За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 488
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Госпожицата да хвърли едно око на Jagger Cole Emperor of wrath и Emperor of rage.
Ще ги пробвам Heart Мерси за препоръката, обикновено вкуса ни съвпада

# 361
  • Бургас
Госпожицата да хвърли едно око на Jagger Cole Emperor of wrath и Emperor of rage.
Ще ги пробвам Heart Мерси за препоръката, обикновено вкуса ни съвпада
Аз не съм ги чела още Wink Чакат си реда

# 362
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Прочетох "Господар на леността". Не е лоша книгата.
"Ако пак се срещнем" кога е излязла и някой чел ли я е?
Аз пък не харесвам такъв тип корици.
И аз, а явно в момента са на мода.

Започвам "Арогантен костюмар" на Ви Кийланд и Пенелъпи Уорд. Дано ми хареса.
Свърших я. Хареса ми.
Започвам "Неуместно", дано ми хареса.
Не лоша книга. Типично за Ви Кийланд ГГ да са с тежки проблеми от миналото.

Сега се чудя между "Обвързани с чест" и серията "Елементи".

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 00:11 от missence

# 363
Вчера прочетох "Обвързани с чест " на К. Райли и ми се стори посредствено написана, а за главната героиня нямам думи. Историята предполагаше да е малко по - интересно написано, но или преводът е кофти или така си е написана книгата.

# 364
  • Разпиляна във въображението
Попрехвърлих "По правилата" на Пенелъпи Уорд. Началото бе някак добре, въпреки че писането не ми харесваше, диалозите, изобщо някак повърхностно бе всичко, но викам хайде да видим докъде ще стигне. Не, не и не. Продължи да е елементарна и това е. Прехвърлих към финала и я заковавам на 1 звезда. Сега проверих, че на "Обяснения в омраза" съм лепнала 2 звезди. Явно не ми допада писането на авторката и я зачерквам.

# 365
  • Бургас
Мисля че тази книга,която се върти из интернет не е официалния превод. Не че има някакво значение. Вече много трудно харесвам книги ,написани само от една гледна точка-обикновенно на главната . Но, в случая с тази книга ми хареса повече историята разказана от гледната точка на Лука. Но,едва ли ще я преведат.
Не че сега не се зачетох в една точно такава, но е писана през 2014, когато не беше модерно много да се пише и от името на главния. Но ми излезе че ще правят по серията филм и аз да не остана по-назад реших да я прочета
https://www.goodreads.com/series/105846-stage-dive
Ще правят сериал също и по The Black Dagger Brotherhood , това май го четяхте

# 366
Аз също изобщо не харесвам Пенелъпи Уорд.
Купих си “Обвързани с чест” на хартия, но за мен също се оказа посредствена. Толкова бавно се развиваше действието, без никакво развитие на героите и сюжета, всичко се въртеше около това кога ще си легнат. Дадох втори шанс на историята на Данте и Валентина, където е малко по-добре положението.

# 367
Вчера прочетох "Обвързани с чест " на К. Райли и ми се стори посредствено написана, а за главната героиня нямам думи. Историята предполагаше да е малко по - интересно написано, но или преводът е кофти или така си е написана книгата.
И при мен е така, според мен не е от превода. Определено очаквах много повече.  Героинята ме дразнеше супер много. Скоро четох една с подобен сюжет на Дж.Т.Гайсингер. Ами много по-добре беше написана.
Иначе електронното издание е фен превод. Цялата поредица е качена с фен превод в рулит. Казват, че втората е по-добра от първата.

# 368
  • София
Тази серия на Кора Райли, която в момента превеждат не е толкова добра, колкото другата за Камората, но пък е по-лека, така да го кажа от другата, затова и започват с нея. Както направиха с Рина Кент - първо издадоха Империите, които не че са лоши, но не са толкова добри, колкото са другите и книги, просто защото са по-леки, при тях по-скоро можем да говорим за taboo romance, с елементи на мафия, но не са толкова dark като RES или LOG.

Lina - Видя ли новината на Рина? През следвщата година ще почне нова поредица, като първите две книги ще излязат доста бързичко, а третата, която ще бъде MM ще излезе 2026. Плюс догодина март месец, книгата на Гарет и Кейдан. Определено ще има какво да се чете. А в интервю е потвтърдила, че ще се върне към Деймиан и Мио.
Скрит текст:

# 369
  • Бургас
Видях я сутринта на бързо. Не съм се задълбочавала. Видях 27 май 2025 и реших,че има време Simple Smile Новата поредица ще е за хокеисти до колкото си спомням ,ако нещо не е променила.
Пенелопи Уорд пише скучно. Не е като другата Пенелопе Wink
Камората на Кора Райли беше за Лас Вегас ли? Тя по принцип си върви след тези,които се издават.

# 370
  • София
Видях я сутринта на бързо. Не съм се задълбочавала. Видях 27 май 2025 и реших,че има време Simple Smile Новата поредица ще е за хокеисти до колкото си спомням ,ако нещо не е променила.
Пенелопи Уорд пише скучно. Не е като другата Пенелопе Wink
Камората на Кора Райли беше за Лас Вегас ли? Тя по принцип си върви след тези,които се издават.

Хокеисти да, според феновете, тъй като тя каза, че поредицата е част от Rinaverse, най-вероятно новите герои ще са свързани с Кейдан по някакъв начин, неговите приятели или семейство в САЩ.
Да Камората е за Лас Вегас, попринцип върви след тази да, макар някъде в средата да се преплитат.

# 371
И Камората са я пуснали с фен превод в Рулит. А сега видях, че Сиела са пуснали на пре-ордер Когато луната се излюпи (When the moon hatched). Аз доста я чаках, има много добри отзиви

# 372
  • Враца
Чета ви, запазвам и запазвам книги в списъка. Сега съм на вълна прескочи книга, но започнах Fifth Avenue Devil и за момента не съм я изтрила с един замах от четеца, за разлика от предишните 3.

Има нещо странно в героинята, а героят е секси лошо момче. И като и каже Kitten... Simple Smile. Върви ми човекът на доминант, но може и да греша. Отдавна не бях чела за доминанти, може и да я бъде.

# 373
  • Бургас
И Камората са я пуснали с фен превод в Рулит. А сега видях, че Сиела са пуснали на пре-ордер Когато луната се излюпи (When the moon hatched). Аз доста я чаках, има много добри отзиви
Дракони? Без мен Simple Smile

# 374
  • София
"When the moon hatched" - е невероятна! Заради драконите много хора я сравняват с "Четвърто крило", но нямат нищо общо... Харесвам "Четвърто крило", но поредицата е YA Romantasy, докато "When the moon hatched"  си е чисто "високо" фентъзи, в което има романтика и spicy сцени.  На мен много, много ми хареса. А главните герои Рейв и Каан са невероятни, най-накрая истински силни герои. Много хора я сравняват с "Дворовете" на Сара Дж. Маас, ноо за мен нямат нищо общо. В началото трудно се навлиза в света, има доста неща, които трябва да се научат, за да можеш да влезеш успешно, но влезеш ли след това бързо върви. За съжаление е първа книга от поредица, а следващата е чак откомври догодина.

Общи условия

Активация на акаунт