Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 98 111
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Има се предвид децата от списъка с определени заболявания, за които има специална процедура, не всички с ТЕЛК, разбира се. Просто Nikolina-Pikolina така го е написала и затова така й отговарям.

# 271
  • София
Днес беше последния срок за записване или подаване на заявление за второ класиране. Сега в системата следва да се заредят желанията в таба "ЖЕЛАНИЯ" за второ класиране, нали така. При мен все още е празно.

# 272
Bom-Bi-Bom, желанията са едни и същи и за второ класиране, просто в неговия таб ще излезе един ред с инфо-то, както в таба на пъвро.

# 273
  • София
Да, имах предвид да се прехвърлят/репликират 😃

# 274
Да, имах предвид да се прехвърлят/репликират 😃
Да 🙂 Всъщност аз май не съм те разбрала, пък ти си писала, както си е 🤣 Жега 🥵

# 275
А минималните балове от второ класиране къде ще излязат? На мястото та тези от първо ли?

# 276
  • София
В таб Втори етап в Желания.

# 277
И ще публикуват таблица с мин. балове на второ класиране на сайта на Руо, нали?

# 278
  • София по рождение
За тези от вас, които ще кандидатстват след 2 или повече години.
Явно се водят усилени разговори, а като гледам кои са инициатори на промените, нищо чудно да ги въведат. За интегралния изпит е ясно. Мисля, че е решено. Но повече дати и избор на по-високата оценка си е новост.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/18421818?fbclid=IwZXh0bg … 9IS8h8WNqIcQRXOjg

# 279
  • София
И ще публикуват таблица с мин. балове на второ класиране на сайта на Руо, нали?
Да.

# 280
# 281
SobSimple Smile

п.с. За да не е празен пост - това с интегрирания изпит не ми звучи хич добре. А че ще има повече кубици дърва за за смятане и текстове за лични карти, това е ясно.

# 282
За тези от вас, които ще кандидатстват след 2 или повече години.
Явно се водят усилени разговори, а като гледам кои са инициатори на промените, нищо чудно да ги въведат. За интегралния изпит е ясно. Мисля, че е решено. Но повече дати и избор на по-високата оценка си е новост.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/18421818?fbclid=IwZXh0bg … 9IS8h8WNqIcQRXOjg
А аз не мисля, че каквото и да е е решено. Дотук има само откъслечни несериозни предложения от различни страни. МОН не е в готовност за каквито и да било сериозни промени и ако няма стабилно правителство няма и изгледи някой да се наеме с такива. Това ми е личното мнение, ще видим дали греша.

# 283
  • European Union
Според мен грешиш. Щом пускат такива стрелички, значи мътят нещо. Те винаги така работят. Пускат нещо и следят нагласите. МОН много се влияе от общественото мнение.

Тук има няколко съфорумки, с които се засичаме в четвъртокласната тема. Ще ни е “интересно” след 3 години. Даже като чета, три пъти по интересно - интегриран изпит, две дати, pisa, кеф…

# 284
Тези две дати с избор на по-висока оценка са голям капан. Примамливо на пръв поглед, но просто сегашното НВО х 2.
Нещо като лесните изпити и високите оценки за всички. Всички ги искат, ама по някое време се усеща уловката.

Общи условия

Активация на акаунт