Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 102 559
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 405
  • In The Middle Of Nowhere
Ив, с турско име ли е?
Има една дето явно тагванията са й проблем, но като набара игра дето само трябва да напишеш нещо го копира това и го пуска по 100 пъти от всичките си 5-6 профила. Направо ме вбесява като я засека някъде, няма друг като нея. Така все едно сме на състезание по копи-пейст.
Но и организаторите са виновни задето приучават хората на такава практика.
В някои игри когато няма таг, трябва да се тегли от профила, а не от коментарите.
Даже точно това ме издразни в 1-2 игри наскоро без тагвания, когато трябваше да напишеш примерно кой смяташ, че ще спечели европейското. Е колко пъти да напишеш Испания примерно, какъв е смисъла?
По: видях я тази същата е. Сега има Още един стимул да се направи още 10 профила да си сложи все нейната снимка за да няма съмнение, че е тя и да пуска по 500 коментара 🤣🤣

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 14:26 от angeles

# 406
# 407
angeles, да, с турско име е. Досега не съм я срещала, защото не играех много, но сега определено ми направи впечатление.

Koshnica, знам, че цялата идея на тези игри е трупане на трафик и последователи, но чак пък толкова да не те интересува какво се случва с игра, която организираш, не ми се струва адекватно. 

Отговориха ми:

"Здравейте. Понеже няма ограничение в броя коментари, това вероятно е практика за една идея по-сигурна печалба. При всички положения правим тегленията на програма със запис на екран, защото така е редно. Съжаляваме, ако сте се почувствали ощетена, ние не целим това, но и няма как да спрем когото и да било."

# 408
Във форумната игра за чанта забелязах, че един и същ потребител е коментирал многократно едно и също. Не е спечелил в крайна сметка, но явно държи да го има на всяка страница за по-голям шанс. Луда работа!

# 409
  • Русе
Да помоля отново за код на Практис, ако все още има естествено..но за награда след Нутела не мога да се вредя, поне да сваля цената на едни плочки.

# 410
Във форумната игра за чанта забелязах, че един и същ потребител е коментирал многократно едно и също. Не е спечелил в крайна сметка, но явно държи да го има на всяка страница за по-голям шанс. Луда работа!
И доста новорегистрирани потребители точно покрай тези чанти, голямо съвпадение

# 411
Не е еднин,за съжаление.В една игра,потребителка реши да копира моето мнение и да го пейства на всяка страница.Още тогава я докладвах и изтриха всичките й коментари.От тогава следя внимателно за нея и винаги я докладвам-в играта с чантите два пъти я триха...

# 412
Не съм обърнала внимание на повтарящите се коментари, но и тук се действа против правилата. Но пък да копираш коментар е откачено. Тук всички сме възрастни хора, с претенции за образованост. И в ИГ, и във ФБ е същото. Най-лошото е, че в повечето случаи многократно участвалите печелят. Явно си има хватки, които са изпитани с времето.

# 413
  • Велико Търново
Не съм обърнала внимание на повтарящите се коментари, но и тук се действа против правилата. Но пък да копираш коментар е откачено. Тук всички сме възрастни хора, с претенции за образованост. И в ИГ, и във ФБ е същото. Най-лошото е, че в повечето случаи многократно участвалите печелят. Явно си има хватки, които са изпитани с времето.
Скоро имаше някаква игра в ИГ, където изрично бяха писали само по един коментар. Но като се загледах пак някои имаше, които не бяха прочели или се правеха на приянто разсеяни и бяха с доста коментари. Писах на организаторката и тя каза, че програмата за теглене имала опция да отсява само по един коментар от регистриран. Дали е така не зная.

# 414
Писах на P&G за играта на Жилет в Лидъл и ми отговориха ,че ще се свържат с печелившите до 7 работни дни след тегленето и ще бъдат качени имената им до 30 дни след валидирането.

Те минаха 9 дни от както е свършила играта.

Те не са ли ги изтеглили? След него игрите ги изтеглиха, шампоаните и орал-Б хората се похвалиха, от този Жилет никой и предположих,че просто няма никой спечелил от тук.

Те 3 игри свършиха на 31ви: за Бош пералните, за ваучери фвшън дейс и текстура и кошниците и тази на лидл , но никой не се е похвалил все още.
А дали е задължително да има печеливши от темата? Аз по принцип не печеля, макар че се включвам от време на време, но като не спечеля не почвам да търся кой печели и кой не. Все пак животът ми не зависи от това.  Simple Smile

# 415
P&G от играта с Lidl изпращат имейли.
С комплект продукти съм. 🤗🍀

# 416
Не че е задължително, но почти винаги има някой спечелил 😃 По-скоро при толкова кампании може да забравят да изтеглят, както съм чела,че се случва и ако някой не им пише няма и да изтеглят най-вероятно.

# 417
Нямам имейл от P&G, общо взето мрън,мрън…Има томбола тук за тест продукт https://www.buzzstore.bg/?  И в Ленор ме няма.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 19:05 от tedi_kati1

# 418
  • In Neverland
С тениска съм от играта на Нова - Великият понеделник юхуу 🎉 Взех си и шампоаните от H&S, мислех че ще ги върнат, защото отложих доставката с една седмица, че бяхме морски, но си ме чакаха. И успешно на морето си взех 7-те кенчета каменица от хепи, доволна съм от тази им игра, можеше и ваучер да пуснат поне веднъж, ама хайде да не сме алчни. Включих се единствено в Мираж за сега и ще се включа в новата игра на Нестий, другите не ме блазнят нещо 😋

# 419
На хепи до кога трябва да се използват ваучерите?

Общи условия

Активация на акаунт