Бабо Марто ти ела - мартенички чакат МАЙските деца!

• 13 491
  • 305
  •   1
Отговори
# 45
Танче-много гадно..А ти защо ги показваш въобще??????? Rolling Eyes  Разбира се,че си купиш нали тръгваш на работа,трябва да имаш подходящи дрехи,пък и всяка жена има нужда да си купи нещо ново и да се почувства по-добре.Мъжете са доста дебелокожи понякога..
На сайдисаните Честито  Joy

# 46
Танче, не му се връзвай. Ако трябва излез и се разходи някъде или си пусни някой хубав филм - нещо, което обичаш да правиш.
Сигурно е притеснен и затова така ти е казал. Ще му мине. А и нали си купуваш нови дрехи, за да тръгнеш на работа и да печелиш пари. Ако толкова се влоши положението с парите - ще помолите някой за заем и ще ги върнете когато ви платят.
Мими, забравих да ви честитя новия апартамент. Пожелавам ви да сте много щастливи в него!
Как са Велизар и Димана?

# 47
Ох и аз съм голям бунак..Честито ти нов дом мими!!Много щастие в него!  bouquet

# 48
абе крейзи, къде зачезна?
Чета, бе , Ваня  Mr. Green Страшно много интересни теми сте обсъждали и едва ли ще се включа по всички (че забравих вече някои...  Blush )
Олче, благода ря за красивата темичка! Много ми харесаха котенцата, особено това -  Mr. Green
Честито на месечинките ни!
Ирка, и аз съм във фен клуба ти  Mr. Green Wink Страхотно пишеш! И не се притеснявай, има милиони хора, които са по-зле от теб. Ама си мислят, че са нещо повече... не им се връзвай вобще! Лусмар много хубаво го е казала - умния човек ще прецени как да се държи, те явно не са такива. Гледай си кефа и само наблюдавай как фен клуба ти расте всеки ден  Twisted Evil Hug
Кате, Килиан направо ме изумява  Shocked Наистина, с него какъв фитнес повече ти трябва  Mr. Green
Ние снощи успешно приложихме "любовен фитнес"  Blush Като се видях и се зарекох - от утре на диета! Ама закусих с торта  Embarassed #2gunfire Та ще правя Майкъл Търмънд-овата диета от 1 март  bowuu Станал съм 200 кила вече, лелеееее. Напоследък нещо съм затлъстяла серизно  Naughty
Анна, за прахосмукачката да кажа и аз. Имаме при майка ми такава, дето се налива вода и после се изсипва. Чисти се супер лесно, даже космите от дългата ми коса изпадат без проблем и не се запушва както са казали на мъжът ти!
Както казва Ванилка, помия излиза  #Crazy Чисти прекрасно, смуче силно, а е за 120 лева купувана преди 2 години. Супер евтина някаква, обаче работи безотказно  Peace
Незнам аз защо не си взех такава, ами някаква тъпа newsm78 ... ама това е друга тема!
Ванилка, ние бяхме 68 см на 3 месеца  Crazy Да ти е жива и здрава - голяма сладурана е Миа! Много мъжки сърца ще разбие, ех...  Heart Eyes

Ние днес бяхме на консултация - 74 см, 9500 кг. (veni_viki , ние нашия го премерихме 79 см онзи ден вкъщи  Mr. Green) Няма сланинки детето, изглежда нормално, ама мерките малко шашнаха другата майка, дето беше вътре с нас  Joy Нейното на 1,5 г беше 10 кг и 75 см  Mr. Green Толкова странно ни изгледа, че се смях после 1 час  Joy Joy
Биха ни е третия Пентаксим НАЙ-НАКРАЯ Confused

Кабранска, така съм се смяла за Ивчо... Как се надупил и гризе на батко си стола  hahaha Joy
И е много сладък с тия зъбенца  Heart Eyes Ние сме с 4 отдолу и 1 горе. Ама горния е малко по-голям от вашите и е много смешен  Joy

