Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 436

• 39 058
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Слънцето прозира, телефонът в ръка, шапката върху коляното...
Предполагам, че до края на август ще е в Каш и после влизане в образ...

На тази снимка ясно се вижда част от една яхта "Елеонора".

Та си мисля следното - почивката в Каш, отиването до остров Кастелоризо с яхта /може и да е точно тази/ не е ли всъщност част от влизането в образ. Знаем, че семейството на Осман Булут ще се занимава с морски бизнес и просто е невъзможно да нямаме луксозни яхти, които синовете да управляват или поне най-големият  демек Осман/Енгин.
Помним как се подготвяше Енгин за образа на Текин Булут - пребиваване на остров Бозджаада, за да може да "попие" от атмосферата и битието на островитяните, както и   изявата му  като "шеф" в един от ресторантите - за да бъде максимално точен в приготвянето на храната /когато беше с Ейлюл в къщата и на брега на морето/.

Обича Енгин да изпипва и малките детайли от образа на мъжа в който предстои да се превъплъти.

# 376
  • Пловдив

Влязох в инстаграма на mr.bayindir да проверя има ли нещо ново от днес: https://www.instagram.com/p/C_NGDCXIboP/
Написал е: Скъпи Океан,
Благодаря ти много, че правиш това за мен, чувствам се малък, смирен, вдъхновен и солен едновременно.

Това ме накара да си мисля, че Енгин и компания е приключила с подводните гмуркания за този сезон. Ще следя, ако има нещо ново и дали греша. А и това, че Енгин сложи тази снимка в сторито си - потвържава това.

# 377

Добро утро, момичета!

# 378

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав, успешен и прохладен ден четвъртък!
Да пием по кафе и да си подреждаме деня!

# 379
  • Пловдив

Добро утро в ден четвъртък, прохладен и успеешен да е.
Да пием чай с Енгин - Шел да не се ослушват, чакаме нова реклама...

И нещо интересно, ето защо нашето момче младее: https://x.com/UzmEsraGunes/status/1828540369006727191

Новото проучване установи, че консумацията на чай е свързана с намалено биологично стареене.
Хората, които пият 4 или повече чаши чай на ден, остаряват с 40% по-бавно от тези, които изобщо не пият.

# 380

Време за чай/кафе  пауза.

# 381
  • Пловдив

mr.bayindir пусна в сторито си тази снимка и написа: ЕА Звездна светлина.
Снимката е и с музика.

# 382

Голям образ беше Тахир...

# 383
Обеден поздрав момичета
Да е прохладен,и спокоен!
Започваме да пием чай вместо кафе Марианка!Аз по принцип доста рядко пия кафе напоследък,в месеца 2,3.Но пък сутрин задължително чай,без да знам новите проучвания!
Да имаме новини и снимки, никога не са в повече!

# 384

Загледах се в "КРА" сериите с бг озвучка в Ютуб.
При все, че са х 40+минутки ми е супер  интересно /сякаш не съм гледала сериала "N" пъти.

# 385
  • Пловдив

Дистрибуторската компания на "Казвам се Фара" публикува тази снимка и на нея пише:
Цитат на деня
"Смейте се с много, но не вярвайте на никого!"

# 386
Тази снимка ми попадна от френски фенове на Енгин - те наскоро са се разхождали с корабче по Босфора и са снимали къщата на Елиф. Познахте ли я?

# 387
  • Пловдив

Добро утро с усмивка в петък, прохладен, успешен да е и чакаме новини.

# 388

Привет от Енгин!

# 389

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден петък, последен от август. Изнизват се последните дни от този месец, а и от лятото.
Дойде ли септември - есента вече чука на вратата ни.

От вчера гледам произволни серии от "КРА" и се сетих за този момент зад камера. Енгин уловен да "рисува" татуто на Елиф / първата римска серия, когато Йомер последва Елиф и доста неща се разбраха - двойният живот на баща Денизер, както и отвличането на Нилюфер/.
Това същото тату Йомер много финно и умело разгада в 13 серия...

Но аз искам да  акцентирам върху прекрасните партньорски взаимоотношения Енгин-Туба, както и между  екипа. Останаха здрави приятелства.

Сега да пием по кафе и към задачите за днес.

Burkina Two Hearts за споделената снимка!
Когато ходих за пръв път /2019 год./ в Истанбул в сезона на лалетата и аз като се разхождахме по Босфора дебнех да снимам къщата.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт