Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 630
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, оригинални ли са парфюмите от този сайт или са менте? Сайтът е https://fragrancebg.com/.
Благодаря

# 511
# 512
  • Sofia
Здравейте, оригинални ли са парфюмите от този сайт или са менте? Сайтът е https://fragrancebg.com/.
Благодаря

Baccarat Rouge 540 Extrait за 159 лв.... Вие как мислите?
Доверените сайтове са на първа страница.

# 513
  • на терасата
Предполагам, че ще разберете моя възторг от този акварел.
Скрит текст:

Paul Smith Rose
Narciso Rodriguez for Her Musc Eau de Parfum Intense
Idylle Guerlain
Dior Addict Eau Sensuelle
Fidji Parfum
Мое близко момиче направи това за мен и нарисува любимите ми парфюми в цветовете, в които ги усещам.
Тя предложи да ми нарисува акварелни миниатюри на любимите парфюми, които да ползвам като разделители за книги, но аз помолих да ги събере на едно място. Получи се много красиво.

# 514
Благодаря Ви. Какво мислите за сайта https://arabicscents.bg/? Мисля да купя парфюм от там? Благодаря

# 515
  • София
Lale Lili 🤗
Благодаря.
За съжаление ваучерът пише, че не съществува 😞
Ubb7  за продукти под 100 лв.

# 516
Ковачева страхотни ревюта! Барения направо съм я отписала преди да съм я помирисала.
Веднага я отписах, след като я помирисах Simple Smile
Поръчах новия Chloe с 20% , излиза най- евтино от всички магазини в момента.
Аз пък поръчах La Vie est Belle L'Elixir. В понеделник пристига. Първо минах за проба и да, разкошен е. За секунда не се поколебах да се вземем. Имам хубави виолетки в Love in Black, но там са пудрени, в Ланком са ликьор от малини и после виолетки с роза. Ще разучавам още. А цветът маджента само допълва красотата на парфюма. През лятото носих Шанел и прекалявах с Gabrielle Essence.

# 517
Аз също купих La vie est balle Élixir и тъна в блаженство! Сега съм набелязала новия Devotion и мисля да кротна за малко.
Devotion intense лимонът е много по-малко и по-приглушен, но пък усещам лешници, така че за есенен парфюм е страхотен. В началото ми ми беше много близък до оригинала, който имам, но после го оцених.

# 518
Е тъкмо съм във Франкфурт на летището и отидох да си пръсна направо на ръката от това новото Chloe дето така нашумя заради ниската цена в make up, да видя какво евентуално съм изпуснала, еми радвам се много че не съм хвърлила 70 лв на вятъра на моята ръка е аромат на рози върху основа от мухъл, даже първоначално изби само мухленска нотка и след 10 Мин се появи розата, но примесена с този мухъл. Звучи точно все едно рози са разцъфтяли във влажно мочурище

# 519
изпуснах аз Chloé L'Eau de Parfum Intense на супер промоцията в мейкъп
изглежда интересно с тия малини

# 520
  • Бургас/Пз
изпуснах аз Chloé L'Eau de Parfum Intense на супер промоцията в мейкъп
изглежда интересно с тия малини
Ще ти пратя отливка, само да го взема в понеделник ❤️

# 521
Много мило Kissing Heart
ще видя има ли го в Дъглас

# 522
# 523
Пробвах и аз новия Ланком от любопитство, но не ме плени,  идва ми малко тежък и гъст, не е нещо, което бих носила. Успях също, най-сетне, да пробвам и Miu Miu Twist. Е, този ми хареса доста, ефирен, сладък, флиртаджийски, но и със известна сериозност. Него може да си го взема в някакъв момент. Явно съм на вълна лежерни аромати защото напоследък много нося Bond No9 Nolita Heart Exl

# 524
Парфюмирах се 😎
Много ми харесва.
Много е мадамски новия Chloé
Има и рефил 150 мл

Общи условия

Активация на акаунт