Нухална транслуценция

• 915
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте момичета... преди 2 дни бях на 1ва ФМ в 12та г.с , където измериха, че нухална на транслуценция е 6,23мм... което е сериозен проблем и има огромен риск бебето да се роди с генетично или друго заболяване... след което ходих на още 2 мнения и там потвърдиха същото...
в понеделник ще правим хорион биопсия, но моля, ако някоя мама се е сблъсквала със същия проблем да ми даде съвет и да ми каже какво се е случило с нея.
Благодаря ви.

# 1
Здравейте момичета... преди 2 дни бях на 1ва ФМ в 12та г.с , където измериха, че нухална на транслуценция е 6,23мм... което е сериозен проблем и има огромен риск бебето да се роди с генетично или друго заболяване... след което ходих на още 2 мнения и там потвърдиха същото...
в понеделник ще правим хорион биопсия, но моля, ако някоя мама се е сблъсквала със същия проблем да ми даде съвет и да ми каже какво се е случило с нея.
Благодаря ви.
Здравейте,
Аз преминавам през същото, какво се случи с вас?
Дано всичко е наред!

# 2
Благодаря ви.
Здравейте,
Аз преминавам през същото, какво се случи с вас?
Дано всичко е наред!
Здравейте, аз минах през това.  НТ се оказа 5 , което е голямо с щанс 1:4. Ако при Вас е по- малък шанса..не се планирайте.  Има жене от форума с 1:8 и със здрави бебчета. Препоръчвам хорионбиопсия до 13 седмица!

Общи условия

Активация на акаунт