Какъв крем за лице използвате? – 25

• 95 757
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • Велико Търново
Някой да знае препарат против първоначални пигментни/старчески петна ?

Къде са петната?

# 181
Едно на лицето до слепоочието, мъж на 47 г.

Къде са петната?

# 182
  • Велико Търново
Може да се избере локален продукт, с който да се третира петното и задължителна слънцезащита целогодишно или крем анти-пигмент с фактор.Друго спасение няма.

# 183
Какъв препарат ?
Може да се избере локален продукт, с който да се третира петното и задължителна слънцезащита целогодишно или крем анти-пигмент с фактор.Друго спасение няма.

# 184
  • Велико Търново
Биодерма серията Пигментбио, Еусерин анти-пигмент, Биотрейд-Мелабел.
От всяка има всички продукти.

# 185
Благодаря ❤

Биодерма серията Пигментбио, Еусерин анти-пигмент, Биотрейд-Мелабел.
От всяка има всички продукти.

# 186
Най-добрият продукт, който аз съм ползвала за избелване е цедено кисело мляко. МОЖЕ да опитате с една лъжичка, без пари е.

# 187
Здравейте и от мен,може ли някой да ми препоръча крем за финни линии по челото,но без ретинол,нещо за постоянна грижа за лицето,на 35 г.съм

# 188
Финните линии по челото най-често, да не кажа винаги, са мимически. За мен лично няма крем, които да ги изглади.

# 189
Серум може донякъде да ги позаглади. Препоръчвам на Авен уплътняващ hyaluron active B3.

# 190
Преди време Клиник имаше много хубав продукт- прахчета (десетина на брой) с витамин С и отделно ампула с витамин С, от която се капва вечер в крема за лице, и стига за около седмица. Точно за такива петънца, много добре избистряше тена.
Но вече никъде не го откривам, явно са го спрели, и търся алтернатива.

# 191
Тези прахчета на Clinique си ги има винаги в Нотино.
Понякога зареждат комплектчета с ампулата, но в момента липсва.

# 192
На мен и обикновен витамин Ц серум ми помага много за избистряне на тема. Имам лунички и според мен много помага да изсветлеят, макар че не изчезват напълно. Зимата са почти незабележими.

# 193
Някой знае ли дали има дневна грижа за лице под формата на флуид (от типа на флуида 50 фактор на Ла рош позе)? Но търся нещо без фактор, просто овлажняващ флуид за лице.

# 194
  • Велико Търново
Някой знае ли дали има дневна грижа за лице под формата на флуид (от типа на флуида 50 фактор на Ла рош позе)? Но търся нещо без фактор, просто овлажняващ флуид за лице.
Заповядай
https://gpharm.bg/produkt/vichy-mineral-89-hydratyrasth-slanczez … luyd-spf50-50-ml/

Общи условия

Активация на акаунт