Отговори
# 735

Мисис Енергия. Heart

# 736
Всe  още мис, но за енергията съм съгласна! Wink

# 737
Снощи беше на L’Oréal ,тази вечер на модното  шоу на Yves Saint Laurent. Тя ще присъства на ревюто на модния гигант за втори път.

Серенай сподели покана от модния дизайнер и креативен директор на модната къща Yves Saint Laurent, Антъни Вакарело, в своята Инстаграм стори, който я кани да присъства на ревюто на Saint Laurent днес като специален гост по време на Седмицата на модата в Париж ⭐️ @YSL

Когато Джейкъб го няма ...   Joy
"Две звезди грабнаха шоуто в Париж.
Кендъл Дженър и Серенай Саръкая направиха фурор със зашеметяващите си визии на модното ревю на L'Oréal в Париж. Едната привлече погледите с дързък черен тоалет, другата с блестяща рокля."

Ето ги двете диви Wink.

# 738
Серенай на поредното дефиле този път за Ив Сен Лорейн.

https://x.com/SerenaysLatam/status/2105016038169735259?s=20

https://x.com/SerenaysLatam/status/2105014169263382965?s=20

# 739
Чисто съвършенство.🖤✨

Серенай Саръкая на ревюто на дамската колекция на Saint Laurent за лято 2027 г. по време на Седмицата на модата в Париж ❤️‍🔥

🆕Serenay Sarıkaya пристигна 🔥🥰
@YSL ✨💥
#SerenaySarikaya #ysl

# 740
Чисто съвършенство.🖤✨

Серенай Саръкая на ревюто на дамската колекция на Saint Laurent за лято 2027 г. по време на Седмицата на модата в Париж ❤️‍🔥

🆕Serenay Sarıkaya пристигна 🔥🥰
@YSL ✨💥
#SerenaySarikaya #ysl

Просто няма равна. Heart

# 741
🆕 Лореал Париж направи отделна публикация в своя инстаграм профил за Серошка :
Цитат
Дързост, обем, невероятна енергия. Посланикът на L'Oréal Paris Серенай Саръкая прави своя дебют на подиума Льо дифиле , излъчвайки увереност и завладяваща енергия. Серенай  носи рокля от Исабел Санчес и обувки от Рене Каовила.

А Серошка публикува с благодарност към Лореал Париж:
Цитат
Парадът е най-емблематичното събитие на L’Oréal Paris. Всяка година посланиците на марката от цял ​​свят се събират и дефилират на подиума, за да отдадат почит на всяка жена.
Това е вечер, в която жени от всяка възраст, раса, цвят на кожата и професионална сфера демонстрират своята сила. Става въпрос за възможност да покажеш стойността си, истинската си същност и своята уникалност, както и да вдъхновиш и другите да повярват в себе си.
А това съм аз.😁 Напълно и изцяло себе си. Винаги благодарна за всичко, което животът ми поднася, и оценяваща всеки миг максимално.
Благодаря ви безкрайно за невероятната подкрепа и обич. Показах своята стойност и знам, че заслужавам това. Точно както и вие...
Защото ние го заслужаваме.🌹

Мегазвезди като Ажда Пекан, Таркан, Гюлшен, Хадисе , Ханде Йенер и Ферзан Озпетек оставиха свои коментари и харесвания под публикации от шоуто на Лореал и YSL със Серенай 🙌❤️

Още Wink

Heart Eyes От френския моден фотограф Кенза Ле Бас с надпис:
"Серенай, моята нова муза"

И Сероша за Ив Сен Лоран https://www.instagram.com/p/Dd9FjZdMnY1/?hl=bg

Общи условия

Активация на акаунт