Днес например последно около 06:00 сутринта изпи в просъница 70 мл (в 03:00 беше другото събуждане за още 70 мл., 01:00 още 70мл и в 21:30 изпива 180 мл.)
Днес сутринта в 09:30 имаше още едно около 100 мл и след това в 13:30 (и още я мъча) да изпие 170 мл., като преди това е имало разбира се и опити да ѝ дам обяд и закуска, съобразени с нейните нужди, но тя всеки път отказва и се принуждавам да давам мляко и то пак по схеми (около 40 Мин след предлагане на друга храна, за да не свиква на това, че като откаже и винаги ще се дава мляко).
От раждането имах проблем с кърменето, защото изключително много се дърпаше, сучеше на пресекулки, а кърмата изтича навсякъде, но не и в устата на бебето. Цедях се и се мъчех, съответно тя не наддаваше добре, влязох в един омагьосан кръг от това да записвам по колко яде и по колко качва, но ще стане много дълга темата..
Все още няма заместено хранене, защото стиска устата и не дава дори да я излъжеш с нещо. Не ѝ ли хареса - край!
Пробвах с кухни, купени пюрета, готвено вкъщи и отново не се приема нищо. Единствено има успех или по-скоро проявява интерес към захранване, водено от бебето, но там проблема е при мен, че ме е страх да не се задави.
Въобще, мъка..
Как се справяте, знаете ли някакъв изпитан трик, с който да прояде бебето? Вече съм на ръба на силите си, а ми е второ дете като си мислех, ме първото ми е злоядо, но съм в грешка, първото е капризно 😁