galita, дано бързо се оправя бебата. Щв прояде, като се оправи, не се тревожи и не я насилвай.
За ТВ-то - аз НЕ РАЗРЕШАВАМ дори и 5 минути да гледа. Има време - ще се нагледа на филмчета. Когато Ерик е буден ТВ у дома не работи. Същото е и с другите деца. Вземам им филми от време на време да гледат - след като аз съм гледала предварително това което ще им предложа
Големия сега захитрява и взема ДВДта от приятели и гледа на компютара, но пък знае, че може да гледа само по един филм на ден и то през почивните дни. А и аз им изпълвам нон-стоп програмата с занимания предимно навън като сме у дома и не им остава време. Прекалено малко време сме всички заедно за да го унищожаваме с телевизия. Нем и харесва идеята за да ме оставят на мира да им пускам филми. Предпочитам да им дам кубчета, строители, ако ще и тенджери и тигани и да играят покрай мен и да си говорим.

... пък и като е болна и в лошо за излизане време това е едно забавление за нея (това беше за мое извинение) ... а и за мен - единствения начин да отида до тоалетна сама или да постра дрехи без да ми ги дърпа от сушилката, примерно
.Предполагам,че всички го използваме малко или много за да можем да свършим някоя работа на спокойствие.
,поне беше така добра да ме предупреди.
Хем твърд подход, хем предлагаш нещо в замяна! Ей това е решение! Ще използвам някое от твоите изобретения за гърнето, че много ни е тъпо да седим там на едно място 

,аи щом е домашна.......Аз съм и предлагала но максимум две хапчици хапва и повече не.
..........Ама то какво е напъване да знаете сякаш иска да ми каже "няма да е твоето,колкото аз реша толкова ще ям".Значи ако и дам 1 лъжичка повече от предвиденото от нея,повръща повече от половината на това което е изяла с големи напъни.Днес ми направи тоя номер с попарата сутринта.На това му викам аз магарешки инат
Пък вземи иди и се напий...по женски! Пък на детенце ако му хареса лютеничката, защо не. Моят юнак не желае още закуска тип "филийка с нещо". Ама има време. За сметка на това брат му може само на такова да кара.