Мисля ,че той се отдалечава от мен.Съвети против безпокойство

• 1 897
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте,
Трудно е да го напиша,но от скоро приблизително няколко дни най-близкия ми приятел се отдалечава от мен.Сякаш изстива към мен и от това ме боли.Чувствам се толкова наранена.Ние с него винаги сме били той и аз срещу света.Той не крие ,че има и други приятели,но от вчера нещата станаха доста по-сложни и объркани за мен.Спира да ми пише и игнорира понякога моите съобщения.Знам колко му е трудно , защото и аз съм минавала през тези фази,но той е този когото обичам най-много.Никога не сме се отделяли един от другиго ,а сега сякаш заради един друг човек той ме пуска на произвола на съдбата.Ако имате съвети защо може би се получа тази ситуация и какви съвети бихте ми препоръчали против безпокойство всичко е добре дошло🥺.
Благодаря Ви!

# 1
По принцип няма вечни приятелства особено като дойде нов човек и нещата започват да се променят започва се с игнора, след това гледаш постепенно човека отсреща как започва да се отдалечава с течение на времето.
Бил съм  в такава ситуация с някои приятели все едно не са те, гледаш тотално променени и отделящи време за другия.
Съвета ми е да си стъпиш  на краката , а не да мислиш за този приятел постоянно едва ли той толкова пък мисли за теб.
И аз съм в подобна ситуация един добър приятел доста често игнора компанията ни, заради неговата, но като цяло и да искам нищо не мога да направя пък и няма смисъл да наливам акъл на хора които витаят в облаците.
Отпусни се  малко лесно е , на думи да разбирам но, само си губиш времето в излишни мисли които не ти помагат.
 Имаш нужда според мен от човек който наистина да държи на теб и да е от теб.

# 2
Ако си решила да минеш границата от приятелство към чувства, както ми се струва, а той не е на тази вълна, нормално да те игнорира. Може да си станала прекалено досадна, да има вече гадже/жена до себе си..
Говориш с човека какво те притеснява, ако сте наистина близки, ще се разберете. Ако не се... Продължаваш напред и Кот Такоа.

# 3
  • София
Пусни го да диша, да има личен живот. Приятелството не е обсебване, впила си се в него и нормално да бяга.

# 4
  • София
Когато човек има сериозен партньор, приятелствата отиват на втори план. Особено с другия пол и особено при усещането, което оставяш, че от твоя страна е повече от приятелство.
На каква възраст сте?

# 5
Мислете за собствения си живот,оставете човека да диша.Звучите прилепващо и обсебващо.Предполагам,че искате нещо повече от приятелство,а той не иска.
Ако продължавате да му досаждате съвсем ще се отдръпне.Нямате ли друга работа,освен да му пишете?

# 6
Ако е започнал нова връзка, нормално.
Няма как да поставиш приятелствата си по- нагоре в йерархията от отношенията ти с новия човек, ако искаш да им дадеш реален шанс.
Това съвсем не значи, че те е "пуснал на произвола", просто иска да е щастлив и ако ти наистина го обичаш, както твърдиш, ще го оставиш да си живее живота, както е намерил за добре.

# 7
По принцип няма вечни приятелства особено като дойде нов човек и нещата започват да се променят започва се с игнора, след това гледаш постепенно човека отсреща как започва да се отдалечава с течение на времето.
Бил съм  в такава ситуация с някои приятели все едно не са те, гледаш тотално променени и отделящи време за другия.
Съвета ми е да си стъпиш  на краката , а не да мислиш за този приятел постоянно едва ли той толкова пък мисли за теб.
И аз съм в подобна ситуация един добър приятел доста често игнора компанията ни, заради неговата, но като цяло и да искам нищо не мога да направя пък и няма смисъл да наливам акъл на хора които витаят в облаците.
Отпусни се  малко лесно е , на думи да разбирам но, само си губиш времето в излишни мисли които не ти помагат.
 Имаш нужда според мен от човек който наистина да държи на теб и да е от теб.
Ако си решила да минеш границата от приятелство към чувства, както ми се струва, а той не е на тази вълна, нормално да те игнорира. Може да си станала прекалено досадна, да има вече гадже/жена до себе си..
Говориш с човека какво те притеснява, ако сте наистина близки, ще се разберете. Ако не се... Продължаваш напред и Кот Такоа.

