Скоро бягащи крачета ще имат всички ЯНУАРСКИ хлапета:)))

• 17 402
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Nellina, ние сме почти изцяло на кърма още  Embarassed
galita, дано бързо се оправя бебата. Щв прояде, като се оправи, не се тревожи и не я насилвай.

За ТВ-то - аз НЕ РАЗРЕШАВАМ  дори и 5 минути да гледа. Има време - ще се нагледа на филмчета. Когато Ерик е буден ТВ у дома не работи. Същото е и с другите деца. Вземам им филми от време на време да гледат - след като аз съм гледала предварително  това което ще им предложа Naughty Големия сега захитрява и взема ДВДта от приятели и гледа на компютара, но пък знае, че може да гледа само по един филм на ден и то през почивните дни. А и аз им изпълвам нон-стоп програмата с занимания предимно навън като сме у дома и не им остава време. Прекалено малко време сме всички заедно за да го унищожаваме с телевизия. Нем и харесва идеята за да ме оставят на мира да им пускам филми. Предпочитам да им дам кубчета, строители, ако ще и тенджери и тигани и да играят покрай мен и да си говорим.

# 76
  • София
Да попитам нещо: Има ли кърмещи мами?
Да ... защо?  Heart Eyes
[desi], и мен ме е яд да като гледа филми, няма да й отпускам много ... но по-скоро тези дни го правя от мързел  Embarassed ... а и тя се научи и ми носи дистанционното управление и сочи телевизора да й пусна филмче, иначе бие телевизора с каквото намери  Close ... пък и като е болна и в лошо за излизане време това е едно забавление за нея (това беше за мое извинение) ... а и за мен - единствения начин да отида до тоалетна сама или да постра дрехи без да ми ги дърпа от сушилката, примерно  Rolling Eyes

# 77
  • София/Овча купел 2
galita,мисля че няма нужда да се оправдаш за телевизора,мила tv.Предполагам,че всички го използваме малко или много за да можем да свършим някоя работа на спокойствие.

Аз се успокоих вече.Не съм звъняла на педито,но Мария вече е си е пак предишното дете.Сега пък съседката има РД и вдига купон Crazy,поне беше така добра да ме предупреди.

# 78
galita, може да и запазиш ТВто само като си заета.
А като няма какво да прави я изненадвай с нови играчки, при нас това много върви Simple Smile

Примерно слагам бобчета, леща, сусам и т.н. в кутийки от тик-так и ги залепям с кануколит да не се отварят. И му дамвам шумилки Simple Smile той ги тръска и им се чуди защо всички различно звучат Simple Smile
Перфорирам стари картички и ги вързвам с панделка - така гледа книжки които могат да се "дърпат" Simple Smile Вода и олио в малко пластмасово шишенце и капка две боя за храни - това става много интересна играчка Simple Smile имам си и кутии с изненади - където му давам кутията и вътре има панделки, картички, някоя малка гумена играчка, разни платмасови боклуци, тапи от шампанско, капчаки от пюре, изрязана картинка с мече от бебешка каша, малки картонени кутийки, в някои слагам бобчета, има парчета плат - сатен , плюш и т.н....
Та една такава кутия с изненади му отнема доста време да вади и изследва какво има вътре.  Ползвам кутии от обувки на които сам може да махне капака и да се "изненада" от съдържанието.
Сигурна съм, че ако си разгледаш къщата ще намериш хиляди "играчки"

Сега у нас хита е кора от яйца в която реди капачки от шампанско и боядисани с хранителна боя шарени коркови тапи Simple Smile Покажи и как да го прави - това ще я занимава Simple Smile

И не забравай, че като си свършиш работата или тя приключи с играчката да я скриеш и да не я даваш поне седмица да я забрави Simple Smile После пак ще и е чудно какво има примерно в кутията Simple Smile

Такива неща поне на моите деца са им много по-интересни от разните му пластмасови и плюшени скъпи играчки. От готовите играчки добри са  голямо Лего - (Дупло или МегаБлокс примерно)

# 79
[desi], браво, бе жена! Peace Хем твърд подход, хем предлагаш нещо в замяна! Ей това е решение! Ще използвам някое от твоите изобретения за гърнето, че много ни е тъпо да седим там на едно място Crazy
А за ТВ - абсолютно съгласна съм, че им е рано още, ама кажете какво има в тия реклами?! Като залепне за телевизора, на 2 см от екрана, направо в чудо се виждам. Че и любими реклами си има, особено оная на Тайд с бебето Тони... Иначе не е пристрастен много, даже веднъж се опитах да му пусна "Колите" - 3 минути беше целия интерес...

