На море в Турция - тема 84

• 61 269
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • София
танита, Vogue Supreme - Бодрум отговаря на повечето ви изисквания. Може да прочетете отзива ми от миналия септември в началото на темата.

# 106
танита, Vogue Supreme - Бодрум отговаря на повечето ви изисквания. Може да прочетете отзива ми от миналия септември в началото на темата.
Благодаря, намерих отзива - звучи точно като за нас.
Може ли само да попитам дали имаше дискотека след вечерните представления?

# 107
И аз давам предложение за Вог😃 всичко изброено е налично, +ще дам предложение за Делфин веригата особенно Палас.

# 108
  • София
Благодаря, намерих отзива - звучи точно като за нас.
Може ли само да попитам дали имаше дискотека след вечерните представления?

Да, всеки път.

# 109
  • Някъде в Европа...
И аз давам предложение за Вог😃 всичко изброено е налично, +ще дам предложение за Делфин веригата особенно Палас.
Аз слагам и Swandor Topkapi като предложение, особено що се касае до анимацията...Делфин Ботаник Платинум също, със забележка, че плажът е камъчета...

# 110
Моя скромен опит може да предложи Long beach resort в Алания. Имаше 5 алакарт ресторанта, но само 1 посещение включено в AI, както е на повечето места.

# 111
танита  много е важно, какъв бюджет бихте могли да отделите за почивката си, каква конфигурация е вашето семейство, каква стая търсите и кога точно искате да бъде вашата почивка. Отговорите на тези въпроси ще ограничат вашия избор към по малък кръг от хотели, които да избирате.  Скоро четох някъде, може и тук да беше, че Рики Мартин имаше концерт в един от премиум хотелите в Анталия. Също така в някои хотели гостуват турски звезди. Шоу програма има на всякъде, но някъде е по силна, другаде по слаба. След 10-15 септември съм забелязала, че хотелите за почват да работят на малко по "икономичен" режим и да се орязват някои неща от концепциите им, като на първо място според мен е анимацията.

# 112
Здравейте! Има ли хора, които са посещавали хотел Jadore Deluxe Hotel в Сиде, Анталия?
Какви са Ви впечатленията? Подходящ ли е за деца?
Миналата година бяхме там,хванахме дъждовната пролет/лято 🙄.Приличен непретенциозен хотел,с предимно рускоговорящи гости.Територята му е почти изцяло заета от басейните и шезлонгите около тях.Честно казано,не знам и дали имат дневна анимация,защото,когато имаше възможност,бяхме на плажа,който е отдалечен от хотела.Има бусче, което извозва до там,ако не ви се ходи.Плажа е хубав, широк,само към морето имаше камъчета(трудно е без аква обувки).Там беше и амфитеатъра,където бяха вечерните програми.И тях не посетихме 😂.Лобибара е доста голям,с голяма тераса,пълно спокойствие,с много хубави коктейли,където прекарвахме вечерите си.Храната в ресторанта е прилична , сервитьорите бяха бързи и отдадени на гостите.Като минус само бих споменала непосредствената близост на друг хотел(Риолавитас).Толкова близо,че през терасите имах чувството,че може да си подаваме разни неща 🙄.И чилърите,които бяха между двата хотела,и на двата хотела.Но при затворена врата на терасата беше поносимо.

# 113
танита  много е важно, какъв бюджет бихте могли да отделите за почивката си, каква конфигурация е вашето семейство, каква стая търсите и кога точно искате да бъде вашата почивка. Отговорите на тези въпроси ще ограничат вашия избор към по малък кръг от хотели, които да избирате.  Скоро четох някъде, може и тук да беше, че Рики Мартин имаше концерт в един от премиум хотелите в Анталия. Също така в някои хотели гостуват турски звезди. Шоу програма има на всякъде, но някъде е по силна, другаде по слаба. След 10-15 септември съм забелязала, че хотелите за почват да работят на малко по "икономичен" режим и да се орязват някои неща от концепциите им, като на първо място според мен е анимацията.
Благодаря много за съветите - наистина са полезни, защото както писах - нямаме опит с такъв тип почивка. Повече сме почивали самоорганизирано, но сега имаме желание да опитаме за следващото лято.

