Отговори
# 285
Привет, момичета☀️☀️☀️

Пипи, препоръчвам ти сериала с Бергьозар. Последният. Превеждат го като Дилема. Кратичък е и много ми беше интересен на мен. Много е добра Берги. Много й отиват роли на силна, независима, борбена майка. Нямам търпение за новата й предстояща продукция "Майка ми Анкара".

Благодаря! Hug Изгледах го още като го пуснаха, на руски е "Кървав ефир". Не изпускам нищо с Халит и Берг. Heart

# 286
Мали, значи само аз май съм го изпуснала като са го пуснали сериала😆 И аз си ги харесвам двамата иначе. Особено нея😍

# 287
Турският футболист Semih Kılıçsoy споделя, че е бил фен на Гаддар.
"Semih Kılıçsoy гледа Gaddar   вдигна много шум, превърна се във феномен, всички станаха Gaddar, тенденцията на взаимодействие е много голяма #Gaddar #ÇağatayUlusoy 👑"
https://x.com/nisagul899/status/1814560162876625007?t=tfqNY2CZ8F9KMzVfsp1qsQ&s=19
Цитат
Колко ми липсва моят гаддар в петък 🥹😭 Талантът на Чаатай не може да се сравни и без него телевизията не е същата 👑!! Беше лукс да видя този герой, за щастие му се насладих максимално ❤️🤌.
#Gaddar #ÇağatayUlusoy

# 288
Готини колажчета от фотосесии

готина морска красива русалка Heart Eyes

Най - добрият усмихнат готин рибар обожаващ тишината на морето. За улува на големи риби може да му завиди всеки. 

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 21:56 от femmi2

# 289
Поздрав от руската група:
Цитат
vk.com/cagulsoy
Всичко, което даваме, се връща...
Връщат се вярата, надеждата, любовта,
Помощ, подкрепа, участието се връща,
Връща се с радост, мъдрост, щастие.

🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴 Хубава съботна вечер

И за разкош - Hakan Muhafiz,  The Protector:

# 290
Как сте, момичета?
Надявам се сте отпочинали, заредени и уикендът да върви само с положителни емоции. Почти го преполовихме, много бързо минават тези почивни дни😆

С носталгия по миналото:
"Всичко беше малко по-добре, когато хората изглеждаха като истински хора"   
https://x.com/tapirnoktanet/status/1814738040075788421?t=c2Qsnf- … uIM45nG9PacQ&s=19

# 291

Започнахме деня с музикалния талант на Чачо, да го приключим и с умението му да танцува:

# 292

Сега се чудя да почна ли Гаддар или да чакам да го пуснат нашите?
Голяма дилема ;д

Енгин Йозтюрк влиза в Сандъка пресен хабер от Бирсен ханъм
Оф след Метин никой не ми се вързва бе кардешим.

# 293
Здравейте, дами!

Ден за релакс е...
Да изпием по кафе с нашето момче и да продължим с екскурзията. Може пък по пътя да зърнем и нова, актуална фотка на Чачо.
Време му е да се покаже и да ни помаха от някоя яхта или да се похвали с богат улов.
Ние ще чакаме търпеливо.
Диди, в голям дилема си наистина. Аз за себе си я разреших. Оставила съм "Gaddar" за есента, ще му се наслаждавам с бг дублаж.
А сега... ще раздаваме автографи...

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Автограф от Чаатай

Скрит текст:

Споделено и обичливо да ви е и през днешния почивен ден!

# 294

Здравейте, минавам да се отбележа за седмицата и да ви пожелая хубава и прохладна следваща седмица Heart Eyes

Хайде още малко рибарски подвизи...

И спомени от едно момченце до времето на един мъж в разцвета на живота и кариерата си. Heart

Скрит текст:

За разнообразие снимки от Рилските езера, на които бях вчера...

# 295
Дени , как ме зариби с красотата на Рилските езера.Heart Eyes 
Има проблем, че не обичам лифтове , но ще се оправим и с това. 

Ти следиш ли още Хазалка има нови проекти и през септември Нетфликс пуска втори финален сезон на ''Пера Палас''  

последните два са трепач , като истински . Красива фантазия . Феновете и публиката никога няма да ги забравят и прежалят . Дали отново ще им се насладим в общ проект или някъде на събитие Господ знае , но не губим все още надежда. Не е честно  да събират по два или три пъти някои екранно двойки, а други Йок!

Гаддара за разкооооош

Ах , този Огнен поглееед и като свъси веждииии .. Nature Fire Господин Харизма и Съблазън .. Истински Хамелеон !

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 23:23 от femmi2

# 296
# 297

Интервюта в снимки

Скрит текст:

# 298
# 299

Ден за релакс е...
Да изпием по кафе с нашето момче и да продължим с екскурзията. Може пък по пътя да зърнем и нова, актуална фотка на Чачо.
Време му е да се покаже и да ни помаха от някоя яхта или да се похвали с богат улов.
Ние ще чакаме търпеливо.
Диди, в голям дилема си наистина. Аз за себе си я разреших. Оставила съм "Gaddar" за есента, ще му се наслаждавам с бг дублаж.
А сега... ще раздаваме автографи...

Автограф от Чаатай

Скрит текст:

Много неща от екскурзия в миналото заслужават внимание и коментар. Пропуснах някой назад в темата , особено за срещата в Измир при студентите. Тогава пред тях отговори на зададен въпрос, че Хазал Кая първата му специална екранна партньорка и вече близка приятелка го е научила да се целува пред камера и помогнала да се отпусне.. Нормарлно е да се притеснява ,като начинаещ в бранша. Ех, сега го прави с такава лекота и спокойствие и по горещи сцени и няма от какво да се срамува и важното е да имаш доверие на екипа.
Да заявиш такова нещо пред хора не е малко иска се смелост и откровеност.

Започваме с автографите, златни спомени незабравими. Да имаш автограф от Чаатай Улусой и видиш реално колко е прекрасен ,земен , усмихнат и общителен е спомен за цял живот и богатство.  Когато получаваш и даряваш любов:heart:
Ех , да си пожелаем отново да изживеем това може и да ни чуят отгоре звездите..

За тишината не е за сефте. Преживявали сме и по - големи затишия и суша особено когато живееше с онази.. Едвам му виждахме очите.  Когато е във връзка се затваря повече и пази ревностно ЛЖ и Дуда се съобръзяваше с правилата, но споделяше по някой пеизаж от яхтата. Която и да е следващата  ако има такава и не е авантюра едва ли ще го промени. Знае ли човек ?! Така че по - добре да е свободен електрон и ергенче.
 За никъде не бърза. Живее си живота и лудува и е на върха на кариетата си.  Така и ние сме доволни..

Може и да се е усамотил някъде на далечно място или е с аркадашите още? Вероятно гради визия за ново предизвикателство и роля .
Бради, мустаци  коси , слаб или по пълничък.  
Ако трябва да прогнозирам мисля, че ще снима филми един или два и сериал няма да има якънда.  Може чак догодина..
Той има много таланти освен актьорството влекат и други неща така че може и такива планове да има. 

Диди, ако ти се гледа як ,жесток екшън почвай го Гаддара.  
Закупен е в много държави ,но не съм попадала на инфо кога точно ще го излъчат по нашата тв. Може и да го забавят.. Харесвам да гледам и слушам с бг дублаж и превод, но с добри гласове, които отговарят и паснат на геройте  най вече на главните актьори. Затова обожавам дублажа на ОС по бтв и гласът, който дублира Чаатай , като Емир.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 09:27 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт