Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 285
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Melmak
Ами нека кажат и другите потребители специално за вашата зона. Аз съм правила и правя диоден на ръце и на корем. И все така са били минава по няколко пъти като движи апарата по зоната без да отлепва от кожата.

# 406
Минаването по няколко пъти не е ли ако си с диоден лазер и е на автоматичен режим? Не знам за интим как е, защото не правя. Но други зони като съм била с диоден и пуска на автоматично и минава няколко пъти. А александритен не, там веднъж и край.
С диоден лазер ми правиха процедурата

Така  е диоден.
И мен така ме минават.
С александритен това ще е вече чист садизъм ако се прави.

hechicera, ти сега в г поинт ходиш нали?
В кое студио си? Нали си доволна?

# 407
  • Melmak
Ходя в г пойнт на корем и правих една поддържаща процедура на ръце. Ръцете съм правила преди две години на друго място с диоден.

За крака ходя в клиниката на Денкова. Там даже не е изцяло александритен, а май някакъв комбиниран ултра гига модерен. Боли на куче с него. 😁😁😁

Дали съм доволна за корема - изглежда да. Имам 3 процедури корем до момента, последната беше миналия петък. Като цяло съм и с кофти хормони, с ир, казвам го, защото с моя проблем не винаги е виновно студиото ако лазерът не действа особено на такава зона - корем лента. Доволна съм за момента, изглежда се стараят, чисто ми се вижда студиото. Нали са франчайз, разбирам, че са две жени, които го държат и те си работят вътре. Не са наети. Може би това е хубаво в една степен. Виждам, че има много заети часове като тръгна да запазвам доста пълен график. А работят до 8 ч вечер, всеки ден са май.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 18:47 от hechicera_

# 408
  • Пловдив/София
Здравейте, чудя по следния въпрос. Правя лазерна на бикини и подмишници, добре се повлиява, за 5-6 процедури почти нямам растеж.
С краката обаче се оказа проблем заради тена (тъмна съм и лесно хващам тен). През септември изгорях много на теста, през ноември малко. През януари най-накрая направихме една процедура, дано успеем още 2 до лятото.
Сега имам друг проблем. Малко са ми се увеличили косъмчетата над горната устна и особено с пудра и червило много ме дразнят.
Но не смея дори тест на лицето, все пак е лице. Белите петна на краката още седят.

Питах в студиото, казаха нещо уклончиво, но и аз нямах готовност.
Напоследък все повече ме дразнят и не знам да рискувам ли. Ако изгоря там ще е кошмар..

Вариант е с пинсета (не повече от 10тина броя са май), досега не съм третирала никога с нищо. Не ги забелязвах.

# 409
Белите петна на краката още седят.

Какви са тези петна? Flushed Не разбирам.

За лице - само електроепилация. Писали сме назад.

# 410
  • София
От изгорено и обелено, предполагам

# 411
Здравейте, чудя по следния въпрос. Правя лазерна на бикини и подмишници, добре се повлиява, за 5-6 процедури почти нямам растеж.
С краката обаче се оказа проблем заради тена (тъмна съм и лесно хващам тен). През септември изгорях много на теста, през ноември малко. През януари най-накрая направихме една процедура, дано успеем още 2 до лятото.
Сега имам друг проблем. Малко са ми се увеличили косъмчетата над горната устна и особено с пудра и червило много ме дразнят.
Но не смея дори тест на лицето, все пак е лице. Белите петна на краката още седят.

Питах в студиото, казаха нещо уклончиво, но и аз нямах готовност.
Напоследък все повече ме дразнят и не знам да рискувам ли. Ако изгоря там ще е кошмар..

Вариант е с пинсета (не повече от 10тина броя са май), досега не съм третирала никога с нищо. Не ги забелязвах.

Не е добра идея лазер на лицето освен ако космите не са като на мъжка брада. Има опасност от лазера да се увеличат космите и да станат по-тъмни особено ако кожата е тъмна. За лицето - електроепилация, но трябва да се направи както трябва.

# 412
Ходя на интим и мишници, диоден лазер, в Г пойнт сега, но и в предишни студия също, с него се минава по няколко пъти един участък.
За седалището не знам, никога не са ми минавали по този начин, при пълен интим ми минават само между бузите. Или е различна зона?

# 413
  • Пловдив/София
Белите петна на краката още седят.

Какви са тези петна? Flushed Не разбирам.

За лице - само електроепилация. Писали сме назад.

Да, при изгаряне след тест.
Ще чета за електроепилация

# 414
  • Mediterraneo
Стига, де, откога сега става като мантра тук да не се прави лазер на лице?!
Аз започнах лазер изобщо точно заради лицето. Не съм имала мустак и брада като на мъжа ми, просто упорити косми, които от дърпане с пинсетата ставаха все по- тъмни и дебели. Родих се с лазера! Веднъж годишно се святкам, през останалото време излизат на 1-2 места тънки и светли, които не се забелязват по никакъв начин, ама аз ги дърпам, че ме дразнят.

# 415
Може и хубав резултат да се получи с лазер на лице, но има и риск по-зле да стане положението и няма как предварително да се знае какво ще стане. Затова не бих го препоръчала.

# 416
  • Mediterraneo
Да, де, ама ако препоръчваш или не нещо, нека е от личен опит. Лазерът на лице си действа като на всяка друга зона. Да, разликата е в поддръжката- докато на тяло вече повече от 2 години не съм правила, на лице ми се налага да се щракам поне веднъж годишно.

# 417
Да, де, ама ако препоръчваш или не нещо, нека е от личен опит.

Аз точно от опит мога да кажа, че в годините, в които правих лазерна на лице, космите ми се увеличиха. Да, не бяха вече така черни и дебели, както в началото - започнаха да никнат тънки и светли, но за сметка на това - ужасно дълги, ако ги оставя. Confused
Сега, дали този "ефект" се е получил само от лазерната епилация - не се ангажирам да се произнеса. Вероятно и хормоните са играли голяма роля. Но е факт, че чак когато систематично стартирах с електроепилацията на лице, космите започнаха трайно да се разреждат.
Проблемът с лазерната е, че - както много пъти сме коментирали - работи доста селективно и резултатите нерядко не са напълно задоволителни.
Аз препоръчвам електро- на цяло тяло даже, ама кой ли ме слуша. Grinning

# 418
  • Mediterraneo
Ами ето, ти не го препоръчваш от личен опит. Аз го препоръчвам също от личен опит. Ама "може" да има еди какви си резултати не е достатъчно да препоръчаш или отречеш нещо.

# 419
Напротив, може и без личен опит да се знае, че има такъв риск. Докато с електроепилацията го няма, а тя и е наистина за постоянно, ако се направи както трябва. Но дори да се направи некадърно и да няма ефект, с нея просто го няма този риск от увеличаване на окосмяването.

Лазерът е за дебели и тъмни косми. За мъх е рисковано какво ще се получи

Общи условия

Активация на акаунт