# 80
МОмичета, ние се завърнахме пак от почивка  Hug
Снощи ви четох, днес да се разпиша Peace
Изкарахме много хубаво. Копривщица е чуден град   bouquet
На Алекс му хареса също. Даже малко тен хвана на това хубаво време  Sunglasses
Водихме го вчера сутринта най-накрая на конслутация. Милия орева поликлиниката, защото му взеха кръв и му биха ваксина  Cry
Иначе добре е пораснал - 400 гр и 3 см за 2 месеца.
Сега е 9100 гр. 76 см, в отбора на фините мъжленца сме  Laughing
Mi6le - честита бременност   bouquet
Galita Алекс въобще не желае да гледа тв освен рекламите  Naughty
Нелина и ние се кърмим още с пълна пара, защо питаш?
ludmilana - какво излиза че за един месец е качил 1.5 кг ли?  Shocked
Орхидейке - честит ти рожден ден на патерица   bouquet Да т и е жив и здрав и много да те радва  Hug

# 81
Здравейте!

Много слаба активност има тук в почивните дни  Mr. Green

Клео, добре си ни дошла!  Hug

niunia, как е днес твоята кукла?

ludmilana, успех на изпитите  Peace

Nellina, радвам се да те "видя" отново тук  Hug Как сте вие, къде се изгубихте?

Момичета, тъй като Клео вече си дойде, аз пак повдигам въпроса за мамешка срещичка  Mr. Green Какво ще кажете да се видим петък или събота вечер в някое заведение, да си поговорим и да пийнем по едно (или две)  Mr. Green Ако има навити, казвайте да се организираме  Hug

# 82
Здравейте!

Момичета, тъй като Клео вече си дойде, аз пак повдигам въпроса за мамешка срещичка  Mr. Green Какво ще кажете да се видим петък или събота вечер в някое заведение, да си поговорим и да пийнем по едно (или две)  Mr. Green Ако има навити, казвайте да се организираме  Hug

Благодаря ти , че си ме изчакала мила  Hug
Аз съм навита  Heart Eyes Трябва обаче да е да речем към 19 и моя милост към 21.30 да се спасява, че не знам дали дзверчето ще заспи без любимата си биберона  Laughing
Предполагам, че ще има и други с подобен проблем  Wink
Иначе предлагам "Бар на края на вселената" на граф Игнатиев  Peace

# 83

Благодаря ти , че си ме изчакала мила  Hug
Аз съм навита  Heart Eyes Трябва обаче да е да речем към 19 и моя милост към 21.30 да се спасява, че не знам дали дзверчето ще заспи без любимата си биберона  Laughing
Предполагам, че ще има и други с подобен проблем  Wink
Иначе предлагам "Бар на края на вселената" на граф Игнатиев  Peace

Ами моята идея беше да излезем след като приспим децата  Mr. Green Към 21:00-22:00 да речем, за да е спокойна всяка от нас, че е приспала детенцето си и да не се притесняваме и да бързаме  Peace Иначе за "Бар на края на вселената" съм ЗА!  Peace

# 84
Аз нямам против Борил да гледа филмчета. Филмчета подходщи за възрастта. Според мен те също развиват децата. Отричането по принцип за мен не е опция, защото се изключва източник на информация. Все едно след време въобще да му забранявам да слуша музика или да сяда на компютъра. Въпроса за мен е да има мярка. В нашия случай - гледа се филмче, до като проявява интерес. Не върви филмче по принцип и не ги ползваме да замества вниманието ни.

# 85
  • София

ludmilana - какво излиза че за един месец е качил 1.5 кг ли?  Shocked

Не, не, за 3 месеца се пада - ноември 10 кила и чак сега февруари 11,5 кг.

Nellina, и ние се кърмим - три пъти на ден ядене и останалото кърмене (нощем даже на 2 часа все още)

[desi], страхотни идеи си дала за заигравка. Аз също използвам разни кутийки с нещо вътре да трака, но твоите идеи са по-цветни и по-интересни, ще опитам и аз да ги направя като теб.

