Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 278
  • 695
  •   1
Отговори
# 45
Аз съм с нормална, към комбинирана кожа. От пандемията, направих някаква реакция от платнена маска и близо година, не можех да се преборя с акне - то не бяха лекарства, не бяха лазери и т.н, без ефект, нито върху акнето, нито върху белезите от него.
Запознах се с една българка,  която работеше в естетична клиника в LA - да е жива и здрава, защото тя ми "предписа" какво да слагам и мажа и лицето ми се оправи.
Тази година вече активно забелязвам, че червените петна от акнето стават все по-малки и изчезват. Трябва си постоянство с мазането. Най-важният й съвет беше, че кожата иска хидратация - това е в основната на всичко. Доста време ми трябваше да си възстановя кожната бариера, след като я съсипах с медицински кремове и тежки пилинги.
Сутрин ползвам:
aPAD Азелаинов Серум + Clinique Moisture Surge™
Вечерно време хидратиращ крем + Cosrx Advanced Snail 96 Mucin и вече два пъти в седмицата само Paula's Choice Skin Perfecting Ексфолиант С 2% BHA .

И пак по нейн съвет - само карбонов пилинг веднъж годишно - зимата.

# 46
  • Някъде там
Някой пробвал ли е този серум ?

Да, заедно с крема и на мен лично много ми харесва. Имах малки петънца на челото и това ми помогна.В момента петната не се забелязват.

# 47
Здравейте, бихте ли ми препоръчали  да започна с anti age грижа около очите на 28 съм и ако да към кой крем да се насоча, също така имам широки пори в т зоната кякво бихте ми препоръчали мерси предварително

# 48
  • гр.Пловдив

Подходящ ли е за мазна кожа?

# 49
Моята е комбинирана, но ми се видя леко тежък заради SPF. За мазна по-скоро не бих го взела.

# 50
При мен нямаше никакъв ефект и бързо се върнах на Клиник

# 51
  • гр.Пловдив
При мен нямаше никакъв ефект и бързо се върнах на Клиник

Кой на Клиник и крем ли е или гел?

Аз да си кажа за поредното разочарование от прехвалени я серум на Виши ,който е като тебеширена вода и лопчи гадно течността в шишето..Защо по ягодите не е лекичък крем,ами тази гадна вода,която се разтича и не мога да се намажа като хората-буквално тече по пръста..Rage В срок на годност си е,но аз очаквах леко кремче,по принцип и геловидни не обичам,но това ме утрепа просто ..

# 52
Teddynm, и тонираната слънцезащита е същатс консистенция. На мен и кир ефект ми прави.

# 53
  • Пловдив
Дами, някой с отзиви за този серум на Avene? Пише,че съдържа ниациниамид и бакучиол.
Avene Vitamin Activ Cg Озаряващ коригиращ серум

# 54
Здравейте, има ли някой с отзиви за този крем https://www.notino.bg/fillerina/densifying-filler-grade-5-dneven … em-protiv-brchki/ ?

# 55
Дами, някой с отзиви за този серум на Avene? Пише,че съдържа ниациниамид и бакучиол.
Avene Vitamin Activ Cg Озаряващ коригиращ серум
https://remedium.bg/aven-hialuron-aktiv-b3-serum-kontsentrat-30ml-069726/p
Използвам този серум и съм изключително доволна.
Този е Avène Hyaluron Activ B3 и озарява лицето. Икономичен е. Слагам по 1-2 капки и се разнася много лесно.

# 56
Здравейте, аз съм на 28 с мазна около тялото зоната кожа съм, мислите ли, че е подходящо да започна с anti âge  грижа някаква или е рано

# 57
Здравейте,я ми кажете какво прави този вазелин с лицето че ми писта да го гледам по реклами и как се ползва в кремове ли.какво маски или директно нанасяне?

# 58
не бих си сложила вазелин на лицето
служи като бариера, задържаща водата в кожато

# 59
не бих си сложила вазелин на лицето
служи като бариера, задържаща водата в кожато
Ужас и аз не бих ,но само питам защото ми е интересно то не са реклами то е чудо 😁

Общи условия

Активация на акаунт