Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 231
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Аз пак се замотах , а бях решила да почвам сериозно с лазера на крака , общо-взето ще успея да направя 4/5 процедури преди лятото , има ли смисъл ?

# 271
  • Варна
Аз пак се замотах , а бях решила да почвам сериозно с лазера на крака , общо-взето ще успея да направя 4/5 процедури преди лятото , има ли смисъл ?
Има смисъл. Аз миналата година точно по това време почнах. Утре ще ми е 8мат и спирам с краката и мишниците, но на интим сигурно още няколко ще се наложи.
Аз и лятото правих, на диоден лазер ходя и не съм имала проблеми. Пазех се няколко дни преди и след от пряко слънце по краката, слагах си крем с фактор  задължително като излизам и на плаж разбира се. Иначе до 4 може и да ги докарате до лятото, но 5 не мисля. Зависи на колко време ще ходите.

# 272
  • Melmak
Има смисъл, зависи и колко се печете, колко почивате. Аз започнах лятото с процедурите, но не бях на море, нито съм ходила с къс крачол.

# 273
  • София
Не.
На крака периодът е 2-2.5 месеца. По- скоро, преко сили 3.

# 274
  • Mediterraneo
4-5 процедури преди лятото е някакво безумие. Ако го направиш, ще платиш едни пари без никакъв ефект.

# 275
Ок , благодаря.

# 276
Не.
На крака периодът е 2-2.5 месеца. По- скоро, преко сили 3.
Сега влязох специално да погледна, преди да попитам,но защо G-point са сложили период 45 дни? Само финансова изгода ли има или зависи от лазера това?

# 277
И аз гледах 45 дни , но пак няма лак да докарам 4-5 , по-скоро 3😬

# 278
  • Melmak
За крака аз навсякъде виждам различни периоди. Чета, че е 60 дни и наистина има резон.

На много места слагат стандартно 45, което разбира се ти можеш да не спазиш.
Аз за крака ходя в клиниката на д-р Денкова и там също ми казаха да идвам на около 50 дни.

Кенди, за 4-5 процедури няма да имаш време, но дори 2-3 да направиш можеш да се радваш на някакъв ефект.

# 279
  • Mediterraneo
Да, ефект се вижда веднага след първата процедура- забавен растеж.  В моето студио до лятото бих успяла да направя само 2 процедури, понеже ми бяха на 3 месеца. Тези 45 дни не спират да ме удивляват.

# 280
  • Melmak
Забавен растеж и петниста хиена… за мен наистина има ефект, на море отидох след 2 процедури и бях мега щастлива с ефекта.

# 281
  • Mediterraneo
В какъв смисъл петниста хиена?

# 282
  • Melmak
Някои зони имах косми, в други не, като на петна. В клиниката казаха, че така става, нормално било.

# 283
  • София
Според мен не е нормално чак на петна.
Аз избягва студиа, в които са сложили 30-45 дни за зони, които не изискват това. Свети ми червената лапичка, че са печалбари.

Имам брутално зачервяване около глезените и на 10см нагоре, не е кардиологично, добре, че там нямам косми, но се мажа стабилно с плътни кремове, както ми казаха, и още не минава. Някой, ако има съвет, да свирка. Казаха, че надали ще работят там заради риск от изгаряне.

# 284
Според мен петната са защото са пропуснали участъци от кожата и така се оправдават

Общи условия

Активация на акаунт