Продължително кървене

• 1 071
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,след консултация с гинеколог пих Прималут нор ,за изместване на цикъла.
Проблема е ,че цикъла ми не спира вече 11 дена ....На почивка сме и нямам номера на гинеколожката.Звънях на личната лекарка и каза да пия Вит Ц ударни дози,Рутаскорбин и вит К.Обаче няма промяна.Вчера каза да почна дуфастон 2 таблетки еднократно и после 3 по 1 и ,че до ден два ще спре.
Проблема е ,че не спира,нито намаля.
Случвало ли се е с някого подобно нещо.
Прибирам се чак на 22.07.,което си е цяла седмица и вече се притеснявам.

# 1
Случвало ми се е, когато имах киста. Освен Дуфастона ми предписаха още 2 лекарства, които се продават само с рецепта.
Намерете начин да отидете на преглед. Ако сте на почивка в малко населено място без гинеколог, идете в най-близкия голям град.

# 2
  • София
Аз изкървих два дни, взе да ми се вие свят, уплаших се, обадих се на личния и ми изписа кръвоспиращо. Подейства същия ден.

# 3
Здравейте,след консултация с гинеколог пих Прималут нор ,за изместване на цикъла.
Проблема е ,че цикъла ми не спира вече 11 дена ....На почивка сме и нямам номера на гинеколожката.Звънях на личната лекарка и каза да пия Вит Ц ударни дози,Рутаскорбин и вит К.Обаче няма промяна.Вчера каза да почна дуфастон 2 таблетки еднократно и после 3 по 1 и ,че до ден два ще спре.
Аз съм стигала до 16 дни но го свързвам с възрастта

# 4
Към това на мен ми назначиха и Калций фо 3.1. ,но без рутаскорбин. Всъщност аз имах години наред толкова дълъг цикъл,но пих тези лекарства,когато вече направих кръвоизлив.Успех!

# 5
Здравейте,
Успях да се свържа през Healee с докторката и всичко е наред.
Благодаря на всички.

Общи условия

Активация на акаунт