Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 698
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте ,
Между TM- Alien goddes или goddes intense , кои бихте предпочели?
Вчера пробвах и двете , но първата версия доста я усещах, а интенз въпреки обилното напръскване почти нищо не усетих .
Как се развиват при Вас?

Колко сме различни,  при мен е точно обратното. На мен ми харесва и усещам повече Intense версията. Щом сте си харесали при паралелно тестване и усещате по-добре първата версия си вземете нея.
Доверете се на Вашите усещания и няма да сбъркате!

# 136
Предполагам визираш дамската версия в правоъгълната бутилка?
Към края на м.г. купих 80 мл. тестер даже тогава проверявах бач кода, но сега забравих, кога е произведена. Тя така или иначе е прекратена, така че действай, докато е налична... Simple Smile
Ще пусна офертата в другата тема, защото и мъжкия Амбър е наличен...
къде е мъжкият, моля?

# 137
Прегледай мненията от снощи в другата тема и ще видиш Simple Smile. Наличен е и в parfumdreams.de, но излиза по-скъпо.

# 138
Привет, къде мога да намеря (ако изобщо може да се намери)
https://www.fragrantica.com/perfume/Jimmy-Choo/Vanilla-Love-60132.html
Да не би да е спрян?

# 139
За мен Alien goddess e по-трайният парфюм и ми харесва повече защото е по-кокосов и плажен. Докато  Intense версията е по-белоцветен и кокос почти не усещам.

# 140
Привет, къде мога да намеря (ако изобщо може да се намери)
https://www.fragrantica.com/perfume/Jimmy-Choo/Vanilla-Love-60132.html
Да не би да е спрян?
В британското Lookfantastic е наличен, но е 320+ лв., като го имаше тука се намираше за 200-230 лв.

# 141
Здравейте. Някой запознат ли е с тези два аромата - Ginza Night и Ginza Intense? Четох естествено във фрагрантика, но друго си е и тук да прочета нещо. Благодаря!

# 142
Кои парфюми сте си взели за море?
Аз взех само два -  Bora bora и Аlien Goddess.
Обичам плажни аромати, ама ми малеят. Трябваше да взема повече.

И аз не взех на морето много аромати, заложих за плаж на тези спрейове и се чувствах супер с тях. Доста са трайни!
Носех и 3те :

Абсолютният ми фаворит за лятото е този :

Отдавна търсех парфюм като него и едва тази година го придобих.Сега, когато не съм на море и се напръскам с него, моментално се озововам на плажа. Страхотен е!

За вечерите през лятото обичам да нося-->Montale Starry night и моята голяма парфюма любов Angel Nova

# 143
Първия път носех тези.
Сега ще са други.

# 144
  • София
Този е бяло от ляво на дясно кой е ?

# 145
Планирам да взема Mandarine Basilic и Light Blue.

# 146
Дами и господа, имам нужда от помощ. Търся парфюм за подарък на мъж. Той работи на висока позиция в международна компания и искам да взема нещо, което би било подходящо за ежедневието и/или за бизнес срещи. Трябва ми нещо, елегантно, трайно и носещо тежест и класа. От две седмици се ровя във ревюта и пирамиди и съм тотално изгубена.

# 147
Аз не бих подарила парфюм на такъв човек никога.
Как без да знаете вкусът му?
Хората на високи позиции получават много корпоративни подаръци парфюми и не съм сигурна, че бихте го впечатлила.
Бюджет да посочите, той е задължитен.

# 148
# 149
  • The Evergreen State
И аз, ако не е на много близък човек бих се въздържала от парфюм за подарък. Много хора не носят парфюми изобщо (повечето от обкръжението ми, и мъже и жени), позицията и компанията нямат никакво значение Simple Smile.

Парфюм за деня Chanel Gabrielle Essence.

Общи условия

Активация на акаунт