Моито диване лази,лази и се обърне да види дали го гледаш. Като му кажа "Чакай да видя къде отиваш ти, чакай да те хвана" и се засилва, ама чак бяга лазейки  Joy После пак се обръща и същото  hahaha А отскоро и стоим изправени без да се държим, разлиства една книжка с двете ръце и като иска да се придвижи - с една ръка  Sunglasses Вече всички шкафове залепих с тиксо и барикадирах ръбовете  Twisted Evil
Олче, дали ще може да смениш и нашата снимка, моля?  Blush
Пепсън, все забравям да ти кажа - като видя хубавелката на аватара ти и по няколко секунди се заплясвам да я зяпам  Party Blush Flutter Много е хубава, лелееее  Heart Eyes  bouquet Да я нацелуваш от нас с Лео (без Краска да чуе  Mr. Green )
Ох, ще спирам да пиша, чееее.... като ме няма 2 теми и така е  Mr. Green
Лека и безревлива!   bouquet

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 19:58 от crazybrat

# 49
Извинете, че пак аз  Embarassed Ама пусто, много озабравям!
Честит нов дом на Мими!
Танче, много нетактично е постъпил твоя мъж. Дано се осъзнае и ти се извини, не е трябвало толквоа рязко... Сигурно не е искал да те обиди и точно така да го каже.. Не се притеснявай, ти си права. Не може само с едни дрехи да ходиш  #Crazy
И накрая, само да покажем как стоим прави от 8-мия месец :

И да се покажа  Flutter Blush - една от малкото снимки с мъжът ми, пък и даже се харесвам (още по-рядко..). Това е на Св. Валентин тази година  Mr. Green

# 50
  • София
крейзи, мацка си ти  Peace ! супер сладка снимка , лео също много ме изкефи , страхотен сладурко!!!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 51
крейзи, какви сте ми хубавки, усмихнати, а и Лео с нова прическа, готин Heart Eyes
  Килиян, в тази тенджера, ще го готвите ли? Joy Голям е пакостник. Йони му праща целувки, нали ни е гадже  love001
  Ирка, и аз сякаш бях във Франци и се разходих със вас. Толкова вълнуващо си го описала, дано и ние ги посетим тези места някой ден. Предполагам, че сега малко сте се зареди положително, разнообрази ли сте ежедневието и с нови сили напред! Много добра памет имаш, наистина сънувах баба още когато забременях и нямах хабер какво ще бъде бебто. Моите сънища са много интересни и живи, но този спецялно си беше истински отвсякъде. Пак ще разкажа, сънувах баба в къщата на село, как идва от някъде(сигурно рая), защото знаех , че не е жива дори и в съня си. Аз и казах" Бабо, знаеш ли, че се ожених?" а тя: " Да знам, и бебе чакаш, здраво и хубаво момиченце Heart Eyes" Така и стана, роди ми се Йоанка(за справка баба ми се казваше Йордана, сякаш на нея е кръстена).
  То хубаво било човек да излезе, ходих на доско с френдки, да се похваля. Беше страхотно, много танцивах, а и даже един пич ми каза " Айде с мен към олтара", нали тук се женят по всяко време Mr. Green И на мен малко ми се вдигна съмочувствието. Че и на Дидо разказвам, ама никак не е ревнив Crossing Arms Дискотеката беше жестока, на два етажа, като втория е на огромна тераса с изглед към улицата с хотелите. То едни светлини, една еуфероя и денс музичка, ех супер. Полежавам и на вас такова изживяване, че с бебе по цял ден имаме нужда от смяна на обстановката, не на памперси Wink
 Не на последно място, да кажа, че много ми стана мъчно от разказа на Даниели и се поставих на нейно място, много е трудно да гледаш как детенце е болно. Важното е , че вече е добре и дано не се повтаря Praynig Надявам се и Никола да се възстанови миличкия, че 6 кг е станал, дано бързо си навакса Praynig

# 52
Здравейте мацки!

Първо да честитя месечинката на Калоян и да ви кажа мъжа ми има едно предложение към вас. Понеже все като погледне към компа и все някакви торти се размяткват там и вече не може да издържи, предлага да си разменим адресите и да си пращаме почерпките в колетчета. А в случай че не одобрите предложенитео , каза поне да ви дам нашия адрес.  Party

Танче , браво на тебе, направили сте прошъпалника и аз чакам ли чакам да видя какво е хванала жасмина. хайде наред е Виф да прави такъв. А за дрехите много кофти постъпка от страна на мъжа ти. Аз си мисля че по скоро трябва да те насърчава да си купуваш разни неща. такава прекрасна дъщеря си му родила.

Икати , четката е от онези силиконовите, дето са като напръстник. На ивко му е интересно , защото му чеша малко зъбките с нея и му говоря разни смешни неща и той се радва.

Ирка, и аз да се включа по една от питанките ти. Сланинки от корема се свалят най лесно с въртене на колело по половин час на ден с 35-40км/ч. или с бягане. Трогната съм от комплиментите, но да ти кажа честно поне краката си възстанових почти , сега ми остава и корема, но докато си направя пак плочките бая зор ще видя. Ето специално за теб и снимков материал: http://snimka.bg/album.php?album_id=105490&photo=20

Миме, имам един въпрос към теб. дарито като заспива толкова късно , в колко ти се буди сутрин. Поспивай си тогава.

Лео колко е пораснал и как си седи на крачетата и ти на леглото. Там по лесно ли е?

Кабранска и на мен ми е изчезнал бутона за проверка на правописа, така че пускам поста барабар с грешките.  Wink

Сега и на Смайли прочетох поста,..... ами как да е ревнив Дидо, сигурен е човека в жена си! Искам и аз на дискоооо....

# 53
Ауууу,Крейзи,благородно ти завидях на красотата,пу-пу!Лео още повече прилича на тати!Елла изобщо не може да се задържи права,ако не се държи-даже и за секунда.
Смайли,настръхнах като четох за съня ти!Помнех аз нещо...Но,кажете ми,как да не вярваш в друг живот?Желание ли е само,предчувствие или съвпадение?Толкова ли са велики мозъците ни,че да ''проектираме'' хора,знаещи бъдещето?Не ми се вярва.Не ми се вярва духът да умира...жалко,че живеем в толкова материален свят и ни е трудно да повярваме.
Кабранска,благодаря ти за прекрасните думи.Имаш прегръдка,почерпка и...ръката на Елла!Не знам какво говориш/че не си имала моето дар слово/.Твоите постинги са толкова интелигентно написани и с такива колоритни изрази,че аз само завиждам...Мислех,че го знаеш!От къде ти идват не знам newsm78/не го казвам ''да върна жеста''.Питай другите-айде,другите,в моя защита!За оградката какво да кажа-сигурно така й е по-лесно да пие бира,че направо влиза в гърлото hahaha.
Мами,на Страйпер й остават някакви си 20 човека за играта.Айде мобилизирайте се!Колко сме много,а не можем да ги съберем!Много е просто-щом АЗ разбрах/хич ме няма с игрите/.
Танче,мога са мо да кажа,че понякога съжалявам,че не съм лисбийка Mr. Green-такива са телета мъжете!Абсолютно си права да си купиш дрешки,пък и дори не си изхарчила много пари.С 35 или без тях...
Смайли,и на теб завидях/много съм завистлива днес/.Така хубаво си описала дискотеката,че сега е твой грях мрънкането ми...
И да кажа за правописа-аз никога не съм имала такъв бутон май. newsm78

# 54
И,аз...и аз искам на дискотека.../едно верме не обичах хич да ходя,че много шумно и не можеш и себе си да чуеш,пък аз обеичам да сеслушам ,ама сега и на опера да ме поканят-първа китка съм Mr. Green/

Крейзи-то ,като гледам май добре ти се отразява невлизането във форума-разхубавила си се....честно много добре изглеждаш...а и Лео -голям сладурко......
Ани-извади ,мила ,крачета.....да му мисил твоя Дидо с тия къси поли.......ама евалла-така трябва да изглеждат мамите......а,за тортите-давай адреса.....пък аз след теб ще пусна и нашия..........
Смайли-свекито от всичко в Щатите най харесала вашето Лас Вегас-че..явно има защо....като ме поканят и мен-ще заповядам да направим едно женско парти/ама не се знае кога ще стане/......а,за жененето-това май е много масов подход-зълва зи разправя,че там са много бързи с предложенията...
Аз отивам да приспивам,че Иво  вече толкоз драматично вика"мамааааааааааааааа",че просто няма начин да не се трогна...
Лека и мека от мен............

