На море в Турция - тема 84

• 60 333
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, мнения за ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA в Сиде?

# 331
# 332
  • somewhere over the rainbow
Ако и това ви затруднява - подгответе се предварително за това къде ще ходите и какво ще видите, както писа по-горе една потребителка. Иначе ще давате по 200 лв. за вход на исторически забележителности и после ще четем постове - ми то не си струваше, нищо не разбрахме.
Когато човек има желание - има и начин. Като няма желание - има оправдания.
За предварителната подготовка съм абсолютно съгласна. Или чета много за мястото или не ходя без бг екскурзовод. Ползвам почти всяка известна технология в областта на комуникациите, тъй като това работя.
За аудиогайдовете ставаше въпрос - абсолютно съм сигурна, че голям процент хора не ги ползват заради езика. Сега като се замисля, около мен няма човек, който ползва английският като българския, освен двама-трима живеещи в Англия. А, и шефа ми, но той е от София Simple Smile

# 333
Обаче турците ме кефят просто... гледайте, Genuine Fake Factory!
Не са ли безкрайно нагли Grinning
Миналата година един продавач ми каза: Нашето качество е по-добро от оригиналното, защото е Made in Turkiye, а не China AstonishedAstonishedAstonished

Вижте, и те си имат Лидъл Dizzy FaceGrinStuck Out Tongue Winking EyeGrinning

Днес оная кака от Т.Инсайдър каза, че отлива на руски туристи лятото е над 30%
Като гледам Walking Tour-овете, които следя... не виждам типичното туристическо лято по улиците на някои градове, по рехаво ми е. Иначе плажовете за сега са фул, октомври ще е рахат...

Някой, който е сега там или се е върнал скоро, как е? Тъкмо да се усетят малко и да коригират цените...

# 334
  • Пловдив
Navy,като прочетох за село Сиренце(Şirince),се смях със сълзи,написах го на турски и накарах съпруга ми да го прочете,но той запази мълчание...

# 335
Някой, който е сега там или се е върнал скоро, как е? Тъкмо да се усетят малко и да коригират цените...

Следя два хотела от 5 месеца заради неяснота около отпуската на жената. И да за октомври и двата са свалили цените.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 22:26 от ESPACE

# 336
Почивали сме в Хайдарпаша, Тюрклер, Алания. Не е мръднал като цена вече две години...
Утопия Свят беше повишила цените си след изгодните предложения октомври, сега гледам няма повишение, но пък е пълна, стоп сейл е Simple Smile
Хубавите и спредпочитани комплекси, които са и на хубави цени все пак... май са пълни и на по-високи цени, там Роже може да каже, той ги следи.
Средния и нисък клас... за мен това са всички хотели с гугъл оценка под 4.4, са най-вероятно 30% празни, някои пускат тънки оферти...
Турс клуб пуска редовно промоции, но те хотелите са с ниски оценки, както има и онази група във Фейса, дамата пуска хотели с промоции също.
Интересно ми стана, че имаше оферта за Sueno Hotels Beach Side с 1000 евро под цените на агенциите!!! Бях на косъм да поискам оферта за почивка, но ми излизаше от генералната концепция...

Аз съм доволен от цените на градските апарт хотели и ако тази есен паднат малко цените в ресторантите, ще съм доволен Simple Smile

# 337
Здравейте,
За пътуване до Турция със самолет ни казаха, че за детето трябва да вземем и Удостоверението за раждане, тъй като фамилиите ни с мъжа ми, не ни съвпадат и не сме женени.
Въпроса ми е трябва ли да го превеждам на друг език, защото удостоверението е на кирилица.

# 338
Здравейте,
За пътуване до Турция със самолет ни казаха, че за детето трябва да вземем и Удостоверението за раждане, тъй като фамилиите ни с мъжа ми, не ни съвпадат и не сме женени.
Въпроса ми е трябва ли да го превеждам на друг език, защото удостоверението е на кирилица.

Трябва ви само копие и оригинал, за доказателство. Копието може да ви вземат. Акта е необходим на българските власти и не трябва да бъде преведен на друг език.

# 339
Здравейте,

Трябва ви само копие и оригинал, за доказателство. Копието може да ви вземат. Акта е необходим на българските власти и не трябва да бъде преведен на друг език.
Благодаря!

# 340
  • София
Никога не сме носили оригинал, те виждат всичко в системата си гранична полиция. Копие знам че е достатъчно.
Хотелите, които ние следим отвреме на време, са с по-високи цени за септември от ранните записвания. Всички са в по-високия ценови клас.

# 341
За Утопия мога да кажа за цената към дата 28.07. (понеже ходихме да правим доплащания и корекция по едната резервация) за нашата резервация е повишена с с почти 1700 лв(резервацията е правена началото на ноември)Тук говорим за 3-ма възрастни,
Navy бях видяла,че Ориент 99 имат дати за Утопия но мисля,че са до 21.09 но виж може да греша за датата но знам,че имаше.

# 342
Здравейте, искам да попитам кои екскурзии/атракции в района на Сиде сте изпробвали и от кои сте доволни. Някой посещавал ли е Adrasan Saluada ? 🙃

# 343
  • София
Относно Ефес- уникален, както  по-горе беше казано,най- интересното място на, което съм била!
А нашата екскурзоводка ни каза,че само 15 процента от града е разкрит!
 Наблизо ли сте, не го пропускайте.

# 344
  • Beyond the Frontiers
Никога не сме носили оригинал, те виждат всичко в системата си гранична полиция. Копие знам че е достатъчно.
Хотелите, които ние следим отвреме на време, са с по-високи цени за септември от ранните записвания. Всички са в по-високия ценови клас.
Ами не е. С копие на паспорт дали ще минете граница? Не.
Копието не е документ. Това че някой не се е заял, въобще не означава, че е ок.
Никога, никога не са ми искали актовете за раждане на децата. Това НЕ ме освобождава от задължението да ги нося. Защото веднъж да ги поискат и да ги нямам, горя.

Общи условия

Активация на акаунт