Със сигурност не търсим ултра луксозни курорти, а по-скоро нещо в средния и малко над средния клас. Едно от най-важните неща ни е точно анимацията - да е хубава и бляскава, да имат хубави шоу програми с достатъчно танцьори  - не бутафорна, ( далеч сме от Рики Мартин Simple Smile ), и да има много възможности за танци.

Опциите ни като време са юли или август, и се притеснявам дали няма да е адски непоносима жега.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 13:55 от танита

# 114
  • Beyond the Frontiers
Танита, добавям Риксос Премиум, двата Гюрал.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 13:24 от Galactic Voyager

# 115
Galactic Voyager Добри ли са отзивите за Гюрал Белек тази година? Предстои ни да го посетим Simple Smile

танита жегата не знам дали ще ви уплаши, но цените в този период със сигурност Simple Smile Като гледам температурите последната седмица в Анталия и в София - не са много различни.

# 116
  • Варна
Благодаря много за съветите - наистина са полезни, защото както писах - нямаме опит с такъв тип почивка. Повече сме почивали самоорганизирано, но сега имаме желание да опитаме за следващото лято.

Със сигурност не търсим ултра луксозни курорти, а по-скоро нещо в средния и малко над средния клас. Едно от най-важните неща ни е точно анимацията - да е хубава и бляскава, да имат хубави шоу програми с достатъчно танцьори  - не бутафорна, ( далеч сме от Рики Мартин Simple Smile ), и да има много възможности за танци.

Опциите ни като време са юли или август, и се притеснявам дали няма да е адски непоносима жега.

Със всички тези изисквания няма как хотела да е в средния ценови клас.
Освен това на 90 % от хотелите може да се ползва само 1 а ла карт за 7 нощувки, да не говорим, че в луксозните хотели повечето са и платени.
Бюджетът е от изключителма важност, защото всеки може да Ви предлага хотели, но дали може да си ги позволите?
Нито хотел Vogue Bodrum, нито хотелите от веригата Делфин са евтини, да не говорим юли и август.

# 117
Бюджета го виждам към 4000 евро макс за седмица за 3 възрастни - това ще бъде ли достатъчно за юли август, или трябва да мисля за компромиси?
Единствено с анимацията и градините не ми се прави компромис.

# 118
  • София
Бюджета го виждам към 4000 евро макс за седмица за 3 възрастни - това ще бъде ли достатъчно за юли август, или трябва да мисля за компромиси?
Единствено с анимацията и градините не ми се прави компромис.

Аз мисля, че за двама възрастни ще стигне. Всъщност сега видях, че сте трима.
Но все пак, за да не гадаем, най-добре изпратете изискванията и бюджета си като запитване до няколко туристически агенции - Емералд, Тез тур, Турс клуб... И като получите конкретни предложения, напишете ги тук, за да може да Ви се дадат съвети от хора, които са били там.

# 119
  • София
Ала карт ресторантите ако са включени неограничено в общата цена, почти сигурно е че трудно ще се вредите.
Обикновено когато са срещу заплащане (5-50 евро на възрастен съм срещала като цени), няма проблем с резервациите и едва ли ще ви откажат да си платите пак.
За пищни представления и партита, на мен фаворит от където съм била,  са Пайн бийч Белек и доста по-малко IC green palace в Лара. В Пайн миналата година наистина бяха топ, това най-много ми хареса в хотела.
Там обаче ала карт не сме ползвали, честно казано са ни поомръзнали и пропускаме, в IC green със сигурност бяхме в повече от един и са на много високо ниво.
Ние обаче юли и август не си причиняваме, до 15 юни максимум.

Общи условия

Активация на акаунт