На сайдисаните Честито
)
Страхотно пишеш! И не се притеснявай, има милиони хора, които са по-зле от теб. Ама си мислят, че са нещо повече... не им се връзвай вобще! Лусмар много хубаво го е казала - умния човек ще прецени как да се държи, те явно не са такива. Гледай си кефа и само наблюдавай как фен клуба ти расте всеки ден
Като се видях и се зарекох - от утре на диета! Ама закусих с торта
Та ще правя Майкъл Търмънд-овата диета от 1 март
Станал съм 200 кила вече, лелеееее. Напоследък нещо съм затлъстяла серизно 
Чисти прекрасно, смуче силно, а е за 120 лева купувана преди 2 години. Супер евтина някаква, обаче работи безотказно 
... ама това е друга тема!
Да ти е жива и здрава - голяма сладурана е Миа! Много мъжки сърца ще разбие, ех... 
Нейното на 1,5 г беше 10 кг и 75 см

Ние сме с 4 отдолу и 1 горе. Ама горния е малко по-голям от вашите и е много смешен
После пак се обръща и същото
А отскоро и стоим изправени без да се държим, разлиства една книжка с двете ръце и като иска да се придвижи - с една ръка
Вече всички шкафове залепих с тиксо и барикадирах ръбовете 
Пепсън, все забравям да ти кажа - като видя хубавелката на аватара ти и по няколко секунди се заплясвам да я зяпам
Много е хубава, лелееее
Да я нацелуваш от нас с Лео (без Краска да чуе

- една от малкото снимки с мъжът ми, пък и даже се харесвам (още по-рядко..). Това е на Св. Валентин тази година

Голям е пакостник. Йони му праща целувки, нали ни е гадже 
" Така и стана, роди ми се Йоанка(за справка баба ми се казваше Йордана, сякаш на нея е кръстена).
Дискотеката беше жестока, на два етажа, като втория е на огромна тераса с изглед към улицата с хотелите. То едни светлини, една еуфероя и денс музичка, ех супер. Полежавам и на вас такова изживяване, че с бебе по цял ден имаме нужда от смяна на обстановката, не на памперси 
Надявам се и Никола да се възстанови миличкия, че 6 кг е станал, дано бързо си навакса

/не го казвам ''да върна жеста''.Питай другите-айде,другите,в моя защита!За оградката какво да кажа-сигурно така й е по-лесно да пие бира,че направо влиза в гърлото
.
Е, това е преди да започнеш да правиш списъците за ремонти и обзавеждане или вие вече и с това приключихте?
!
.