Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 98 044
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 570
Хм, щом няма качени още желанията навсякъде, няма да е рано…
Ще опънат нервичките на макс:-(

# 571
  • София
И в профила на дъщеря ми няма заредени желания за втори етап. Пише само класирането не е обявено. В София.

# 572
Желанията са на таб желания, а не класиране

# 573
Успешно второ класиране, момичета! Чакам с вас да ви налайквам приетите наборчета.

Христоматията от Store.bg на БГ.Учебник ми казаха да я позачакам една седмица.

# 574
  • София
Добро утро!
Късмет на всички днес!
Аз нищо не чакам, но сънувах кошмари с класирания!

# 575
  • София
Моето се изказа снощи - е, ако сега не се придвижа напред, ще чакам трето класиране.
След като почнах да каканижа какво точно означава трето класиране, младежът реагира стреснато - успокой се, успокой се…
Почти съм спокойна, но магарето снощи доста ме напрегна с неподготвени изказвания.

# 576
Пожелавам ви с второ класиране да приключи сагата по-най-добрия за детето начин

# 577
  • София
Ние пък сигурно с дъщеря ми  сме най- не ориентираните в темата изобщо , то бива да съм везна , ама чак пък такава , то е чудене , то е чудо.
Успех на всеки , който знае и иска да постигне мечтите се , а за нас каквото съдбата отреди , че на нас ни е все едно дали ще се качим на горе или не.
Даже, ако се качим ще ни възникнат още куп въпроси да вземат да ни объркат съвсем 🤣

# 578
  • Sofia
Успех на всички днес, дано каквото вие и децата сте си пожелали, infopriem това да покаже😊
При нас ще стане ясно дали остава в 73-то или ще успее да прескочи в 91-во ( 6 т не стигат)

# 579
Христоматията на БГ учебник съм заредила още преди матурите Joy Обаче интересът на наборката (ако въобще мога да го нарека така) приключи при пространното описание на Океанидите… Сега виждам, че основно се подмята и ако продължава така, освен да я метна към някоя от вас. Хубавото е, че поне чете други книги по нейн избор, така че премълчавам и го приемам като част от почивката.

Успешно и удовлетворяващо да бъде за всички днес!

# 580
Спрете се с тези христоматии! Децата имат нужда и заслужават хубава почивка. Седми клас мина, но в новите гимназии ги чакат доста предизвикателства, нека се заредят.
Моята стана и и казвам" Днес ще е много хубав ден" като мисля за класирането, а тя ми каза " Да, ще се видя с приятелка в мола" Laughing Всеки с приоритетите си Satisfied

# 581
  • София
Сутринта се събудих с мисълта за второ класиране, после се сетих, че сме се записали на първо. Но продължавам да се вълнувам с вас, момичета. Даже съжалявам, че не мога и аз да рефрешвам. Желая ви да се сбъднат мечтите на децата ви и днес всички да си кажем наздраве за добрите новини. Много ще ми липсвате, когато темата пак замре.

# 582
То голямо приключение се оказа това НВО 7-ми клас, сега разбирам хората, които ме плашеха, кво ме чакало. От преди матурите насам нямам ден мира. Детето избяга от мен при баба си. Каза, че неможе повече да ме търпи.Satisfied

# 583
Мисля, че у нас основното напрежение около НВО аз го създадох Laughing Признавам си
А детето вече пети ден не е попитало записано ли е Laughing

# 584
  • София
Не остана ей, чакаме Варна само май, да им заредят желанията и да се приключва. Варненки, дайте знак като ги видите 😃

Общи условия

Активация на акаунт