ЛОНДОН - 14

• 35 034
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
И аз да благодаря за поста на Kally.
За колко часа ви бяха билетите за Хари Потър? Моят е за 16 чак и няма как да не направим нещо преди това, та ми стана интересно.

# 76
Много полезна и подробна информация от последния пост! Благодаря.
Аз четох доста от темите защото съм в търсене на хотел, но е невъзможно да се изчете всичко. Доколкото се ориентирах масово се настанява около Kings Cross. И сега тук идва моят проблем. Мъжът ми предлага Holiday Inn в Stratfort. Живял е там преди време и сякаш си е наумил да сме в този район. Има ли му нещо на Stratfort? Трябва ли за нещо да се притесняваме?
Виждам, че там има и Ibis.
Почти не се препоръчват хотели ли се споменават много рядко. Ако някой може да препоръча ще съм благодарна.
Stratford изобщо не е далече от центъра.Той е в центъра на Лондон.Води се в средата на 2-3 зона.Съпруга ви е прав.Метрото на Stratford e възлова точка и от там е лесно да се придвижите до където искате.
На King's Cross St Pancras метрото е по същия начин.Нещо като възлова точка и от там е лесно да се придвижите накъдето искате.
Ако например аз трябва да избирам в коя ерия да отседна ,то и аз като съпруга ви бих избрала Stratford.Има два мола ,много магазини и заведения,както и български.Stratford e ерия ,в която живеят много българи

# 77
Chonsi, ти във всички хотели, които препоръчваш ли си отсядала?

Линковете, които си дала "не работят", но се добива представа от адресите им

# 78
Chonsi, ти във всички хотели, които препоръчваш ли си отсядала?

Линковете, които си дала "не работят", но се добива представа от адресите им
Само в последният не съм, но там бяха мои близки и останаха доволни. Ще сложа направо имената на хотелите.

Ibis Styles London Gloucester Road
Ibis Style London Shoreditch
Signature Hotel, J Marylebone
Best Western Plus Delmere Hotel
The Belgrave

Препоръчвам резервирането през официалните страници на хотели, защото цените са много по-добри от букинг.

# 79
В първият Ibis Styles London Gloucester Road и ние бяхме пролетта. На много хубаво място е, чист и със хубава закуска. Много сме доволни.

# 80
Закуските в Ибис винаги са на много добро ниво и си заслужават парите. Били сме в техен хотел и в Ница, закуската пак беше много богата и дори имаше машина за фреш, което си е похвално за такъв вид бюджетни хотели.

# 81
относно адаптерите за ток - за хотелите също ли ще са ни необходими?

# 82
В повечето - да. В някои хотели все пак предлагат такива на рецепция - за ползване, или за купуване.
Само в Smart Hyde Park Inn Hostel, където бях в двойна стая, имаше USB потрове до леглата.

П.С. в магазините Poundland продават щепсели с техния стандарт и USB порт.

# 83
относно адаптерите за ток - за хотелите също ли ще са ни необходими?

Да, в много малко хотели има налични или възможност за USB зареждане. Адаптери има в Практикер, Практис, Бриколаж.

# 84
някои хотели имат направо USB или европейски контакти
а по принцип може да се хакне и няма нужда от преходник. В средната дупка има лостче, което отваря другите две

# 85
Хака и аз съм го пробвала, работи, но гледайте контакта да е изключен, че може да ви удари ток.

# 86
Здравейте. Имам въпрос към сдобилите се с билети за студията на Хари Потър. Днес спонтанно реших, че можем да отидем с детето до Лондон в края на октомври и началото на ноември и понеже в рамките на година сме били два пъти, си мислех да посетим студията. Обаче билети за нашите дати няма и забелязах, че до края на годината за доста дати няма билети. От януари нататък билети колкото искаш. Та въпросът ми колко по-рано сте взели билетите? Мерси предварително.

# 87
Сега погледнах, на 05.07 съм взела билети за 31.10.2024 за следобедно влизане. Мисля, че още тогава нямаше за сутрешно. Ние сами ще ходим до там, само билети, без трансфер с автобус от Лондон.

# 88
Изкупуват ги агенции според мен, защото на по-висока цена се намират билети за дати, които на сайта не са налични. Иначе нашите билети ги взехме в началото на лятото и имаше още тогава само за следобеда.

# 89
Аз на 21-ви август взех за 24-ти октомври от 16ч. Това беше най-ранния възможен останал час. Мисля, че в началото на юли имаше и сутрешни часове, но ние закъсняхме с решението кога ще пътуваме.

Общи условия

Активация на акаунт