Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 98 132
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Христоматия за 8 клас няма ни-къ-де! Говорих с една книжарници накрая да проверят, сега печатали учебници и евентуално през септември ще пуснат христоматията.
Поръчах от Озон

# 511
Хора, успокойте се, ирония беше това на Динчо. Ето затова трябва да се ползват емотикони. Joy

Щях да напиша нещо такова, но ме достраша. А ще си призная, че първият лайк на Динчо сложих аз. И много ми харесват всичките й мнения... очевидно много хора я разбирате, тук аудиторията е изключително интелигентна.

# 512
  • В Страната на чудесата
Наздраве съоткачалки!
Утре много усмивки да има и още по- големи наздравици!
Не мога да повярвам, че само преди седмица чакахме 1во класиране. Сякаш мина месец - така го усещам.
Наздраве! Чувствам ви като колеги от бакалавърската група Laughing Разменяхме домашни, коментари за преподаватели, изпити. Некви петли и хорА се редиха. Изобщо, изкарахме я тая сесия. Почти.
И аз така. Много сте готини тук. От тази тема разбрах, че имало наборни теми и се записах в тази за бъдещи шестокласници, където ми е мястото, но там въобще не е като тук. Ще се отписвам оттам май.

Мммм, то и тук не е като тук отпреди 2 години. Joy
Не се отписвай, и на вашия форумен алкохолизъм ще му дойде времето. Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз от сряда насам току се пощипвам и се чудя дали не съм се объркала и само да съм сънувала, че сме записали наследника. Joy

# 513
Иронично или саркастично има разлика. Не мисля, че в тема с изопнати нерви, такива коментари, пък макар и изказани с ирония са добре приети. Има хора всякакви-тънкообидни, с никакво чувство за хумор и т.н. Добрият тон изисква нормални коментари. За да има полза от този форум изобщо.

На хората без чувство за хумор никога не им е добре. А на такива, които не могат да четат с разбиране, пък изобщо. 😂🙄😂

# 514
  • София
Седя си на прословутата тераса и цял ден си хихикам с вас Joy Дадох си малко почивка, че стопих 10 грама мазнина от слънцето /терасата е остъклена, направо е сауна/ и изпуснах баш това на sanaka, дето са го замели Joy
Чакам някой да изкрещи тук "Излезееееее", щот вляза ли вътре, ще има жертви- щерката цял ден вкарва френски думички. Язък за хубавата дълга коса  - ако вляза вътре де Joy

# 515
  • София
Ей, страшни сте, голяма забава тук 😅😃😅😅😃

# 516
В групата на новите първолаци е мъртвило, но още не знаят какво ги чака голяма част от родителите. Simple Smile

# 517
  • София
Ще се оправят, до 7-ми клас всеки се пропива.

# 518
  • Пловдив
На тези, чиито деца ще учат във 2АЕГ да знаят, че ако децата им се паднат при Христо Данев, поне една книга ще прочетат. В края на годината, всеки ученик презентира книга, прочетена на английски. Обаче един съвет, книгата да не е сантиментална или романтична. Такива презентации приспиват Данев и оценките не са високи за тях.

Той ми е съученик от пловдивската хуманитарна гимназия Simple Smile Доколкото съм чувала се справя страхотно като учител

Девойката е записана в понеделник по първо желание - Руската с английски. И за мен това беше последният 7 клас и съм се зарекла официално да се пенсионирам от неформалната учителска професия вкъщи Mask

Относно Под игото - ние я четохме заедно - като се редувахме да четем на глас и същевременно "превеждах" и обяснявах.

Успех на всички, чакащи класиране утре!

# 519
  • European Union
Приятна си е темата, и с емотикони, и без. Ще ми липсва, когато интересът спадне и пишем по 1 мнение на седмица.

Аз купих христоматия, изчетох я, сега се чудя има ли смисъл да я натискам да.я чете или да търся някакви адаптирани, преразказани и т.н. произведения. Чак не мага да повярвам до какво дъно стигнах. Само части от книгата за мен не носят никаква информация, адаптираните убиват духа на произведението но при всички случаи е по-добре от нищо.

# 520
  • София
Не мога да я намеря христоматията нито в Озон, нито в който и да е онлайн магазин, хора, явно нещо не правя като хората. Моля някоя добра душа да ми изпрати линк!

# 521
  • София
Татко Мецане, историите ти къртят, същи Васко да Гама от село Рупча си бил 😝

# 522
Бърди, ако няма по линковете от предните страници, ще пуснат нов тираж. И аз още не съм поръчвала, ама до септември и не мисля да се занимавам. Никой няма да се откаже от нашите жълтици Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 06:23 от zlatenceto

# 523
Ще се оправят, до 7-ми клас всеки се пропива.

Всеки път се усмихвам като се сетя, че има още седем години. Simple Smile Дребният също е дзен. Шапка му на тояга, чертае географски карти и учи наборите си (не само) на пътните знаци и правилата за движение.

# 524
  • София по рождение
На тези, чиито деца ще учат във 2АЕГ да знаят, че ако децата им се паднат при Христо Данев, поне една книга ще прочетат. В края на годината, всеки ученик презентира книга, прочетена на английски. Обаче един съвет, книгата да не е сантиментална или романтична. Такива презентации приспиват Данев и оценките не са високи за тях.

Той ми е съученик от пловдивската хуманитарна гимназия Simple Smile Доколкото съм чувала се справя страхотно като учител

Девойката е записана в понеделник по първо желание - Руската с английски. И за мен това беше последният 7 клас и съм се зарекла официално да се пенсионирам от неформалната учителска професия вкъщи Mask

Относно Под игото - ние я четохме заедно - като се редувахме да четем на глас и същевременно "превеждах" и обяснявах.

Успех на всички, чакащи класиране утре!

Не бързай да се пенсионираш. Кой ще чете и превежда "Декамерон", а?!

Общи условия

Активация на акаунт