Благодаря за съветите ви изключително много.Но нямам романтични чувства.Обичам го като приятел.Аз съм на 23 за питащите за възрастта ми.Не му досаждам пиша му на два дни по едно съобщение ,защото съм заета да ходя на работа.Може би живота ме кара да го пусна независимо каквото и да става.

# 8
  • Sofia
Научи се да си бъдеш самодостатъчна.
Това че ти е приятел, не го прави твоя собственост, нито е по някакъв начин отговорен за теб (за да не те пуска на произвола). Той е отделен човек със собствени чувства и глава на раменете. Хората се променят с времето. И ако един ден реши, че вашето приятелство не го устройва вече, се стига до отдалечаване.
Немалко приятелства завършват така. Не трябва да го взимаш толкова навътре, а да се концентрираш върху собствения си живот. Зад следващата врата може да се крие ново, още по-хубаво приятелство. Животът предоставя много възможности. Но ти трябва да си отворена за тях, а не да се фокусираш върху нещо вече увяхнало.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 15:32 от Brin de muguet

# 9
В момента съм в същото положение. Бяхме приятелки, но баща ми почина преди 4 месеца и тя все ми казваше да се стегна, но на мен ми е трудно. В момента нито си пишем нито се търсим. За мен това не е приятелка. Майка ми почина преди години и сега нямам родители. А, тя все ми казваше, че никога не е губила близък. Криво ми е, но такива приятели по-далеч от мен. По-добре сама.

# 10
Никой не е длъжен да ти остане приятел, обстоятелства в живота се променят. Много прилепчива ми се струваш. 23 годишна млада жена, такова фиксиране в приятел... Намери си други приятелки и приятели, като си млад е лесно.

# 11
  • София
Веднъж на два дни е досадно, направи го веднъж на две седмици или на месец. Човекът има собствен живот, дай му шанс да си хване гадже.

# 12
  • София
Боже, или си влюбена до ушите, или ни будалкаш нещо. Чак тема да пускаш, защото ти се “изплъзва” и как да запазиш вашето “приятелство” Порасни малко. Този мъж няма чувства към теб, ако имаше, отдавна щеше да ги е показал и да сте повече от приятели. Веднъж на два дни да го търсиш е наистина много. Пробвай да не му пишеш изобщо и той ще го направи първи, като иска

# 13
Здравейте,
Трудно е да го напиша,но от скоро приблизително няколко дни най-близкия ми приятел се отдалечава от мен.Сякаш изстива към мен и от това ме боли.Чувствам се толкова наранена.Ние с него винаги сме били той и аз срещу света.Той не крие ,че има и други приятели,но от вчера нещата станаха доста по-сложни и объркани за мен.Спира да ми пише и игнорира понякога моите съобщения.Знам колко му е трудно , защото и аз съм минавала през тези фази,но той е този когото обичам най-много.Никога не сме се отделяли един от другиго ,а сега сякаш заради един друг човек той ме пуска на произвола на съдбата.Ако имате съвети защо може би се получа тази ситуация и какви съвети бихте ми препоръчали против безпокойство всичко е добре дошло🥺.
Благодаря Ви!
Ти самата имаш ли други приятели и близки?
Ако да, и като виждаш, че той в момента е във "фаза", ми остави го малко, нали и ти си била в това положение.
Ако няколко дена не ти се е обаждал, това не значи, че всичко старо вече е забравено. Пак можете да си останете приятели, но ако ти само се чувстваш наранена от дреболии, сякаш той е длъжен непрекъснато да се занимава с теб, тогава може и да се разруши вашето приятелство.
Така че, ако нямаш други приятелства, гледай да си създадеш, за да не си толкова самотна и изнервена.
Не сте се отделяли, но животът е въртележка, така че свиквай и общувай с повече хора.

# 14
Ако владеете английски, потърсете видеа в youtube и информация за anxious attachment style. Има и доста съвети как човек да работи върху себе си.

Общи условия

Активация на акаунт