Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 271
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Melmak
Преди две години си направих процедури с диоден лазер на ръцете. Не съм правила поддържащи, но имам останало окосмяване.

Според вас ок ли е да отида за поддръжка в Г пойнт, при условие, че не съм си правила там лазер?

# 241
Не виждам проблем.
Аз как от лазер център с александритен почнах всички зони в г поинт.
С ръцете нямам драма.
Там  са изключително малко и много тънки, буквално невидими.
Оф, а каква космата бях там едно време.

# 242
  • Melmak
Не виждам проблем.
Аз как от лазер център с александритен почнах всички зони в г поинт.
С ръцете нямам драма.
Там  са изключително малко и много тънки, буквално невидими.
Оф, а каква космата бях там едно време.
Аз заради импулсите.. нали като ходиш на едно място и гледат на какви импулси те правят. Ще им кажа, че е за поддръжка.

Иначе вече имам кошмари с тия косми. След снощната болка, сънувах как за 1 нощ космите ми са пораснали и са 2 см. Събудих се и си пипах краката да видя дали са гладки…

# 243
Просто бъди честна, казваш им къде си правила процедури,  колко и те ще преценяват вече за импулсите.

# 244
Е като отидеш примерно за пръв път почваш процедури, нали пак те гледат и преценяват с каква сила на импулса да те почнат? Кое те притеснява? И те не са знаели от преди това, гледат и решават, нали това им е част от работата.

# 245
Аз като отидох в г поинт им казах къде съм била и  колко процедури имам.
Няма за какво да скривам това инфо.

# 246
На мен силата на импулсите ми я определяха от прага ми на търпимост при тест на самата зона, а не чрез гледане и решаване.

# 247
Въпросът е че не е драма че няма да знаят на какви настройки са я третирали в предното студио, каквото беше притеснението ако правилно съм разбрала. Пак ще се установи, както е установено и първия път.

# 248
  • Melmak
Да, аз нямам желание да крия или нещо подобно. Просто не знам какви са били настройките на апарата в предишното студио.

# 249
  • София
Станаха вече 2 месеца, в които бръсна подбедрици, подготвяйки се за лазерна. С удоволствие установявам, че в дадени зони от крака изобщо нямам косми, а по другата част са много рехави като гъстота. Явно 15г. здраво скубане все пак имат резултат. Joy

В Леге Артис едно време ми правиха някакво замерване, за да определят максималния допустим импулс.

# 250
Въпросът е че не е драма че няма да знаят на какви настройки са я третирали в предното студио, каквото беше притеснението ако правилно съм разбрала.
Настройката се определя според прага на търпимост. На колко по- висока честота те работят, толкова по- добър ще е резултатът. И всеки следващ път операторите надграждат. Когато се отиде на ново място операторът следва да направи тест на самата зона. Ако не боли- вдига честотата. Ако пак не боли- вдига още и т.н. Особено, като се отиде на ново място това е начинът на действие, за да се гарантира добър резултат след процедурата.

# 251
Дами, здравейте отново. Първо, честита и щастлива да е новата година. Много здраве за вас и близките ви. Flowers Hibiscus

Както винаги, идвам с въпрос. Преди време бях помила за съвет относно електроепилацията, понеже имам няколко косъма на брадичката и врата. Наскоро с по-малката ми сестра се заговорихме, че и тя искала да си прави. При нея обаче повечето е мъх в комбинация с тъмни косми на места. В такъв случай само върху черните ли ще работят или и върху по-светлите косъмчета? Имате ли наблюдения ориентировъчно колко време продължава процедурата? 2 часа например дали биха достатъчни за обработка на цялото лице? Май ще са малко.

# 252
За електроепилация ли говориш наистина? Намерила ли си къде да я правите? Защото, каквото и да ти напиша тук, ако козметичката, при която ще ходиш, има някакви ограничения в начина си на работа, моите отговори няма да са ти от полза.
В България тази услуга в момента не е на задоволително ниво. Може би трябва да се отиде при някоя украинка.

# 253
Мисля, че е точно от Украйна момичето. Видяхме, че работи в Пловдив. Simple Smile

# 254
Какво значение има дали козметичка е от Украйна? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт