непоносима. Аз искам да се отърва от космите и за мен е важен резултата, не болката.

# 199
Просто е различен тип болка.
При колата маска просто отлепят.
Докато при александритния е бавно е епилирането. Главата обхваща малка зона. Боцкането и паренето продължава дори след като се премести на друга зона.

За интима така и не се престраших за кола маска.
Карах на бръснене на интим и мишници или крем.
А краката с епилатора.

# 200
  • Melmak
Много ме мързи да си бръсна интима. И краката ме мързи, ама сега с лазера няма как. Но интима все да внимавам, да не се срежа, после боде.. не мога. С кола маската болка не усещам, докато си кажа пет лафа с козметичката и готово.

# 201
Аз интима не с бръснач, а с бръснещата глава на епилатора. Много по-добре е и не се нарязвам.

# 202
Според вас трябва ли да са ми пораснали косми от една до друга процедура, за да правя следващата? Имам на лицето сега правена, след седмица трябва да ходя пак, но нямам нито един косъм в момента. То няма какво да се третира според мен, а в студиото казаха, че задължително се спазва периода. Кажете така ли е, аз не виждам какво ще третират като няма нито един косъм....

# 203
Днес бях на първа процедура за подмишници. Бях се настроила за болка, а то като едно леко боцкане беше. Ще видя дали има ефект, надявам се да.
Дамата в салона ми записа час за след почти два месеца, така било редно. При вас какви бяха интервалите между процедурите?

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 14:50 от Пролетно цвете

# 204
Днес бях на първа процедура за подмишници. Бях се настроила за болка, а то като едно леко боцкане беше. Ще видя дали има ефект, надявам се да.
Дамата в салона ми записа час за след почти два месеца, така било редно. При вас какви бяха интервалите между процедурите?

За подмишници интервалът е 45 дни между процедурите

# 205
  • Melmak
А на крака какъв е интервалът?

Навсякъде чета 60 дни, гледах да спазвам. Миналата седмица отивам и ми казват, ще се видим преди Коледа. Викам ама как, нали 60 дни??? Не, 5 седмици било. Не знам какво да правя вече. Александритен лазер е, ако има значение. В комбинация с нещо си.

# 206
Първите няколко в джи поинт спазвах. Плюс или минус 10 дни, но ми казаха, че не е драма.
После и разбрах, че може да се разредят.

# 207
  • 1st floor
Аз ходя, като започне вече да има косми. Не виждам смисъл преди това.

# 208
И аз по същия въпрос.Правих горна устна и брадичка в gpoint. Сигурно от късмета на новака,ама нищо повече не ми поникна. В gpoint са на 30 дни процедурите. На втората отидох в деня и буквално не знам какво унищожавахме,ама то нямаше нищо. И до ден днешен е така. Нито косъмче. И имам час за събота за трета процедура. Има ли смисъл да ходя ?

# 209
Колко време мина от първата процедура?

Общи условия

Активация на акаунт