Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 894
  • 698
  •   1
Отговори
# 195
Някой ползвал ли е на Clarins double serum околоочния ?

# 196
# 197
  • София
https://www.notino.bg/estee-lauder/advanced-night-repair-synchro … rchki/p-16049725/
Не се отнася за крем ...   
Може ли мнение относно крема и офертата?

# 198
https://www.notino.bg/estee-lauder/advanced-night-repair-synchro … rchki/p-16049725/
Не се отнася за крем ...   
Може ли мнение относно крема и офертата?
Честно казано нито от серума съм впечатлена ,нито от крема.

# 199
Някой ползвал ли е на Clarins double serum околоочния ?

Да, силно го препоръчвам. Много е лек и подхранващ. Вече съм използвала две опаковки, но реших да го сменя за разнообразие. В бъдеще ще подновя със сигурност.

# 200
Препоръчайте ми крем,които поне малко заличава финните линии около очите,да има поне малък ефект

# 201
Simple Smile)) много хидратация и се молим да помогне Simple Smile

# 202
Момичета, моля ви да ми препоръчате околоочен, който не ви предизвиква алергии и дразнене на очите (тези, които сте по-чувствителни). Не мога да открия такъв и затова в момента не слагам нищо. Последно купих Clinique all about eyes rich, но отново ме дразни.
Също така нощен крем против бръчки за суха кожа 35+, който да е по- богат, тип маска.
Благодаря ви! 🩷☃️

# 203
Пробравала ли сте японската марка Хада Лабо?
Често се връщам към околочния им крем. Кожата ми е суха.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/hada-labo-tokyo-krem-protiv-brac … 900525078773.html

# 204
Задължително ще опитам! Благодаря за препоръката! 💐
Пробравала ли сте японската марка Хада Лабо?
Често се връщам към околочния им крем. Кожата ми е суха.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/hada-labo-tokyo-krem-protiv-brac … 900525078773.html

# 205
Биодерма - околоочните  не дразнят очите изобщо, препоръчвам!

# 206
  • Sofia
Пробвала ли си околоочния на CeraVe? На мен нито ми дразни, нито подпухвам от него. Peace

# 207
Дами, някой с отзиви за този серум на Avene? Пише,че съдържа ниациниамид и бакучиол.
Avene Vitamin Activ Cg Озаряващ коригиращ серум

Здравейте, знам че е доста време от поста, но аз сега открих темата.

Взех си тази серия на Avene , да ме питаш защо , тъй като от много време ползвам корейска козметика само, но изглеждаше много обещаващо.
Серума в комбинация с крема прави кир ефект при мен. Потърквам си лицето леко и започва да падат топчета.
Аз измивам сутрин основно и не слагам много от продукта и пак не можем да се спогодим.
Чудих се кое е проблема и за мен е серума. Ако използвам само крема е ок, няма люпене на продукт, но съчетано със серума е трагедия. Имам чувството, че въобще не попива. Така ми се е получавало преди само от крем на Collistar с хиалуронова киселина, беше голям ужас, а аз преди да мина на корейска се кълнях в тази компания ( продължавам да съм им супер фен, но само в продуктите за тяло Simple Smile )
Ползвам бакучиол на корейската Medipeel  и има много голяма разлика и в усещането, онзи все едно се плъзга в кожата, но пипетата там е ужас, и ме изкарва извън нерви.
 На същата компания съм ползвала и доста кремове, който макар и мазни на консистенция дават повече хидратация за мен лично.
Разбира се има имам и гафове и от тях.
Ще си го използвам, че не е евтин, но май няма да повторя.

# 208
Здравейте, момичета, не съм писала досега в темата ви. Ще помоля за съвет каква козметика да взема за малката ми дъщеря, почти на 16 е. С хубава, нормална кожа е, не е акнеична, сега през зимата леко към суха я чувствала. Гримира се леко, научила съм я, че главното е почистването и хидратацията, ползва измиващ гел и мицеларна вода Микса, а като крем досега е ползвала само Нивеа, от белите бурканчета. За мен Нивеата е съвсем достатъчна за млада кожа, но  тя е основно хидратираща, може би и от друго има нужда. Ще съм благодарна за съвети. Аз съм на 52 и за себе си съм си нацелила подходящите продукти и марки, но моята кожа има съвсем други нужди и не знам какво да я посъветвам.

# 209
  • гр.Пловдив
Как се разбира крема къде е произведен,понеже нали казвате,че имало разлика например Виши купено оттук,понеже ги произвеждали в Турция вече и същия купен от Германия или Франция?

Общи условия

Активация на акаунт