Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 343
  • 736
  •   2
Отговори
# 315
  • Melmak
Хахах, не знаех, че съм такова куче! Явно имам висок праг на болка. Помня, че ме е боляло само след години бръснене, като отидох за първи път. И тече кръв.

# 316
Има и по-тежки случаи. Аз от както се помня бях с епилатора навсякъде, може би за това лазера не го усещам 🤭. След почивка лятото направих седма процедура на интим, както казах когато не ходя на лазерна пак си ползвам епилатор когато има нужда. Днес тръгвам да хвана каквото има и забелязах няколко едва подали се косъмчета (другите с размер подходящ за епилатор). Пробвах с нокти и паднаха без съпротивление, явно бяха от тези, които ги е парнал лазера, но излизат доста по-късно.

# 317
Абе минал ги е лазера, просто не могат изведнъж всички да умрат, някои са упорити. А и почват по-тънки да растат.
После изчезват.

# 318
  • София
Горната част на бикини линията е открита при печене освен ако човек не е 200 кила. Там ме караха мен да заголвам, за да гледат разлика от тен.

# 319
Хахах, аз докато си говоря с козметичката и тя ми казва “айде готова си..” наистина болка няма. И за това се чудя има ли смисъл да бръсна, да ходя на процедури и накрая ако пак ми останат значително количество косми.. цялото упражнение е било без особен смисъл.
Същото и при мен. Правя от 7-8 не знам точно колко години, преди това бръснене. Вече свикнах и се радвам, че започнах. Малко подскачам още, но то е от рефлекса на дръпване, не че толкова боли. Също бързо минава и като ме разсейват с разговор много по-малко усещам. НО и на мен ми омръзва, а и са изтънели, но пак избиват много бързо. Няма и 5 дена идеална гладкост. Та и аз много се замислям за лазерна с надежда за още по-голяма трайност, но ако започна ще е с подбедрици сигурно.

Елора, значи аз и Ечисера сме заслужили по 10 милиона Grinning

# 320
Едно време бях с рунтави и дебели мустаци.
Тогава ме болеше много.
Та минах на кремче.
Сега козметичката като маха, няма драма.
Виж бакенбардите болят повечко, че там дебело.
Но се надявам с времето и там да оредее.

# 321
Здравейте, искам да попитам - тези от вас, които са си правили лазерна на интим - кога започна да се вижда резултат на срамните устни, тъй като аз съм на трета процедура и резултатът не е безкрайно задоволителен?

# 322
Здравейте, искам да попитам - тези от вас, които са си правили лазерна на интим - кога започна да се вижда резултат на срамните устни, тъй като аз съм на трета процедура и резултатът не е безкрайно задоволителен?

Интима е много трудна зона.
На много малко жени може да се случи да имат уау резултат след трета процедура.
Аз съм на 10-та и продължавам.
Ще трябва да си направите всички процедури и отгоре, ако искате идеална гладкост и пак специално на интима това рядко може да се постигне.
Е, може с поддържащи.
Аз мисля,че още две ще ми свършат работа, но колкото е нужно.

# 323
При мен лично резултатът определено беше уау още след втора - нито един косъм между двете процедури (50 дни), а преди това положението беше изключително гъсти, черни и … всичко, заради което все пак посещаваме подобен тип процедури. След третата - вече хептен без косъм и идеална гладкост, просто ме дразни леко долната част, където се доста напористи.
В G point ходя аз иначе.

# 324
Аз също ходя там.
И разбира се, че и при мен е така.
И аз съм била със супер дебели и черни.
Но пак се появяваха, дори и след уж над 50 дни и почваха да избуяват.
Но стават по-тънки и все по-тънки.
Да, на срамните устни са много упорити и си ми казва момичето, че при доста жени там не изчезват напълно. В горната част да, но там може и не.
Сега са минали 3 месеца. Просто не намерих време.
Но в горната част няма почти нищо. А на срамните устни доста са намалели.
И аз в един момент като теб си викам след 4 и 5 - абе тез въобще ще измрат ли някога, но си измират в един момент. С всяка процедура си намалят.
Ох, ще трябва да я мина скоро тази част пак + мишници и седалище.

# 325
На интим доста трудно се повлияват. Отпред са ок, като на другите зони, но точно „вътрешните“ зони се повлияват последни.

# 326
А мишниците са най-лесната зона Grinning

# 327
да, там направо не знам защо още ходя да ги минават, може би ще разредя след следващата процедура 😅

# 328
А мишниците са най-лесната зона Grinning
О, да така е. Утре ми престои втора процедура като от първата са минали два месеца. Резултата е много добър, ако има значение повече от 20г. там съм  минавала с епилатор. Чудя се на себе си защо толкова време съм отлагала.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 15:27 от Пролетно цвете

# 329
да, там направо не знам защо още ходя да ги минават, може би ще разредя след следващата процедура 😅

Оф, на едната няма нищо. На другата са два изключително тънки, буквално невидими.

Общи условия

Активация на акаунт