"Баба Марта на вратата чука, ДЕКЕМВРИЙЧЕ сладко гука-гука"

• 22 692
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Големи сладури са станали всичките ни бебоци Grinning За съжаление не мога да кача пресни-пресни снимки на Томи, щото апарата ни е на ремонт за преформатиране, но като го върнат - да видите ние какви бузи сме отпуснали Rolling Eyes
Сара - стискам ти палци, дано всичко е наред и свърши бързо.
Честит празник на три-месечинките-много здраве и да слушкат.
Ние с Томи вече не се оплакваме от нередовно акане-явно е временно явление, но все още сме си ревливи и искаме само на ръчичките на мама, не знам как ще се отучим.А освен това ни вличе и промяната на времето и при всяка смяна на налягането сме едни киселяци Cry, и не щем хич да спим...

Ех, оплакахме се, сега да вървим да се дундуркаме  Heart Eyes

# 46
 Здравейте от мен и Крис!   Hug
Ники, темичката е страхотна.  Peace
Честито 2 и 3 месеца на всички бебоци! Да са живи и здрави!   bouquet
Sarra стискам ти палци да се оправиш бързо!  Praynig kriss` слава богу, 4е вси4ко е ОК. Peace
Fiffi може да снимате с GSM и после да качите снимките с USB на компа в Интернет.
Всички сте големи сладури и сладурани.  baby_neutral
Ето нови снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=96111&photo=69
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=96111&photo=73
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=96111&view=1&photo=81

# 47
Да се запиша и аз.
Не знам как расте нашта убавица, но всички ръкави са ни дълги, а крачолите са ни таман.
Това малко реклама - демек дългокраки сме.
А ето и малко от най- новия снимков материал:
http://snimka.bg/album.php?album_id=103414&photo=72

Сара, дано всичко мине бързо и успешно.

# 48
  • sofia
Sarra, твойте патила нямат край! Вярвам че всичко ще е наред и най-сетне ще си отдъхнеш!
  Момичета, мен ме боли гърлото от днес и съм изолирана от бебо - свекърва ми го гледа и незнам до кога ще сме така..затворена съм в хола и само надничам тайничко през вратата на спалнята да го погледна за миг какво прави...какво щяхме да правим ако нямаше кой да го гледа...
Pebble, какво стана с твойта операция - беше писала, че имаш топченца в края на шева, и аз ги имам и са си още там Cry

# 49
  • Düsseldorf
Sarra Да се оправяш бързо, много стискам палци!!
Аз сега успях да качА СНИМКА С ПРОСЛОВУТАТА РОКЛЯ, ЕЙ НИ НА
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2250944https://
И ние днес сме се наспали от 5 часа и се смеем и искаме някой да си играе с нас...

# 50
  • Варна
mam21 Бойко е одрал кожата на татя си !
Betty и моя мъж хърка като съдран чувал но не ми пречи,само ако гледам ТВ много се нервя че го заглушава.аз имам имунитет - баща ми хърка мнооого здраво и съм свикнала.а имаме един стенен часовник,дето звънеше на 15 мин
детелини не се измъчвай,поне си опитала всичко!давай колкото има и после ако е гладен дохранвай и готово.И ние сме така от време на време.Снощи яде две цици и 100мл размразено!
а не е като да нямах кърма в гърдите.за сметка на това днес яде по-рядко и малко.
Sarra, Бети да се оправяте и дано се размине без интервенции   Praynig
честито на празнуващите!
мерсим за комплиментите  Blush Flutter
всички много са пораснали и набухнали и искам да ги настискам и нагушкам и намачкам и нацелувам  kiss!!!!

# 51
Е, ха!
И ние станахме на два месеца и сега с тати ще празнуваме  1dating
Норенцето спинка, ама на включен сешоар, като го спрем дано не се събуди, че понякога така става. Да не се пристрасти само към звука, че после, що ще правим? hahaha
Честито и на другите празнуващи момичета и момчета. newsm51

Аз няма да ви предлагам изкушения по повода....мога да ви предложа например едно лактогонно чайче. smile3521

Sarra  Hug Всичко ще е наред и скоро и зад гърба ти.
Болните ВЕДНАГА да оздравяват! Naughty

А днес купих фибички и като се наконтим и снимаме ще кача една да имат конкуренция тука момите с фиби. smile3522

# 52
Сара стискам палци всичко да се оправи!!!
Ето малко снимки и от нас:
http://snimka.bg/album.php?album_id=103414&photo=75
http://snimka.bg/album.php?album_id=103414&photo=76

Честити месечинки на месечковците!

