Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 98 132
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 495
Децата, за да харесат нещо, трябва да го разбират.

# 496
Наздраве съоткачалки!
Утре много усмивки да има и още по- големи наздравици!
Не мога да повярвам, че само преди седмица чакахме 1во класиране. Сякаш мина месец - така го усещам.
Наздраве! Чувствам ви като колеги от бакалавърската група Laughing Разменяхме домашни, коментари за преподаватели, изпити. Некви петли и хорА се редиха. Изобщо, изкарахме я тая сесия. Почти.

# 497
  • Варна
Залагам утре към 11 да има класиране.

# 498
Наздраве съоткачалки!
Утре много усмивки да има и още по- големи наздравици!
Не мога да повярвам, че само преди седмица чакахме 1во класиране. Сякаш мина месец - така го усещам.
Наздраве! Чувствам ви като колеги от бакалавърската група Laughing Разменяхме домашни, коментари за преподаватели, изпити. Некви петли и хорА се редиха. Изобщо, изкарахме я тая сесия. Почти.
И аз така. Много сте готини тук. От тази тема разбрах, че имало наборни теми и се записах в тази за бъдещи шестокласници, където ми е мястото, но там въобще не е като тук. Ще се отписвам оттам май.

# 499
Играй на две полета, да има преход между поколенията Simple Smile

# 500
  • София
Ветерани сме. Като след война се чувстваме. Броим битки, спечелени, загубени. Grinning Вярвам, че утре ще има повече спечелени битки от очакваното. Grinning

# 501
Много издателства имат христоматия за 8. клас - в онлайн сайтовете съм проверила. Все още не мога да преценя коя би била най-полезна.

# 502
И аз така. Много сте готини тук. От тази тема разбрах, че имало наборни теми и се записах в тази за бъдещи шестокласници, където ми е мястото, но там въобще не е като тук. Ще се отписвам оттам май.
Е то какво интересно да се случва преди 6 клас ... Винаги кулминацията е май-юли на 7-класните.
После пак малко еуфория за новите у-ща... И чаааак към 10ти (евентуално) и малко в 12-класно-кандидат-студентските.

# 503
  • София
Хора, успокойте се, ирония беше това на Динчо. Ето затова трябва да се ползват емотикони. Joy

# 504
Динчо, как си позволявате подобен коментар, не знам!

Потребителката ясно е написала, че е вложила достатъчно от себе си, пък който е имал интерес се е справил. На тези, които нямат интерес и на маймуна да се направи, и с фуния да налива, все такъв ще е резултатът.

Понякога е по-добре да премълчиш, отколкото да се излагаш във форума с меродавно мнение.

Понякога е добре да се чете с разбиране. Трябва ли да сложа смеещи се човечета, за да стане ясно?

Защо учителите взимали заплати? Как не ги било срам и още и още...

# 505
  • София
Еми, трябва! Нали това казвам. Joy

# 506
  • София
Може пък в тема внуци 2038ма год да се намерим накрая Joy Очаквам да няма хора учители, направо роботи ще преподават, и НВО ще създават и ще оценяват роботи.  Kissing Heart Какво ще има да им коментираме тогава? Joy скука ще бъде

# 507
После защо децата не можели да се справят с изпита 😂

# 508
  • София
Иронично или саркастично има разлика. Не мисля, че в тема с изопнати нерви, такива коментари, пък макар и изказани с ирония са добре приети. Има хора всякакви-тънкообидни, с никакво чувство за хумор и т.н. Добрият тон изисква нормални коментари. За да има полза от този форум изобщо.

# 509
Dincho, всяваш смут в редиците. Туряй повече емоджита.Laughing

Общи условия

Активация на акаунт