Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 301
  • 736
  •   2
Отговори
# 375
Студиата из страната обаче са на франчайз. Пише го в сайта им. Явно всеки може да си отвори студио дори да си няма понятие от лазерна епилация. Както и да е. Така или иначе няма да се оплаквам никъде, просто исках да знам дали да продължа там или да сменя.

# 376
Ами то трябва при въпросната да отидете и да я питате.
Днес установих, че имам и аз драма със срамните устни, но си бях запазила вече час .
Казах и го, показах и.
Тя твърди, че ме е третирала хубаво и няма обяснение.
Каза, че другия път ще наблегне.
Но и не само, ще поискам и  по-високи ако трябва честоти, а не да ходя и да си давам парите ей така.

# 377
  • София
Здравейте, нахлувам в темата със следното питане: днес бях в Дерма акт за лазерна епилация зони пълен интим и подмишници. Това ми е 7-ма процедура. Тъй като забелязах, че зоната на бикините имам повече растеж казах на момичето да наблегне повече там. Обаче с изненада установих, че тази зона вече била отделна и не е включена в пълен интим. Ако някой ходи там на епилация, моля да сподели дали е така. Писах им в сайта и ми отговориха че наистина тази зона се заплаща отделно.

# 378
Здравейте, в понеделник имам час за първа процедура за лазерна епилация на интим и мишници, до сега никога не съм ходила. Приемам различни витамини и добавки от известно време, трябва ли да ги спра за целият период от лазерната епилация, тоест от първата процедура до последната (за сега съм закупила пакет за 5 процедури) или мога да си пия витамините, стига да ги спирам 10 дни преди и след всяка процедура? Изградила съм си този навик, да приемам витамини редовно и ми се вижда изключително дълъг този период в който няма да мога да ги пия.

# 379
За пръв път чувам да трябвало да се спират витамини. Знам, че някои антибиотици са противопоказни, защото увеличават фоточувствителността на кожата, но витамините така или иначе си ги приемаме и чрез храната

# 380
  • Mediterraneo
Спират се всякакви добавки и лекарства поне 24 часа, не е необходимо 10 дни.

# 381
Четох на различни места, че било задължително да се спират някои, например витамин Д, витамин Б, магнезий, омега 3 и витамин Е, а аз ги приемам всичките. Но защо? Няма да е толкова ефективна процедурата или може да навреди по някакъв начин на здравето, защото ако е първото не ми пречи да си платя за повече процедури, здравето е най-важно.

# 382
  • София
Увеличават фоточувствителността на кожата.

# 383
  • Melmak
Спират се заради фоточувствителност. Особено някои антибиотици.

Добавки не съм спирала, витамин д пия.

Г пойнт са франчайз. Всеки може да отвори студио. Тези в моя квартал са две обикновени жени, не са козметици и тн. Просто инвестираш в студио и започваш да работиш. За това много зависи кой колко е компетентен.

Аз ходя на зона корем в Гпойнт и съм доволна за сега, но не съм приключила с процедурите.

На александритен (комбиниран) лазер ходя на крака в клиниката на Денкова и както казва Елора направо сякаш ги гори тия косми. На 5 процедура съм и съм мега доволна. Казаха, че правят 6-8 процедури, може и повече ако е нужно. Аз виждам огромен ефект. Не съм на 100%, но преди процедурата се бръснах… то направо е като мъх. А съм с доста окосмяване, което никога не е било русо и слабо.

# 384
Здравейте!

Имам следния въпрос - днес ми беше пета процедура лазер на интим (G point). Искам да споделя горе долу впечатления от резултата и да ми кажете при вас как е.
Отбелязвам също, че по мое мнение момичето си върши добре работата.
Ефект има, но като за преди пета процедура някак си представях повече. Две седмици например преди процедурата космите общо взето си растат със същата скорост както и преди това, да, по-редки и тънки несъмнено, но не мога да кажа, че мога да изкарам спокойно така няколко седмици без проблем. След 45 дни ще ми е шеста процедура и със сигурност няма да е последна, но имам чувството, че и 10 да си направя, пак няма после да е достатъчно да ходя веднъж-два пъти в годината, както твърдят студиата, за поддръжка.
Иначе хормонално съм ок, светла кожа и тъмни косми имам, но не знам дали разликата от 5та до 8-10та процедура ще е колосална.
Моля споделете впечатления, както и как горе-солу е било при вас в рамките на този брой процедури. Simple Smile

# 385
Да, при интим е така.
Това е много трудна зона, най-трудната.
Пета е рано да видиш прогрес.
Има, но е малък. Ще правиш още.
Не е като на краката да изчезнат почти напълно на 6-7 процедура примерно.

# 386
... пак няма после да е достатъчно да ходя веднъж-два пъти в годината, както твърдят студиата, за поддръжка.

Да не те разочаровам с отговора си, ама ходене 2 пъти годишно на лазерна си е нормалната и очаквана честота на процедурите след определен брой сесии. Simple Smile За "поддръжка" и дума не може да става. Т.е. различни неща са.

# 387
  • София
Мисля, че всичко е индивидуално.
За мишници не ходя на никаква поддръжка. Над 15 години вече имам само по 1-3 фини косъмчета на мишница, които отскубвам с пинсета. Тоест, ако трябва да съм пунктуална, на едната мишница е 1, на другата 3. Руси и тънки. Не ги забелязвам, докато не станат над сантиметър-два дълги. Толкова.

За интим е подобно положението, има зони, в които нищо не расте, абсолютно нищо, и други, в които има рехави, тънки, руси косъмчета, които махам по друг начин, защото не ме дразнят чак толкова и не ми се занимава вече с ходене по студия.

Не съм руса по принцип, може би просто са изсветлели или пък са си били някои руси измежду кестенявите.

# 388
Здравейте! Имам мъх на бакенбардите с лека пигментация. Дали ще се повлияе от александритен лазер?Не че е болка за умиране, но имам много бяла кожа и започна да ме дразни, откакто се справих с космите на горната устна и брадичката.

# 389
Здравейте! Имам мъх на бакенбардите с лека пигментация. Дали ще се повлияе от александритен лазер?Не че е болка за умиране, но имам много бяла кожа и започна да ме дразни, откакто се справих с космите на горната устна и брадичката.

В никакъв случай не правете лазер на мъх на лицето, защото може да направи космите повече за съжаление. За мъх - електроепилация

Общи условия

Активация на акаунт