Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 260
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Mediterraneo
На лицето космите неминуемо ще се появят в даден момент, гаранция. Зоната е хормонална и винаги има остатъци. Аз нямам, нямам, в един момент излизат 2-3-5 косъма. Ама вече не ги мисля, дръпвам с пинсетата и 2-3 месеца няма нищо. После други излизат и така. Ще отида да се насвяткам скоро, тъкмо ми се обадиха, че имам останала една процедура платена.

# 211
Колко време мина от първата процедура?
63 дни
На лицето космите неминуемо ще се появят в даден момент, гаранция. Зоната е хормонална и винаги има остатъци. Аз нямам, нямам, в един момент излизат 2-3-5 косъма. Ама вече не ги мисля, дръпвам с пинсетата и 2-3 месеца няма нищо. После други излизат и така. Ще отида да се насвяткам скоро, тъкмо ми се обадиха, че имам останала една процедура платена.
Това ми е ясно. Не ми е ясно като няма никакъв косъм има ли нужда да се ходи. Попитах изрично. Момичето смотолеви нещо и продължи да ми намила,че е важно да се спазват датите,ама аз продължавам да се чудя не е ли нужно нещо да е тръгнало да никне все пак.

# 212
Ходя също в G point. Започнах с мишници, скоро и интим. На мишниците съм направила вече 3 процедури. След втората не излязоха никакви косми. Дойде време за трета процедура, а аз нямах нищо. Обадих се по телефона, но не в студиото, в което ходя, а на някакъв централен. Обясних ситуацията и попитах трябва ли да спазвам стриктно деня, както настояват в студиото. Жената ми отговори, че щом в момента няма никакви косми мога да изчакам още 10-тина дни, през които най-вероятно ще се покаже нещо. Каза, че много често при първите няколко процедури ( без да уточнява зона, а общо казано ) се "наблюдава уау ефект" и хората си мислят, че са достатъчни, но това не било така, защото някои косми са в анагенна фаза, други не, т.е. не излизат по едно и също време и за това трябва да се ходи през определен интервал, за да може да се обхване и съответно унищожи максимален брой косъмчета.
Та, при мен стана така, както ми каза тази жена. Изчаках още десет дни и се появиха много малко. Направих и трета процедура, сега наближава дата за четвърта, а аз нямам нищо отново. Имаше буквално 5-6 косъмчета преди 2 седмици, избръснах ги и това е.

# 213
mamaivy, както си прецениш.
То ако няма нищо наистина има ли смисъл.
Изчакай да видиш.

# 214
Момичета, да питам тези от вас с опит в ЕЛЕКТРОепилацията. Имам 10-тина черни косъма по брадата и бузите, които бих искала да махна. Лазер явно не ми е вариант, но с електроепилация колко процедури биха били ориентировъчно нужни? После след тях прави ли се поддръжка на някакъв интервал от време?

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 15:45 от Marinka1

# 215
По принцип, ако действително са няколко косъмчетата, може и с една-единствена. Или най-много - 2-3.

# 216
На лицето е по-сложно. Ако се направи както трябва, няма нужда от поддържащи процедури, но там често изникват нови косъмчета

# 217
Ходя в Body Aesthetics. Бяха ми ги препоръчали, но след пет процедури, не съм сигурна дали аз бих. Самият лазер според мен е добър, но някои от дамите в салона - не съвсем. При първата процедура доста старателно ми обясниха всички подробности за епилацията, но на практика не ги спазват. Умишлено не си взех пакет. Никой не следи броя процедури, нито интервалите между тях (по първоначално обяснение, трябваше да започнем на 45 дни и да стигнем до 60 дневен интервал, освен това различните зони се повлияват в различна степен), не маркират бенките, освен ако изрично не им кажа. В 3 от 5 процедури към момента, около 1/2-1/3 от една от зоните ми изцяло е пропусната, което разбирам на следващия ден, защото след процедурата всичко е зачервено и не мога да преценя, а всеки път изрично обръщам внимание на това. На една от процедурите изобщо не се бяха повлияли косъмчетата, изникнаха в същия вид, сякаш изобщо не е имало такава процедура, следователно споделих на следващо посещение, но не получих никакъв коментар от тях. Предвид, че цените им са доста по-високи от други места, сериозно се замислям дали да не продължа на друго място.

# 218
Здравейте,
Извинявайте за глупавия въпрос, но от година вече обмислям да направя лазерна епилация на подбедрици. Просот ми омръзна постоянно да се бръсна и да излизат косъмчета след 2 дни.
Препоръчайте ми студио, от което сте доволни в София, ж.к Лозенец и Център. Видях, че e имало в Парк център, което ми е близо- но не знам дали вече има.
Също колко парички ви излезе общо и на колко процедури се ходи? Трябва ли да ходиш на точно определен ден? И също има ли нещо друго, което да съобразя? Преди години ми бяха казали, че докато ходиш не трябвало да пиеш витамини и определени лекарства.. което ми беше странно. И също опасно ли е? страх ме е от рак и разни такива болести. Извинете за въпросите

# 219
  • София
Има информация на първа страница по повечето от въпросите - 2 седмици преди процедура се преустановява приемът на фоточувствителни витамини (от мастната група, обикновено -А, Е) и антибиотици. За подбедрици се ходи на 2-2.5 месеца. Преди първа процедура трябва да бръснеш 3-4 месеца, за да излязат възможно най- много косми на повърхността.
Леге Артис са с високи цени, но са в този район и са доста ефективни. Версус май също имат студио, леснодостъпно от Лозенец. Виж на 1ва стр, пише си почти всичко

# 220
  • Melmak
Аз ходя в клиниката на д-р Денкова на оборище, което влиза в графа център и наистина е на удобно място. Още не съм приключила с курса, имам 3-4 процедури до момента, но виждам ефект и съм доволна.

# 221
Какъв брой процедури правите за тяло, преди да преминете в поддържащи? По конкретно за бикини и подмишници. Първоначално ми казаха 6, сега било добре 7... на мен малко ми омръзна да мисля кога какво да не пия, плюс да ми проваля уикенда, досадно ми е просто. Но се чудя, ако не направя повече от 6 ще се задържи ли ефекта, или все едно нищо не съм правила и го прецаквам? После казаха веднъж годишно, наистина ми е досада и разход.

# 222
Аз правих преди 6-7г на подмишници над 10 процедури и все още имам някакви косми. Преди три месеца последно правих процедура и в момента същите косми си ги има.

# 223
  • 1st floor
А между тези първите десет и последната ходила ли си и през колко време? Колко горе долу косми ти останаха? Малко, половината или? Мъх ли са или нормално дебели косъмчета?

# 224
Не съм ходила заради бременности. сега започнах, но ето че горе долу на три месеца растат... Дълги са си, тъмни,не е като да може да ходиш така ...

Общи условия

Активация на акаунт