Ние утре с мъжа ми и голяма компания ще ходиме в няква готина вила в Гургулят да пранзуваме рожден ден..и аз нямам търпение да си прекарам готино...въпреки това ми е малко кофти че ще оставя бебо на майка ми досега не сме се разделяли,но той си ми е послушко и няма да се притеснявам много много...тъкмо ще изпуснем кофтито време което няма да става за разходки..аз от една седмица насам съм стана голЕма скитосница...като излезем към 12ч. се прибираме към 16-16:30 за папу и после пак навън до към 18:30...а бебо спинка цяяял ден...после нанка от 20:30 до 21:30 (грубо) и към 10 го къпеме и вече едвам гледа горкия все едно е орал цял ден..пу-пу така си го харесвам  Praynig

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 23:19 от violina

# 53
Pebble, какво стана с твойта операция - беше писала, че имаш топченца в края на шева, и аз ги имам и са си още там Cry

Ходих при хирурга ми и той каза че това е конеца и щял да се разнесе, и наистина вече изчезва. Каза ми да не вдигам нищо тежко още 2-3 месеца, понеже му казах че това се уголеми когато започнах да нося касетки с дърва по стълбите  Embarassed  та сега няма да нося тежко пък тия кила не знам какво да ги правя Sad

# 54
  • Варна
58 кг!!! Shocked аз банкет ше дигна ако стигна 58!
влязох да раждам 82кг,в момента съм 70, а бях 53!  cry
(висока съм 164 та си представете за каква лоена топка иде реч!)
оставих 10 в болницата,после свалих 2 незнайно как и не съм мръднала повече  no
купих си колан за корема,пък да видим...той ще се прибере,ами кожата дето се е разпънала?
майната им на стриите,да ми се прибере кожата Praynig и такъв г*з съм отпрала...скривам слънцето направо,бедрата ми се нацепили даже, от всички страни Shocked
да са живи и здрави дечицата ни Praynig,но все пак си искам фигурата обратно мамка му,ако може преди лятото  smile3516

# 55
За килцата Virginity и аз съм зле
влезнах да раждам 76 излезнах от болницата на 66 и сега съм 63...аз бях 52...а по принцип тежа 50....аааааа Cry направо ми се реве , незнам кога ще си влезна в дънките,май няма да е скоро...сега гладувам по цял ден пък ще видим до къде ще стигна newsm78

# 56
  • Варна
аз не мога да гладувам нито диета да спазвам , защото се кърмим. И не знам кога ще стане...

# 57
Добро утро! Аз май съм по-добре днес, но пък нощес май пак имах температура. Не съм я мерила, но по едно време се събудих вир-вода, сигурно съм имала и съм я свалила.
За килограмите не ми се мисли нито говори.  Аз стигнах до 62, което не е много за повечето от вас, но аз съм само 155 см висока. След раждането съм 55, но няма мърдане от тях. Иначе забременях на 52 кг, но имах наследство от 4 кг от предишната бременност. Трябва да достигна заветните 48 кг, но и на 50 ще съм доволна. И аз обаче не мога да пазя диети - нали се кърмим. Като наближи лятото обаче ще се наложи все пак. А и тая кожа и мен ме притеснява, стриите някак ще ги преглътна, но поне кожата да се събере. Пробвам да правя коремни преси, но малко ме наболява ниско долу корема от тях.  Явно трябва да ми заякнат отново мускулите.
Е, хайде, днес явно няма да има разходки. Приятен ден и приятно гушкане на бебчетата!

# 58
честит имен ден на бебе Тошко на magika, бебе Теодора на мама conka, бебе Теодора  на мама iva-bebe,  бебе Теодор на мама kara,бебе Теодор на мама amymommy!да са им живи и здрави!                                                                                                                                                                                                  дано не съм забравила някои затова честит празник на всички които имат повод и на тези които нямат но им се празнува newsm51

# 59
Sarra, BettyL, я да се оправяте, че ще ви шамаря Mr. Green.
Вержи, септември се гласиме за море ама Варна може и по-рано да я посетим, ще се обадим да се разплуваме заедно, с два кита нямат шанс людете, дано поне за дечинките да има малко място  Joy.
Момичета- кокичета, аз много ви се оплаквах с кърменето съзнавам, но като ми накипи и ви споделя ми олеква много  Hug. Това, което ме притеснява е че Ла Лече Лига, което е световна организация и най-уважавната по тези въпроси твърди че няма такова нещо като няма мляко Naughty това било мит.В кърмаческия форум ще те изядат с парцалите ако им кажеш че даваш АМ. Аптекарката ми също ме навика, даже изрече тъпотията че в Австралия АМ бил само с рецепта  Shocked а по мои последни сведения Австралия е демократична държава и жената има право да избира да кърми или не. Дълбоко се съмнявам, че някой от твърдящите подобни неща хора всъщност знае какво е да ти капе на час по лъжичка, а бебче да иска по много лъжички. С две думи, не си купувам Фризо от тази аптека.Та такива ми ти работи  Rolling Eyes
Искам и друго да ви питам - мамите с нормално раждане, като се сецвате  Embarassed, усещате ли се променени, разширени и тн. Аз уж правя онези упражнения за перинеума да видим.А, и вчера почнах коремни преси, е не питайте по колко пък сега, е добре ще ви кажа, еми 10 правя  Embarassed  Joy.
Каква е тази активна гимнастика, която се купува, идея нямам  newsm78
Цункам ви сладките момички и ергени  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт