Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Melmak
Нормално е. Космите започват да падат около 15 дни след процедурата.

# 301
Не може да очакваш гладка кожа веднага след процедура.

# 302
При мен наближава пета процедура мишници по график в G point. Четвъртата беше на 13.12, от тогава не е проникнал и един косъм. Беше малко странно миналия път, защото на лявата мишница усетих по-силно от обичайното леки боцкане, а пък на дясната абсолютно нищо. Чудя се дали да започна интим? До лятото мога да направя около 3 процедури и после? Какво бихте ме посъветвали?

# 303
  • Melmak
Интимът не го пече и лятото. Аз мисля, че точно тази зона не я вижда слънце.

# 304
Хаха, права си, hechicera, пък не съм и нудист, но все пак се замислих
Ще питам и в студиото какво ще кажат за тази зона.

# 305
Мишниците са лесна зона.
Ама интима изисква повече.

# 306
  • София
Индивидуално е. Аз съм перфектен кандидат тип снежанка, но имам 13 процедури там. На всички други зони приключих с 4-5.

# 307
Ясно е, че интима няма да мине с 4-5 процедури, въпросът беше друг.

# 308
Какъв е въпросът?

# 309
  • 1st floor
Интимът не го пече и лятото. Аз мисля, че точно тази зона не я вижда слънце.
Е как да не го вижда?! Част от епилираната зона е извън очертанията на нормалните бикини. Миналата година много се притеснявах, защото ходих няколко пъти през лятото на море, а не спрях лазерната епилация. Чаках от две  до три седмици преди и след, но пак само се оглеждах за петна.
И между другото, някой получавал ли е такива петна? Някъде четох, че са светли, а аз си представях тъмни. Какви са? Напоследък забелязвам под едната мишница по-тъмно петно. Не е болезнено, просто като се вгледам, го има. И се чудя дали и преди го е имало, а не съм забелязала...

# 310
  • Melmak
Аз лично не се пека разкрачена, че да ме опече слънцето и в бикини линията, където няма бански.

Също така може да се нагласи почивката според процедурите и да не се ходи веднага на процедура.

Започнах лазерна епилация на крака през началото на септември, когато още е жега и слънце. Обясних на лекарката, която ми прави скинчек, че работя в офис и слънце не ме вижда, защото не ходя с къси поли и панталони дори в свободното си време. 5 дни в седмицата работя, а уикендите не съм ходила да се пека. Тогава ми каза, че няма проблем да започна, иначе щеше да препоръча да мине слънчевия сезон. Октомври средата отидох на море, не бях ходила лятото. Лекарката каза, че няма проблем, стига да се спази отстояние от процедурата.

Не съм имала нито петна, нито нищо. Така или иначе дори да започне човек с процедурите през края на слънчевия сезон, докато стане лято отново, може да не е приключил с курса.

Аз се чудя какво да правя с интима. Години наред го правя с кола маска. Не ме боли. Ходя веднъж месечно. Космите ми са оредели много след 10+ години редовна кола маска. И като чета, че някои дами не успяват лесно и с лазер да се отърват от окосмяването, се чудя дали има смисъл…

# 311
Кола маска на интим правя срещу 10 милиона евро Grinning
Ама явно си свикнала.
Аз на мустачки съм ревала.

# 312
  • Melmak
Хахах, аз докато си говоря с козметичката и тя ми казва “айде готова си..” наистина болка няма. И за това се чудя има ли смисъл да бръсна, да ходя на процедури и накрая ако пак ми останат значително количество косми.. цялото упражнение е било без особен смисъл.

# 313
Аз умирах с кола маска 🫣

# 314
  • Mediterraneo
Никога през живота си не съм правила кола маска на нито една зона. Слава богу, ще умра и без да правя.

Общи условия

Активация на акаунт