Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 242
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Руската школа е много добра в електрото, маникюрите, като цяло козметичните процедури. И във фигурното пързаляне. Blush

# 256
Не знаех.

# 257
Мисля, че е точно от Украйна момичето. Видяхме, че работи в Пловдив. Simple Smile
Супер, записвай смело, в такъв случай. Simple Smile Ще чакам да споделиш отзиви после тук.
Иначе, според мен, запиши първо пробна сесия, недей да рискуваш директно с 2 чАса на лице.

Какво значение има дали козметичка е от Украйна? Thinking
Българските козметички не предлагат качествена електроепилация. Все има някакви гафове. За сметка на това, тази услуга е доста добре развита в редица други държави - САЩ, Канада, Украйна, Русия, много страни от Западна Европа. Тъй като едва ли съществува американска специалистка, правеща електро- в България, насочих потребителката по-горе да пробва при някоя украинка, понеже знам, че в момента няколко операторки практикуват именно в България.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 21:52 от Гърне без похлупак

# 258
  • София
Кои са?

# 259
За тези знам, но не съм ги пробвала лично. Simple Smile

София:

1. "Women’s House Sofia", www.instagram.com/womens_house.sofia. Козметичката се казва Еля (Олена Грицей);

2. Салон "Аглея", www.instagram.com/epilation_sofia.bg, 09885222840;

3. www.instagram.com/yourbody_beautystudio;

4. Beauty Salon "Gery Art", www.facebook.com/profile.php?id=100087077664635.

Пловдив:

1. www.instagram.com/po___volosku;

2. www.instagram.com/elektro_epil.bg.

Не присъстват в заглавния пост, тъй като все не ми остава време да го редактирам прегледно.

Честита Нога Година на всички! Дано се носим все здрави и с гладка кожа! Simple Smile

# 260
Не виждам проблем.
Аз как от лазер център с александритен почнах всички зони в г поинт.
С ръцете нямам драма.
Там  са изключително малко и много тънки, буквално невидими.
Оф, а каква космата бях там едно време.

Би ли споделила опита си в G point и има ли конкретна причина да преминеш? В G point очевидно са по-ниски цените, но винаги съм се притеснявала, че това може да се отрази на качеството. Ходя в лазер център от години и има ефект със сигурност, a в същото време по темите съм виждала доста момичета да споделят, че са ходили на диодни без резултат. А лазер центура си държат цени от години и постоянно вдигат, т.е предполагам, че хората са доволни и има ефект.

# 261
Дами, следя темата от известно време да се поинформирам, но още никога не съм пробвала услугата. Правилно ли се ориентирам, че ако съм с тъмен косъм и светла към среден тен на кожата /не съм снежанка, но не съм и тъмна или с много тен/ най-общо с диоден има шанс за приличен ефект? Защото се замислям за проба и Г Пойнт определено изкушават с цените си.

# 262
В лазер център изобщо не им е хубав лазера , поне за мен. Ходила съм,ефект минимален. В Г Пойнт имам ефект от 2-3 процедури вече.

# 263
  • Melmak
Да, мис, ако имаш тъмни косми най-добре за лазера. И аз съм светла (не снежанка), но съм със сини очи и коса 7.1 и лазерът е решение за мен.

# 264

Би ли споделила опита си в G point и има ли конкретна причина да преминеш? В G point очевидно са по-ниски цените, но винаги съм се притеснявала, че това може да се отрази на качеството. Ходя в лазер център от години и има ефект със сигурност, a в същото време по темите съм виждала доста момичета да споделят, че са ходили на диодни без резултат. А лазер центура си държат цени от години и постоянно вдигат, т.е предполагам, че хората са доволни и има ефект.

Писала съм назад в темата.
Нямам проблем с качеството в г поинт.
Цената не ме устройваше в лазер център + и зверската болка.
Рискувах и съм доволна.
Това че е евтино, не значи, че е некачествено.
Има студиа работят с лазера на г поинт и взимат три пъти по-скъпо.

# 265
  • Melmak
И аз се чудех защо цените им са такива. Наистина е много евтино. Явно бизнесът с франчайза функционира така. В студиото до нас просто няма свободен час с дни. Всичко заето, не само вечерните часове да кажеш, хората отиват след работа. А дори в 2 на обяд! Аз живея в близост и ходя в обедната почивка.

Правих си поддържаща процедура на ръцете онзи ден. Споделих на момичето, че съм за поддръжка и съм правила в друг салон процедурите. Нащрака ме, не болеше.

Изумена съм от ефекта на корема, там космите са си тъмни и много ги мразя. Сега с две процедури са като на забавен каданс, растат с минимална скорост.

За краката продължавам с лазера на Денкова, положението е трай бабо за хубост. Още 3-4 процедури там и мисля да приключвам.

# 266
Благодаря. Оу, даже се оказа, че предлагат подбедрици и бедра отделно Г пойнт. Така общо е малко по-скъпо /50 лв на зона спрямо 80 за цели крака/, но определено ми е опция, понеже на бедрата много ми изсветляха и са тънки до почти незабележими /правя им отскоро понякога кола/ и спокойно мога да ги отложа, зорът ми е под коляното.

# 267
Да, Г Пойнт са на франчайз, затова е по - евтино според мен. Проверете лазерите в различни студиа, ще видите, че наистина със същия лазер взимат тройно.

# 268
В G-point цената за крака и интим е 3 пъти по-ниска от студиото, където ходя на александритен лазер, но на лице и подмишници е същата. Затова преценявам според зоната къде какво да правя.

# 269
  • София
За тези знам, но не съм ги пробвала лично. Simple Smile
Супер! Някоя от тях може и да се навие да прави на подмишници.
Миналата седмица ми беше 12-та или 13-та, като 3 от тях според мен бяха неефективни.
На сайта на едната видях подобен начин на опериране като в едновремешния форум, който ти също знаеш- hairtell.
С обезболяващо и найлон, работят големи зони, звучи обещаващо.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 01:36 от The Catcher in the Rye

Общи условия

Активация на акаунт