# 55
Ани,голяма мацка си!Стига сте изкарвали низките страсти в мен,бе хора!Това завистта не е хубаво нещо...Белким ме стимулира поне.
Смайли,забравих да ти кажа:ми ти си толкова красива/нали съм ти виждала снимки/,не може да не ревнува!Крие се просто да не покаже слабост.Ама 100% му е кеф!

# 56
Смайли благородно ти завиждам,ама затова,че дискотеката е в Лас Вегас  Joy
Ани   като каза малко снимков материал за тялото и помислих,че е по бански снимката, а то ...с дрехи  Simple Smile

# 57
  • София
Добър вечер и от мен!

Първо много силни прегръдки за Юносчето и Даниеле - мъниците бързо да се оправят и да забравяте болниците!

Честит нов дом на Мими, чувството е прекрасно, нали  Hug Е, това е преди да започнеш да правиш списъците за ремонти и обзавеждане или вие вече и с това приключихте?

Аз днес съм една щастлива мама - едно, че съм в отбора на сайдисаните, и още повече, че за втори път в живота си моят син спа цялата нощ!!! Не се заблуждавам, че ще се повтори скоро, но такова простичко нещо, като да спиш без да те будят на 2 часа, ми се вижда дар небесен! Не ми се присмивайте, но си мисля, че мъничето някак си е усетило блаженото ми настроение и затова спокойно проспа от 10 до 7. В 7 почна да промрънква, но с няколко прекъсвания за цокане си поспахме до 9.30  Sunglasses

Кабранска, ти сериозно ли вече си в очкване на втората чертичка! Герой! Ама и ти завиждам, да знаеш! Напоследък все по-често ми минава през ум за бремеността!

Танче, хич не му се връзвай на мъжа ти, понякога особено като сме притеснени всички говорим без да се замисляме, че ще нараним другия! Сигурна съм, че не това е искал, а по-скоро е изпуснал малко пара.

Снимкте на бебочетата са страхотни! Нямам търпение да ги видя през юни на живо!

А, и специално Крейзи да не пропусна - много сте сладки на Св. Валентинската снимка, същи модели и двамата!

# 58
Момичета, като ви гледам снимките колко сте слаби от къде ги видяхте тези тлъстинки и прочие. Срам ме е да ви пусна една моя снимка да видите за какво става въпрос, а уж и аз се старая да отслабна. Пък и Велизар по цял ден ме държи във въздуха, но......  файда няма кантара си показва едно и също.
Танче, не му се ядосвай на твоя. Те всичките мъже имат такива говежди изпълнения (за мен това си е жив егоизъм) надявам се, че не е искал да те нарани, просто не си е преценил думите и тона може би. И моя ме ядоса точно преди вечеря, но хич не му замълчах. Като отворих една уста и той се изнесе от кухнята с бясна скорост. Когато и аз отидох в хола за да вечеряме вече нямаше и помен от случилото се.  Направо ми идеше да го ритна (ама друг път).  
И аз се размечтах за дискотека, ама сега ми се спи и друг път.
чао и лека

# 59
Добър вечер мамчета!

Страхотна темичка както винаги! Ол4е, голямо благодарско  bouquet!

Радвам се, че операцията на Калоян е минала без проблем!

Юносче, стискам палци твоя мъник бързо да се възстанови!

Крейзи браво на Лео как хубаво стои на крачетата. Килиан днес за първи път се отпусна за по-дълго сам да стои. А и вие с мъжа ти сте много сладки и защо казваш, че си дебела на снимката ми изглеждаш доста слабичка  newsm78.
Ани краката ти са номер 1. Я ми кажи ти диета някаква правиш ли?

Ирка, и аз съм с постоянни тъмни кръгове и досега никакъв крем не ми е помогнал...
За разстоянието между зъбките - почти всички деца го имат и това е съвсем нормално, даже много добре. Когато започнат да растат постоянните зъби това разстояние няма да го има, защото постоянните са по-широчки. Ако сега няма разстояние, може след това постоянните да са криви.

Танче, малко кофти е постъпил мъжа ти, дано да ти се е извинил. Ама ти не си разваляй настроението за това, не си струва.

Честит нов дом на мими! Със здраве да си живеете в него!

И накрая да пусна две клипчета от снощи как Килиан се гмурка

http://katepate.multiply.com/video/item/24
http://katepate.multiply.com/video/item/29

Лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт