Малка ЮНСКА буболечка превзема света лека-полечка

• 13 797
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте, момичета!

Не съм ви забравила, не бих могла. Чета редовно, но нямам сили да пиша.  Не знам защо, но от два дни се чувствам като парцал... а и от монитора ме боли тиквата. Пролетна умора ли, що ли... Май ще започна да се зареждам с витамини. Всъщност, като пекне пролетното слънце и всичко ще ми мине.  Party

Йоана е страхотен бонбон, пу, пу!

Дидко, радвам се, че си сред нас отново, липсваха ми писанията ти   bouquet

Изпращам една вълна свежи и пролетни мисли за всички вас!
Пазете се от лоши мисли и вярвайте в добрата подредба на нещата!
Аз все с това си давам кураж в трудни моменти. Това го казвам във връзка с темата, която подхванахте - дали животът тук в България е по-лош от този навън. Моето мнение е, че животът е такъв, какъвто си го направим. Знам, че е доста банално, но е така. Отговорността си е наша, изборът също. Всеки е свободен да търси щастието си независимо от това, къде е роден. Пожелавам на всяка от вас да го намери и после да не забрави да ни разкаже за него   Wink

# 106
Здравейте момичта!
Ние все още сме с разтройство-вече 10-ти ден и започвам да се плаша.Спазвам диетата на доц.Маринова и не съм хапвали нищо от забранените неща,но това разтройство не спира.Вчера мъничко се беше посгъстило(на вид беше като на новородено,но това е може би защото сме на кърма-дали за това не се сгъстява?).Днес също беше по гъстичко и изведнъж след обед пак стана водичка.А иначе ака по 4-5 пъти за денонощие.Не се притеснявам че ще се обезводни,и знам че може би ще отнеме време докато се прочисти организма,но чак пък толкова дълго.
Желая на всички лека вечер
Целувки от мен и  Ади

# 107
Писах,писах,писах и нета 3 пъти ме изхвърли...уморих се да пиша наново.
Само за ПОЛИ да кажа, имам всичко,което описа......и ако мога бих се сменила с теб.Нямам търпение да се прибера в Бг завинаги,въпреки устроения ми живот тук и се надявам това да е съвсем скоро Hug

# 108
Позволявам се пак да попитам...
Сега, пак да ви върна към наште болежки. Днес пак ходихме на лекар, че сме много зле и ни казаха утре най-късно да почваме антибиотик. Въпроса е, че антибиотика е Агументин, а си спомням че преди време го коментирахте. И май имаше лоши отзиви...Бихте ли повторили за невнимавалите. Embarassed
И как на своя глава да му взема нещо друго, ако това не е добро?

И още нещо температура 37.4 /без да вадя 0.5/ - да я свалям ли с  Панадол или не ?

# 109
  • Бургас
Привет милички
Ние сме добре ревем сърдим се неспим по цели нощи,но сме здрави и това е важно.

По темата за живота навън и в БГ съм съгласна с Таталинка,че всеки трябва да си намери мястото под слънцето.Навън не е лесно,но и тук е трудно.Мъжа ми работи по 20часа на ден без почивен ден за да може нищо да не ни липсва.Аз от своя страна си гледам детето сама без да има и за 5мин кой да ме смени имам предвид на седмица не на ден.Имам мн приятелки,но време не ми остава,на заведение ,кино или нещо от рода не ъм ходила от мноооооооооого отдавна,а сама не съм излизала откак се е родила Йо,но така е всичко е за сметка на нещо важното е любимите ни същества да са до нас и да сме здрави.

Целувам ви всички и ви пожелавам един прекрасен семеен уикенд.

А щях да забравя честито на всички именници да им е здсраво името
Честито и на месечковците

# 110
Емси, няма смисъл да сваляш такава температура. Винаги когато се мери температурата в дупет се маха 0.5  и ако е над 38 се сваля. Винаги трябва да дадеш шанс на организма да се пребори и ако не може да му помогнеш Hug
пожелавам ви бързо оздравяване , ако сте болни, ако не .... бързо избиване на зъбчето

# 111
  • София
Здравейте !
Честит празник на всички празнуващи!

Емси и Ники преди две вечери имаше такава температура  37,4/само че аз му я меря с термометър за ушенце и е реалната/ и не съм му давала нищо и след това нямаше.
Аз също съм съгласна с написаното от Таталинка. И двете ми приятелки живеят в чужбина и БГ много им липсва и искат тук да си живеят,но всичко се прави заради любовта Heart Eyes
Ето едно клипче от нас - с една от любимите му играчки /която свири много силно и досадно  Simple Smile/
http://www.vbox7.com/play:8a2a11e8

Целувки от нас!

# 112
Ох ще се побъркам...От вчера не иска да яде, сега повърна, само реве и спи, но даже не спи като хората а едн такъв полу буден и хленчи...
Студено е и ме е страх да изляза с него, а мъжа ми го няма, за да купя антибиотика.
Освен да рева друго не се сещам какво да направя...

# 113
Добро утро мами!
Честит празник на празнуващите!ако има такива
Емси не се панирай,може наистина да е зъбче давай му повече водичка или сокче.На мен Диди постоянно ми се струва горещ ама и аз  newsm78 като не ми е навик да му меря Т нищо не му давам. Praynig бързо да се разбере какво е и да се оправяте.
При нас нищо ново освен ,че ще отида у една приятелка на кафе , а Диди ще го гледа баба му.И без това по цял ден слушам "ба-ба-ба-ба"
Честити месечинки!
ПРиятен ден!

# 114
Мобилизирах се малко, грабнах си детето и отидохме да купим антибиотика.
Сонка, той нищо не иска да пие, нито вода нито сокче, дадох му и малко да суче ако е останало нещо, но и това не иска. Много ме е страх да не се обезводни и да влезем в болница.
Моля се антибиотика да му помогне! Praynig

Съжалявам, че ви занимавам толкова, но така не се чувствам сама и си помагам повече и на мен и на бебчо. Дори само като споделям през час как сме.
 Hug

# 115
  • София
Емси, спокойно, мила. В такива моменти е най-разумно да се успокоиш, за да действаш правилно. Паниката не е добър съветник. Валкириа е права за температурата - 37.4 не е висока и може да не я сваляш. Не пречи и да дадеш Панадол - той ще успокои бебко, а и помага при никнене на зъби. За Аугментина - чувала съм, че е добър антибиотик, но имай пред вид, че от него може да се подсече дупето (антибиотиците предизвикват гъбички). А постоянният рев може наистина да е от зъбки. Дано скоро се успокои малкия мъж  Praynig На теб ти пращам една голяма прегръдка  Hug Пиши после как сте!

# 116
Емси, моля се всичко да минава бързо и да няма никакви усложнения. Не мога да помогна със съвет, мога само да предполова, че причана може да е зъбоникненето. Прегръщам ви с Боби  Hug  Praynig

На Йо и Лери, честита месечинка!
Веселушка, къде изчезнахте?  Grinning

Мимик, Йоанка е наистина артист. Целувки за нея.

Тук е ужасен студ и вятър, цял ден ще сме у дома  Sad

# 117
но поне двете семейства от 6-те, които бяхме се връщат тази година - Еликсирче от Пловдив са - като им ходим на гости - ще се видим Hug
Ще ви чакам  .
Мимик, направо паднах... много сладка бе, ама с какво се е омацала така бонбоната. И тя много се обича... какви целувки си раздаваааа Laughing
Емси, трябва да не се отчайваш. Предполагам , че ще имаме доста такива моменти...силно се надявам да не е така, но.... Изпращам ти много целувки.

# 118
Благодаря ви за търпението и разбирането момичета!  Hug

Междувременно вдигна температурата до 38.6 и има разтройство! Cry Нищо вече няма в коремчето му, ако не започне да се храни и пие съвсем скоро ще имаме проблем.
Аз се поуспокоих малко и действам по-трезво!

# 119
Emsi , няма ли някой около теб ? Я комшия , приятелка или познат , който да иде да ти купи антибиотика. Бубата го пи и започна да се подобрява още след първия прием. А за разтройството аз давам оризова водичка.

Общи условия

Активация на акаунт