Рискова бременност - лекари Пловдив

• 248
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, нова съм тук Astonished  въпросът ми е към мамите от Пловдив, които са преминали през мисед аборт или са имали проблемна и рискова бременност..

Моля, споделете от кой АГ в Пловдив сте доволни и наистина помогна  за разрешаването на проблема?

Преминах през две неуспешни бременности и сега искам да опитам отново..но се страхувам и нямам доверие на никой лекар. Споделете вашите истории, всяка информация ще ми бъде от помощ.

# 1
Здравейте, нова съм тук Astonished  въпросът ми е към мамите от Пловдив, които са преминали през мисед аборт или са имали проблемна и рискова бременност..

Моля, споделете от кой АГ в Пловдив сте доволни и наистина помогна  за разрешаването на проблема?

Преминах през две неуспешни бременности и сега искам да опитам отново..но се страхувам и нямам доверие на никой лекар. Споделете вашите истории, всяка информация ще ми бъде от помощ.
Д-р Васил Даскалов, д-р Ставрев.

Направете изследвания за тромбофилия и имунологични, както и спермограма. Колкото и нелогично да ви се струва.

# 2

Д-р Васил Даскалов, д-р Ставрев.

Направете изследвания за тромбофилия и имунологични, както и спермограма. Колкото и нелогично да ви се струва.
Точно при Даскалов правех фетална та морфология и не можа да види че имам инфекция и че водите са ми намаляли. През цялото време ми правеше само мухабет и плащах х 170 лв. След неговия преглед в 31 седмица ми се спука мехура бебето е изоставало и почина след раждането. Никога повече не бих го посетила. Много ми го хвалеха , но детето ми вече го няма така че….
Сега посещавам Красимира Чалова дм
При тази жена няма пропуск или нещо с което да не се справи.
Също имам тромбофилия и ранни контракции, но тя овладява всичко.
Успех.

Общи условия

Активация на акаунт