ТУ - София. Минимални балове 2024

• 21 998
  • 175
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Приет на първо желание - Информатика и софтуерни науки с бал 28.19.

# 151
Класиран на първо класиране
Компютърно и софтуерно инженерство   Редовно   Общо основание - бал 28.77

# 152
Класиран на първо класиране "Бизнес управление" - редовно - бал 25.29

# 153
  • Северо=Западналия край
И моят син е приет на първо желание, специалност "Информационни технологии в индустрията" с бал 28.66. Чакането приключи, сега да се стягат да учат.

# 154
  • София
Понеже вече всички са получили линк за плащане, сумата очакваната ли е? При нас е по-малка, при приятели също.

# 155
И при сина ми пише по-малка сума при плащането онлайн.

# 156
И ние платихме преди малко, при нас сумата също е по-малка от обявената за новата учебна година.

# 157
Здравейте. Имам въпрос към всички които ще кандидатстват в ТУ. При записването трябва ли да се носи медицинско? Моля помагайте Simple Smile

# 158
  • Северо=Западналия край
И аз се изненадах, че таксата е по малко. Нали говореха, че са вдигнати на всички университети. В сайта на "семестриална такса" отгоре пише, че са за учебна 2024/2025. Но под този текст е цитирано едно решение от 2025г. , което като се разрових в нета го намерих и там цените за 2025/2026 са други. Т.е. да, по ниски са Simple Smile Явно ТУ не са си актуализирали информацията в сайта.
Bassd - не трябва медицинско, само изброените документи (снимки, диплома оригинал и копие, лична карта и да е платена таксата.
Някой има ли представа как се разпределят общежитията - на случаен принцип или има някакъв ред?

# 159
  • у дома
Ако е прилаган сертификат за владеене на език,той трябва ли да се носи?И за удостоверението за завършен гимназиален етап също се чудя...Или само дипломата и лична карта?

# 160
  • София
Да пиша и тук,  в случай, че някой не чете другата тема.
При записване да си носят банкова карта за доплащане на сумата, както и изпринтен документ за вече платената сума. Това е от учебен отдел в ТУ.

# 161
  • у дома
При записване да си носят банкова карта за доплащане на сумата, както и изпринтен документ за вече платената сума. Това е от учебен отдел в ТУ.
Който още не е платил и внесе точната сума няма фа има проблем,нали-за пръв път да се радвам,че моето е от мотаещите се и правещи нещата в последната секунда...

# 162
При попълване за плащането, може ли да се коригира сумата? Защото аз, като вляза за плащане, директно ми дава по-ниската сума.

# 163
  • Северо=Западналия край
За какво доплащане става въпрос? Ние платихме онлайн през линка който ни беше даден. Какво още трябва?

# 164
През линка са пуснали по-ниска такса - с около 50 лв по-малко е от тази, която е обявена на сайта. Затова ще трябва да се доплаща. От ТУ са допуснали грешка. Тъпото е, че така и не са я поправили.

Общи условия

Активация на акаунт