Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 258
  • 695
  •   1
Отговори
# 15
Това му е целта, да, но какво ще стане зависи от много неща: вид и произход на петната, фоточувствителност на кожата, вид и процент на активната съставка в продукта, обща рутина, здравословно състояние, възраст и тн., и тн…

# 16
Това му е целта, да, но какво ще стане зависи от много неща: вид и произход на петната, фоточувствителност на кожата, вид и процент на активната съставка в продукта, обща рутина, здравословно състояние, възраст и тн., и тн…
Дх3,
А може ли да препоръчаш витамин ц? Ползвах на Юсерин. Не видях резултат.

# 17
За съжаление нямам големи опити и резултати с много видове, но съм пробвала проценти.Висок процент не е за чувствителни кожи.
Мисля, че
най- много ми хареса( от пробваните от мен) този:
https://novakoja.com/collections/geek-gorgeous/products/copy-of- … LmwBoCjXsQAvD_BwE

# 18
От Вит С на Юриаж съм доволна, както и от този на SVR. На Ла Рош също е хубав. То номерът е в постоянството. Признавам си, че само последните два пъти успях педантично да измажа целия флакон като почти не пропусках сутрин.
Преди отварях, слагах до едно време, после почвах да прескачам и накрая продуктът заминава в коша, защото е минало време от отварянето.

# 19
Caudalie premier cru дали е подходящ за кожа на 35г.?
И аз благодаря за новата тема.
За продукт с вит. Ц, в момента използвам емулсията на Orjena и много ми допада.
Много съм доволна напоследък от крема на I’m from vitamin tree water gel.
Сега за летните почивки използвам само тонери, гроздовата вода на Caudalie,  бустера на Виши 89 и матиращи емулсии. (Мазна кожа)

Имам няколко мостри на продукти от серията на Caudalie Premier cru, но ще ги оставя за студеното време.

# 20
  • Някъде там
Включвам се пак в темата.Нощния ми крем на Юсерин привършва.
Колебае се дали да си подновя един от любимците Nuxe Merveillance Lift или да се доверя на нещо ново, което не съм пробвала до сега. Става въпрос за този крем на Авен
Някой в темата може ли да се включи с отзиви за този крем?

# 21
  • София
Включвам се пак в темата.Нощния ми крем на Юсерин привършва.
Колебае се дали да си подновя един от любимците Nuxe Merveillance Lift или да се доверя на нещо ново, което не съм пробвала до сега. Става въпрос за този крем на Авен
Някой в темата може ли да се включи с отзиви за този крем?
Аз свърших вече втора опаковка от него. Не знам дали си въобразявам, но се отрази доста добре на кожата ми. Ще го подновя отново и мисля, че си заслужава.

# 22
  • Някъде там
fiona_fiona, а според вас подходящ ли е за комбинирана кожа?

# 23
  • София
Моята кожа е също комбинирана и нямах проблеми.

# 24
  • Някъде там
Моята кожа е също комбинирана и нямах проблеми.
Благодаря, аз прочетох и в сайта на авен подробно описание за крема. Поръчах си го от sopharmacy. В момента там е на най-ниска цена. Предлагат го за 69,58 лв.

# 25
Caudalie premier cru мисля, че е подходящ, да. Анти ейдж серия е.

# 26
Хора помагайте кой серум да избера…На 35 съм, с комбинирана кожа.

# 27
  • София
На TO

# 28
# 29

Общи условия

Активация на акаунт