Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 98 093
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ух, дано да е днес ☺️ Късмет на всички!

# 316
Абсолютна химера е Плами, да. В нашия случай си признавам, че знанията придобити в у-ще по БЕЛ са кръгла нула и ако не бяха уроците по БЕЛ положението щеше да е покъртително. По ИЦ смениха 5 преподаватели тази година... по химия и физика е кошмар... знам, че нашето у-ще е не е представителна извадка, но има доста такива, за съжаление.

# 317
  • София
Аз живот и здраве след 4 години ще имам пак 7мо класничка , и честно казано мисля , че предпочитам да учи по два предмета БЕЛ и МАТ отколкото по всички , ако е някакъв общ тест , определено до тогава ще има промени според мен, дамо дано е за по- добро.
Колко пък да пренебрегват другите предмети, една година най-много само в 7ми клас, в 5,6 си учат по всичко, то и в 7ми де защото и високи оценки от диплома искат.

# 318
Бих чакала и 10 дена това класиране, само да е сигурно, че детето ще се качи и с едно нагоре в желанията. Hands Pray
Момичета, сега се замислям, дали във втория таб с желания, ще се изпишат само желанията до първото класиране, тоест другите надолу няма да ги прехвърлят.... нали така или се бъркам?

# 319
Чудесно. Благодаря
Дъщеря ми снощи сънувала, че днес ще излезе второ класиране. И че е приета
Амин!😀
Сега да звъни на доброжелатели и да разказва Simple Smile Тя трябва да го разказва!
Давай и тя да ни го разкаже в един пост - ние сме доброжелатели. С един пост ехе ....

# 320
На мен сякаш ми харесва идеята за комбинирано НВО. Децата няма как да назубрят по всичко, и няма как да ходят по всичко на курсове, а ще отидат със знанията от училище - кой колкото е учил. Някак си ми се струва, че ще се разпределят баловете по-реално и няма да има струпване в горния диапазон. За децата сигурно ще е кошмарно, но и сега е кошмар с тези школи и сремеж към 100т. Предстои ми да преживея още един 7 клас след години, та ще видим какво ще измислят до тогава.

# 321
  • Sofia
Добро утро, при мен излиза товасъщо, но статуса е записан.

При нас в системата на втори етап все още стои надписът "Няма желания за този етап на класиране", т.е. не са прехвърлени желанията от първи етап.
При вас така ли е?

# 322
Не може да е "Записан", ако ще участвате на второ!
Ще трябва да пише "Заявил участие".

# 323
  • Варна
Дано да е днес  !
На всички стискам палци и се моля да се качим с поне едно желание нагоре Hands Pray

Ми аз съм забравила ,че имам и по-малък син Sweat SmileSweat Smile-  шега ...толкова съм се улисала с набора, че, наистина ,понякога не знам къде е ,с кого е  ,гладен ли е и т.н. Боже ,боже..CloseClose
Скрит текст:
При него ваканцията в разгара си ...по цял ден мързелува ,телефон /лаптоп и тук там хваща книжка да почете .Заради жегата не излиза много ,иначе си кара колелото и и по цял ден  се мотае приятели  из квартала .Само да свърши сагата с батко му и ще му обърна внимание -я задачки да решим ,я диктовка да напишем и някоя книжка да почетем заедно.

# 324
  • София
На мен мъжът ми се надява и на него да обърна някакво внимание.
Участвахме в една анкета в училище, сигурно и много от вас са участвали. Получихме ваучер за една пекарна, а сега и билети на кино. Иска ми се да си направим женско кино, да гледаме Отвътре навън, ама горкият ми мъж сигурно ще се обиди.

# 325
  • Sofia
Не казвам, че сме заявили участие във второ класиране, записана е. Казвам само, че съобщението  не е заявил желания излиза при записан статус.

Не може да е "Записан", ако ще участвате на второ!
Ще трябва да пише "Заявил участие".

# 326
На мен сякаш ми харесва идеята за комбинирано НВО. Децата няма как да назубрят по всичко, и няма как да ходят по всичко на курсове, а ще отидат със знанията от училище - кой колкото е учил. Някак си ми се струва, че ще се разпределят баловете по-реално и няма да има струпване в горния диапазон. За децата сигурно ще е кошмарно, но и сега е кошмар с тези школи и сремеж към 100т. Предстои ми да преживея още един 7 клас след години, та ще видим какво ще измислят до тогава.
Не е така. Имам позната, която е хванала предишните интегрирани изпити. Разказвала ми е как цяла събота ходила на курсове по всичко в една школа- за един ден и смилат предметите от седмицата. Има ясни спомени колко била доволна от школата и как не и се налагало изобщо да учи в училище после. Което говори отново много лошо за системата ни, която какъвто и изпит да въведеш пак ще остави място за частни уроци, на които за много по -малко време научават в пъти повече.

# 327
Аз живот и здраве след 4 години ще имам пак 7мо класничка , и честно казано мисля , че предпочитам да учи по два предмета БЕЛ и МАТ отколкото по всички , ако е някакъв общ тест , определено до тогава ще има промени според мен, дамо дано е за по- добро.
Колко пък да пренебрегват другите предмети, една година най-много само в 7ми клас, в 5,6 си учат по всичко, то и в 7ми де защото и високи оценки от диплома искат.
Масово се пренебрегват химия, физика и биология. Това са три много важни предмета и полагане на основите им е в 7 клас. И децата не успяват добре да учат по тези предмети, и самите учители са по-щадящи защото знаят, че основния фокус е математика и български. Следователно след това, особено в ЕГ, в 9 клас децата са като в необрано лозе. Хем не са учили и разбрали напълно материала от 7 клас, хем и са позабравили, хем по програма си почват с надграждане на знанията.
Разбира се, че това не е навсякъде, но по мои впечатления е доста разпространен проблем. Това според мен е и причината за това тези предмети да са доста недолюбвани от децата, а това е тъжно.

# 328
Да не говорим, че по тези предмети / физика, химия, биология / няма и преподаватели, поне в малките градове .

# 329
Чудесно. Благодаря
Дъщеря ми снощи сънувала, че днес ще излезе второ класиране. И че е приета
Амин!😀
Сега да звъни на доброжелатели и да разказва Simple Smile Тя трябва да го разказва!
Давай и тя да ни го разкаже в един пост - ние сме доброжелатели. С един пост ехе ....
Тя го разказа на мен. Други доброжелатели не се намират лесно Joy

Общи условия

Активация на акаунт