Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 872
  • 782
  •   1
Отговори
# 270
Както бях в парфюмно затишие и неведение от няколко години, имах неблагоразумието да вляза в Дъглас вчера и да открия Mancera. За съжаление повечето им тестери са счупени или изхабени, успях да пръсна само Jasmine exclusif и лееко да усетя Red Tobacco (усещам, че май това ще е следващия ми зимен парфюм. Имате ли идея къде другаде мога да ги тествам? Загледах и Coco Vanille, но искам да тествам първо.

# 271
  • Пловдив
В elfragrance.bg има много мостри за по-подробно запознаване.

# 272
В Парадайз мол в магазин Белодоре има колкото искате Мансера и Монтал за проба. Момичетата са винаги много вежливи и усмихнати.

# 273
  • 🌊
Празникът ми мина и просто съм очарована от приятеля ми, не толкова заради самия подарък, а заради цялата мисъл, която е вложил и усилие да намери нещо, което ще сметне, че ми харесва.

Та, разбрал, че харесвам парфюми и си казал, това ще е подаръка. Била съм споменала онези сладоледи на Анна Суй и почнал да търси, но нямало наличност. Казал си, че няма да остави нещата така и след това се замислил с какви нотки ме асоциира и че аз винаги мириша сладко-плодово. Обиколил всички големи парфюмерии, имал не знам колко блотера, че даже и кафе му давали да мирише, понеже не били 1 или 2 парфюма.

След първоначално сортиране, хванал всичко и вкъщи влязъл във Фрагрантика да им гледа пирамидите (тук аз вече бях просната на дивана, примирайки от очарование заради старанието му) и сортирал допълнително. След това обаче ударил на дърво с това, кой да избере и взел всички финалисти.
Скрит текст:

Ами какво да ви кажа, аз съм щастливо и безобразно влюбена в този мъж.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 10:00 от Чебурашка

# 274
  • Пловдив
Мъж мечта !

# 275
Аххх, наистина доста се е постарал... Честита да си голяма щастливке!  Flowers Bouquet

# 276
Здравейте!
Имам поръчка от племенника ми (на 20 г. ) да му избера парфюм. Не е претенциозен, няма изразени предпочитания. Ще съм благодарна, ако отново получа насоки от вас. Бюджет - около 100 лева.

# 277
  • София
Здравейте, взех си новите Метеорити на Герлен и много ми харесва новият им аромат... Някой сеща ли се за подобен парфюм?

# 278
Здравейте!
Имам поръчка от племенника ми (на 20 г. ) да му избера парфюм. Не е претенциозен, няма изразени предпочитания. Ще съм благодарна, ако отново получа насоки от вас. Бюджет - около 100 лева.
1.Valentino Uomo Acqua (в parfium.bg след код ще е 108 лв.). Магия в бутилка!
2. D&G The One for Men EDP (малко надхвърля бюджета, но си заслужава всяка стотинка). Секс в бутилка!
3. Versace Pour Homme
4. Versace Man Eau Fraiche
5. Rochas Moustache EDP
6. Montblanc Explorer

# 279
Наистина ли са спряли тази кросота Miss dior edp 2021?

# 280
  • София
Здравейте!
https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Club-de-Nuit-Intense-Man-34696.html
Прилича на Авентус, моя 20 годишен братовчед му е фен.

# 281
Здравейте!
https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Club-de-Nuit-Intense-Man-34696.html
Прилича на Авентус, моя 20 годишен братовчед му е фен.
За мен е 1:1 с Montblanc Explorer, който обожавам и е много секси

# 282
  • София
Скрит текст:
Здравейте!

Привет Veselushka, бих се спрял на Plein Parfums No Limit$ Gold Philipp

https://www.fragrantica.com/perfume/Philipp-Plein-Parfums/No-Lim … t-Gold-86950.html

В момента, в един от известните сайтове, 90мл е 90лв. Парфюма сам по себе си е прекрасен в класически мъжки уклон с чудесен свеж, чист и ароматен профил.  Водещ е искрящ портокалов цвят, допълнен от свежи цитруси, ароматно зелено сърце и топла, мистична база от елеми и бензоин. Ароматите, с които го свързвам са:
- Amouage Reflection Man for men
- Yves Saint Laurent MYSLF Eau de Parfum
- Gucci Guilty Elixir de Parfum for Men
- Hermès Terre d'Hermes Parfum

Представянето на Plein Parfums No Limit$ Gold Philipp, като трайност и сияж е пълно 10 от 10. Цялд ден издържа при мен с доста мощен шлейф. Горещо Ви го препоръчвам, мисля, че няма да сбъркате.Hands Ok Hand

# 283
Благодаря на всички за предложенията! За пореден път ми оказахте помощ Heart Eyes

# 284
Здравейте, малко съм невежа относно дубайските парфюми, но виждам, че тук пишете за тях. Може ли някой да ми поясни какво представляват ?
Здравейте, аз много харесвам парфюмите на Ahmed Al Maghribi, трайни са, но трябва да се пробват.

Общи условия

Активация на акаунт