Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 227
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Аз пак се замотах , а бях решила да почвам сериозно с лазера на крака , общо-взето ще успея да направя 4/5 процедури преди лятото , има ли смисъл ?
И мен ме интересува същото. Някои отговорихте, че има смисъл, други че няма. Може ли накратко какви са вариантите, като говоря само за диоден лазер примерно Г Пойнт?
1/ Правиш процедури само до юни примерно и спираш до септемвр/октомври заради слънцето? В този случай ако продължиш есента след пауза, изцяло се губи ефектът и поникват плътно наново, или как?
2/ продължаваш и лятото, но около процедура не се излагаш на слънце

Благодаря предварително!

# 286
  • Mediterraneo
Аз съм правила процедури и лятото, не съм се излагала на слънце преди и след процедурата, проблеми не съм имала.
Ако прекъснеш и подновиш на есен, ако е имало добър ефект от процедурите, не би трябвало да го губиш. Не и до там, че все едно да започваш отначало. Аз видях ефект от първата процедура, спазвах период само за първите 2-3, после разреждах все повече( аз нямам и много сесии, де, на крака да имам 5-6), докато стигнах поддържащи. Като за мен, подчертавам, за мен поддържащите са веднъж в годината, не веднъж на 4-5 месеца, както съм чела. В момента вече минавам 2 години без да съм се святкала, все още нямам и нужда.

# 287
Според мен петната са защото са пропуснали участъци от кожата и така се оправдават
Как така се пропускат? Аз съм в съзнание и знам къде минават.

# 288
  • Melmak
Не пропускат. Нали и аз виждам какво правят, а с александритния и усещам. Просто в някои зони бяха опадали, в други не съвсем. И имах кръгчета плешиво (така да се изразя) и кръгчета космато. Сега вече съм на 4 процедури и зоните плешиво се увеличават.

Не пропускат зони, цъкат си яко.

# 289
И аз мога да усещам къде минават и наблюдавам.
И съм била петниста хиена.
В Г поинт даже минават всяка зона по-няколко пъти, няма как да изпуснат.
Не е като ал. лазер, който по спомен минаваше малко място.
Но си имах упорити косми, но и те изчезнаха. Между бедрата бяха страшно упорити, но вече измряха.
4 месеца не съм правила, още нищо не е поникнало на  краката, ама мисля да направя скоро една.

# 290
При мен всичките пъти, в които съм била "петниста", е ставало въпрос за нестарателно минаване на конкретната зона. Например, на интим редовно ми се случваше. Това - в различни студиа, при различни операторки.
Не знам как "усещате" къде ви минават. Simple Smile Аз лично не мога да регистрирам с точност, до см.
Има и друго - като предварително си помолил зоната да се мине щателно, уж са се съгласили, но после пак карат отгоре-отгоре, аз не виждам какво повече може да направиш, освен буквално да се скараш с операторката, което не е най-добрата стратегия, според мен.

# 291
Аз на интима опипвах, странно сигурно ви звучи.. Обаче където е пропуснато седят боцкащи от обръсването. Мине ли се пак като им кажа - става гладко като на бебе.

# 292
  • Melmak
Ами петната ми плешиво са големи, примерно кръг с диаметър 7 см. И такива същите с окосмяване, което е оредяло. На дали са пропуснали такова голямо петно да не минат???

# 293
Скрит текст:
При мен всичките пъти, в които съм била "петниста", е ставало въпрос за нестарателно минаване на конкретната зона. Например, на интим редовно ми се случваше. Това - в различни студиа, при различни операторки.
Не знам как "усещате" къде ви минават. Simple Smile
Скрит текст:
Аз лично не мога да регистрирам с точност, до см.
Има и друго - като предварително си помолил зоната да се мине щателно, уж са се съгласили, но после пак карат отгоре-отгоре, аз не виждам какво повече може да направиш, освен буквално да се скараш с операторката, което не е най-добрата стратегия, според мен.

Имам елементарна чувствителност това първо  и второ наблюдавам ВИНАГИ къде ме минават.
Не знам колко по-ясно да го напиша Grinning
И да повторя, че всяка зона се минава по-няколко пъти. Поне при лазера който посещавам.
Така че няма как да се пропусне.

# 294
  • Mediterraneo
Аз пък съм с очила, как да наблюдавам къде минават. В моето студио не святкат, ако не си със специалните очила( то направо тапи, какви ти очила).

# 295
Явно трябва да отидете на невролог Stuck Out Tongue Winking Eye  Да нямате усещания на краката си не е хич добре.
Аз имам.

# 296
  • Melmak
С александритния направо съжалявам, че усещам!!! 😁😁😁

# 297
Абсолютно.
А с този на г поинт е различен и няма как да не усетиш къде минава, дори и да няма боцкане леко.

# 298
Къде в София можете да препоръчате добро студио за лазерна епилация?

# 299
Аз усещам боцкане само на места по краката. Може би има плешиви зони без косми.
Нормално ли е след епилацията с лазер като прекарам ръка отдолу нагоре на крака (обратно на растежа на космите) да усещам наболите косъмчета (първа процедура)?
Значи ли това че не са умъртвени?

Общи условия

Активация на акаунт