Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 290
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Да питам нещо за седалището - в студиото ми обръсват цялото дупе до кръста почти и настрани до външната част на таза. Аз не го правя, защото там имам мъх. Правилно ли е това? Да не се окаже, че мъха не се повлиява от процедурите и накрая да се окосмя повече след лазера. Зоната е трудна за наблюдение, не мога да разбера какво се случва там.

# 391

В никакъв случай не правете лазер на мъх на лицето, защото може да направи космите повече за съжаление. За мъх - електроепилация
Благодаря! Точно това ме притесняваше - дали може да стане по-зле.

# 392
Здравейте, засега правих 1 процедура лазерна епилация на интим и подмишници. Не знаех какво да очаквам и се учудих защо козметичката минава по сто пъти на едно и също място. Нормално ли е да минава зоната по няколко пъти с лазера? И още нещо- след процедура на интим и подмишници мазахте ли се с нещо, защото тази не ми каза нищо относно последваща грижа за кожата и след това се усетих дали не трябва с нещо да се мажа, поне хидратиращ крем?

# 393
Те трябва след процедурата да те намажат.
Или да ти дадат да се намажеш.
Аз не съм имала нужда от мазане след като веднъж са ме намазали.
Но всяка кожа е различна.

# 394
Никога не са ме мазали нито аз съм се мазала след процедура. Достатъчен ми е бил душ с хидратиращ душ гел след като се прибера

# 395
Лошо.
Че даже са ми казвали никакъв душ поне три часа след епилация.

# 396
Ами да кажем, че са били около 2-3 часа след епилация. Аз по принцип не се мажа с кремове и лосиони и съм си ок.

# 397
Аз си взех душ чак 24 часа след процедурата...но мен това ме притесни, че мина с лазера по сто пъти една и съща зона, да не ме увреди по някакъв начин...сега видях, че имах и един малък папилом над зоната на подмишницата и тази явно е минала и през него и няколко дни след процедурата изглежда обгорен ..

# 398
Ами, върху папилома се работи, много ясно. Simple Smile Как, иначе, да се повлияе на космите около него.
Нищо му няма, на мен много пъти и бенки са ми обгаряли.

# 399
А не, къпя си се всяка вечер.
Обаче се чудя дали да не сменя студиото н г поинт.
Нещо не ми харесва тази как ми обработи интима.
Краката ок, ама интима миналия път не ми хареса.

# 400
  • София
Аз за съжаление май няма да успея да започна подбедрици. Много тъпо, жалко за бръсненето. Получих някакво възпаление от претоварване ли не знам и зачервено около глезените до средата на прасеца. Върху това няма да работят.

# 401
Като правех краката и аз имах някакъв малък обрив. Но и разчесвах.
Не знам дали се минава, но и казах. Тя  каза, че няма да минава там.

# 402
  • София
При мен май е пукане на кръвоносни съдове, още не съм отишла на лекар, мислех, че е студова алергия, но е бая, ако отида, трябва да ми направят само горната част на прасците и колената. Което не е проблем предвид, че надолу реално нямам косми вече. Като цяло след сума години скубане са останали много малко. Поне това. Laughing

# 403
  • Melmak
Минаването по няколко пъти не е ли ако си с диоден лазер и е на автоматичен режим? Не знам за интим как е, защото не правя. Но други зони като съм била с диоден и пуска на автоматично и минава няколко пъти. А александритен не, там веднъж и край.

# 404
Минаването по няколко пъти не е ли ако си с диоден лазер и е на автоматичен режим? Не знам за интим как е, защото не правя. Но други зони като съм била с диоден и пуска на автоматично и минава няколко пъти. А александритен не, там веднъж и край.
С диоден лазер ми правиха процедурата

Общи условия

Активация на акаунт