Vili4ka, СТРАХОТНА ИДЕЯ за бара! От две години вече не съм излизала така по женски да се позабавлявам. Иначе татито ни ходи по разни банкети, по гостита с напиване, а даже докато бях на Свищов по изпитите направил купон в къщи! Като ученици се напили и вдигали шум, чак комшията на другия ден му направил забележка Embarassed Embarassed Embarassed
И тъкмо майка ми ще дойде утре за седмица-две да мога да поуча и ще съм спокойна за Мъри...

Сега да ви питам давали ли сте филия с лютеница? Някой знае ли дали вече може? Имаме домашна и мисля да предложа вече.

# 86
Сега да ви питам давали ли сте филия с лютеница? Някой знае ли дали вече може? Имаме домашна и мисля да предложа вече.
Не виждам какво те притеснява Thinking,аи щом е домашна.......Аз съм и предлагала но максимум две хапчици хапва и повече не.

Пък да ви кажа какво значи водолейски инат Mr. Green.От известно време го забелязвам ,но ми се искаше да не е вярно.Храня я нашта госпо'ица и примерно хапва половината от предвиденото и започва да се върти и да иска да тръгва нанякъде.Успявам да и заангажирам вниманието и несъзнателно налапва още няколко лъжички и затваря устата и върти главата.При опит от моя страна да и сложа за последно тя започва да се напъва да повърща и го прави ooooh!..........Ама то какво е напъване да знаете сякаш иска да ми каже "няма да е твоето,колкото аз реша толкова ще ям".Значи ако и дам 1 лъжичка повече от предвиденото от нея,повръща повече от половината на това което е изяла с големи напъни.Днес ми направи тоя номер с попарата сутринта.На това му викам аз магарешки инат Shocked

# 87
  • Варна
Дес, остави я без "последно". Александър например почти не яде, ако в ръцете му няма нещо за занимавка. Като му омръзне започва същото въпросно въртене. Давам друга занимавка. Реши ли, че не ще повече, каквото и да му давам в ръцете-стиснати устни. Не го мъча. С или без 2-3 лъжички...
ludmilana, ама вашият татко много деен! Когато и ти си вкъщи такива купони правите ли?!  newsm78 hahaha Пък вземи иди и се напий...по женски! Пък на детенце ако му хареса лютеничката, защо не. Моят юнак не желае още закуска тип "филийка с нещо". Ама има време. За сметка на това брат му може само на такова да кара.
Vili4ka, чудна идея! За съжаление не мога да се включа в мероприятието...Щях да съм от първите в списъка.  Peace
Клеопатра, ха добре дошла! И чакаме чести включвания.   bouquet

За ТВ-то-не го включвам по час. Работи повечето време от деня. Заглежда се в неща, които му харесват. Често го изгасям и играем. Но и тази дейност е кратка. Нищо не може да ангажира вниманието му повече от 15 мин. ThinkingХаресва Улица Сезам...и естествено любимите реклами. Joy
Нестандартни играчки-много се беше заиграл с една цедка и черпаче.  Сега е във фаза плетени панери.  Joy

# 88
А вие оставяте ли си вече децата да се хранят сами ? Моя засега повече маже, отколкото да се опитва да лапа лъжицата.  newsm78

# 89
  • София
Дес, Мърю по същия начин е повръщал няколко пъти! (той пък козирожки инат!)
Вече не ме интересува по колко изяда, колкото-толкова. Спрях да му тикам лъжицата като спре по средата на бурканчето, обаче като му предложа веднага десерт, той изяда половин бурканче и от него...така, че се компенсират нещата. Пък и нали суче когато си поиска.
А Вярката каквато е бузанка, няма да заслабне ако не изяде твойта последна лъжица...отстъпи ти, че да не излезе, че ти си ината... smile3534

sea woman, купон в къщи - какво беше това newsm78 Последно си спомням като бях гимназистка един купон в бащината къща, счупихме бащината спалня като направихме "камара". Бащиното тяло повече не разреши купон Twisted Evil
Но аз малко съм ги надживяла вече купоните, да ги оставим на децата (малки и големи Wink)
Виж една приятна обстановка в някой бар, весела компания наконтени мацки и няколко събрани ЧУЖДИ мъжки погледа няма да ми се отразят зле... smile3508 newsm47 newsm08

Общи условия

Активация на акаунт