Силно енергийно място

• 2 125
  • 15
  •   1
Отговори
  • плевен
Здравейте.  Търся силно енергийно място или място , което изпълнява желания . Търсих и из интернет , намерих тук там , но ми е интересно , може пък да има някое скрито местенце .
Изключвам Кръстова гора , Ванга-Рупите  , Преподобна Стойна и Руската църква в София,  там съм била .
Благодаря за отделеното време Blush

# 1
  • София
Трябва ти да си го намериш и усетиш..

# 2
Белинташ

# 3
Рила, Кавказ и Тибет са 3те енергийни центъра, откъдето влиза цялата енергия от Космоса за цялата планета Земя. А в село Арбанаси е пъпа на земята, защото има магнетични и електрични течения, които минават през Хималаите и други планини, обикалят цялата земя и всички те се събират в Арбанаси и после от там се разпръсват отново из цялата Земя. Мадарския конник е също силно енергийни място. Най-силните енергийни места са из природата и са на високо, поне над 2000 метра 🙏🏻

# 4
Здравейте.  Търся силно енергийно място или място , което изпълнява желания . Търсих и из интернет , намерих тук там , но ми е интересно , може пък да има някое скрито местенце .
Изключвам Кръстова гора , Ванга-Рупите  , Преподобна Стойна и Руската църква в София,  там съм била .
А на свети Мина ходила ли сте? Преподобна Стойна може би някога е било много силно място. Ходих с още 3 приятелки и след посещението там и на трите ни се случиха неприятни неща и почти сходни операции… не знам дали е съвпадение но всичко беше по едно и също време

# 5
  • плевен

А на свети Мина ходила ли сте? Преподобна Стойна може би някога е било много силно място. Ходих с още 3 приятелки и след посещението там и на трите ни се случиха неприятни неща и почти сходни операции… не знам дали е съвпадение но всичко беше по едно и също време

Ако става въпрос за храма Св Мина край София,  да , ходила съм , но и двата пъти не се сбъдна това за което се молех и свещеника чете молитва.  Може би така е трябвало да стане . След посещението ми при Стойна мама почина внезапно ..... не казвам , че тя е виновна , сигурно е случайно .

# 6
.
Кълна се, отидохме преди години с моя приятелка и децата, с много хуцави чувство и намерения...е на връщане от с.Златолист, щяхме да катастрофираме, изпокарахме се, само за гушите не се хванахме, някакви полицаи ни спряха, всичко ни е наред, а те като започнаха да се държат безобразно с нас......повече няма да стъпя там, не знам на какво се дължи....толкова бяхме отчаяни, отидохме за помощ, а то....

# 7
.
Кълна се, отидохме преди години с моя приятелка и децата, с много хуцави чувство и намерения...е на връщане от с.Златолист, щяхме да катастрофираме, изпокарахме се, само за гушите не се хванахме, някакви полицаи ни спряха, всичко ни е наред, а те като започнаха да се държат безобразно с нас......повече няма да стъпя там, не знам на какво се дължи....толкова бяхме отчаяни, отидохме за помощ, а то....
Значи не се филмирам има му нещо на това място да вътре в църквата на камъка се усеща. Но после защо се случват такива неща не знам

# 8
Рупите.

# 9
И на мен ми беше много зле около с. Златолист Sad

# 10
  • Мадрид / София

Ако става въпрос за храма Св Мина край София,  да , ходила съм , но и двата пъти не се сбъдна това за което се молех и свещеника чете молитва.  Може би така е трябвало да стане . След посещението ми при Стойна мама почина внезапно ..... не казвам , че тя е виновна , сигурно е случайно .
Няма случайности има синхронности. Тогава е трябвало да стане, каквото е станало. Съболезнования за майка ти. Трябва да почувстваш със сърцето си, това за което се молиш и после да го оставиш настрана за да се сбъдне. Ако мислиш непрекъснато за това нещо, възпрепятстваш случването му. И внимавай какво си пожелаваш, че може после да не ти хареса.

# 11

Ако става въпрос за храма Св Мина край София,  да , ходила съм , но и двата пъти не се сбъдна това за което се молех и свещеника чете молитва.  Може би така е трябвало да стане . След посещението ми при Стойна мама почина внезапно ..... не казвам , че тя е виновна , сигурно е случайно .

Хм, интересно... Моите родители ходиха на екскурзия в Златолист преди няколко години. След това брат ми почина внезапно...Ужас, какво е това място....

# 12
Параклиса Света Петка град Трън
Седемте Рилски Езера
Но както са ви казали,вие трябва да си го усетите

# 13
Рила, Кавказ и Тибет са 3те енергийни центъра, откъдето влиза цялата енергия от Космоса за цялата планета Земя. А в село Арбанаси е пъпа на земята, защото има магнетични и електрични течения, които минават през Хималаите и други планини, обикалят цялата земя и всички те се събират в Арбанаси и после от там се разпръсват отново из цялата Земя. Мадарския конник е също силно енергийни място. Най-силните енергийни места са из природата и са на високо, поне над 2000 метра 🙏🏻

Е как Арбанаси да е пъпа на земята? Това има ли някъде написано или просто предположение? Нито Арбанаси нито Мадарския конник са над 2000 метра.

# 14

Е как Арбанаси да е пъпа на земята? Това има ли някъде написано или просто предположение? Нито Арбанаси нито Мадарския конник са над 2000 метра.
Арбанаси е пъпа на земята, не защото е много висок или нисък а, защото е сбор от магнитични или електрични течения, някои, които излизат от Хималаите, други от други високи планини из цялата планета и всички тези  енергии се събират в Арбанаси като събирателен център, след което отново се разпръскват из цялата планета Земя. Има много истини, които не са написани, но това не означава, че не са верни и не са изказани, като например това, че България е единствената страна в целия свят, която има глава и гръбначен стълб. Главата на България е Рила планина а гръбначния стълб е Стара планина.

Общи условия

Активация на акаунт