Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 436

• 38 421
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
На мен ми допадна много нейното израстване и преминаване в отбора на добрите, както и на Бекир.

# 646
  • Пловдив

Не знам какво става, но определено се случва нещо голямо и дано скоро научим повече.
Взаимното следване с официалния акаунт на LA BIENNALE DI VENEZIA IG е много интересно...

Ето инстаграма на La Biennale di Venezia - https://www.instagram.com/labiennale/?hl=bg
Взех да разглеждам и науча нещо повече. В уикипедия прочетох: Венецианското биенале е наименование на събитието биенале, което се организира и провежда във Венеция от културната организация „Фондация Биенале“. В активния период се нарича „Арт биенале“, за да се разграничи от другите изложби, които се организират – кино, театър, танци, архитектура, музика.

# 647

Не знам какво става, но определено се случва нещо голямо и дано скоро научим повече.
Взаимното следване с официалния акаунт на LA BIENNALE DI VENEZIA IG е много интересно...

Ето инстаграма на La Biennale di Venezia - https://www.instagram.com/labiennale/?hl=bg
Взех да разглеждам и науча нещо повече. В уикипедия прочетох: Венецианското биенале е наименование на събитието биенале, което се организира и провежда във Венеция от културната организация „Фондация Биенале“. В активния период се нарича „Арт биенале“, за да се разграничи от другите изложби, които се организират – кино, театър, танци, архитектура, музика.

А дано! Той Енгин, както е безкрайно предпазлив и пестелив при избора  на  това кого да следва в Инстаграм (само 169 срещу хиляди на повечето потребители, особено известните личности),със 100% сигурност не ги е последвал случайно. Явно нещо "се пече".

# 648
  • Пловдив

Добро утро и здравейте в неделя, да е успешна.
Останалото си го чакаме, новини и снимки.

# 649

Здравейте момичета Two Hearts
Последно топло и слънчево септемврийско утро!
Следобяд идвали дъждът и вятърът водейки си за компания гръмотевицата. Страховито трио се е очертало, затова да се насладим на сутрешното спокойствие.

# 650
Неделя е...
Кафето може да е късно и се пие без да се бърза , нека настроението е прекрасно и дъжджвно.
Спокоен почивен ден!

# 651
Привет в предпоследния ден на септември!
Да,задава се лошо време,но пък аз си направих доза лютеница вчера ,а днес да вали!
Продължаваме с надеждата за новини,а те ще дойдат като е сигурно всичко!
Благодаря на всички които слагат в темата новости Flowers Hibiscus!
Лек и спорен ден!

# 652
  • Пловдив

Чакаме и Шел да пуснат новата реклама.

# 653

Момичета Two Hearts
При мен заваля и стана студено.

Новините които чакаме ще си дойдат в определеното време. Имаме си "Фара" и ще си го гледаме по ТВ.

Дамата

Скрит текст:
Аз пък имам

# 654
  • Пловдив

Кога ли ще видим визията на Осман Булут...
И при нас вали, вече и гърми...

Никой не е писал след мен, затова продължавам.
Енгин преди малко пусна този залез в сторито си.
И музиката към снимката - след 5 минута.

https://www.youtube.com/watch?v=mLyrMXMrRFs

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 19:26 от mariana51

# 655

Имаме раздвижване от Енгин!

# 656
  • София
Добре,че почват снимките..Ще видим нова визия нов стил изобщо Енгин в работен режим.Успява да създаде нов човек. не само с прическа,грим с и с характерни отличаващи жестове на героя му.
     Да ,индикира се,но лично за мен  залезите са вглъбяване  ,изгревите - начало,с дните -съзерцание.Искам да виждам Енгин съзерцаваш,радваш се и наслаждаваш на постигнатото.Приятна нова седмица,

# 657
Нямам търпение да видя  образа на новия герой, както и снимка с Аслъ.
Чакам с нетърпение 🥰

Какъв вятър задуха и стана студено?   Човек да си мечтае за слънцето от сторито.
Лека нощ. 

# 658
Добре,че почват снимките..Ще видим нова визия нов стил изобщо Енгин в работен режим.Успява да създаде нов човек. не само с прическа,грим с и с характерни отличаващи жестове на героя му.
     Да ,индикира се,но лично за мен  залезите са вглъбяване  ,изгревите - начало,с дните -съзерцание.Искам да виждам Енгин съзерцаваш,радваш се и наслаждаваш на постигнатото.Приятна нова седмица,

Да, и на мен залезите ми изглеждат по-скоро тъжно и минорно. Дано духът му е бодър, настроението - оптимистично!

# 659

Добро утро в последния ден на септември!
Изпращаме го с дъжд и студен, дано октомври да прояви благосклонност и да имаме златна и топла есен.

Не обича Енгин показността, дано все пак някой друг да пусне снимка с него. Толкова години -  вече му свикнах.

Да пием по кафе и да захващаме задачите за днес.  Толкова е тъмно и мрачно все още навън, чак не ми се излиза - ама трябва да вървя на работа.
Асистентът има предложение, но на него му е лесно...

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт