Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 852
  • 782
  •   1
Отговори
# 285
Наистина ли са спряли тази кросота Miss dior edp 2021?
Не мисля. Навсякъде си е наличен. Кой ви каза подобно нещо?

# 286
# 287
Здравейте, Бихте ли ми препоръчали сайт за парфюмни мостри?  Чудя се дали да поръчам от littlescentbg, но не ми е познат   и не знам дали предлагат оригинални аромати..

# 288
  • София
Здравейте, Бихте ли ми препоръчали сайт за парфюмни мостри?  Чудя се дали да поръчам от littlescentbg, но не ми е познат   и не знам дали предлагат оригинални аромати..

Вижте в "Изпитани сайтове за парфюми" - юли и август. На 1-ва страница има инфо. мисля, че имаше и за мостри

# 289
  • Sofia
Привет, някоя парфюмна дружка, която живее в чужбина дали не е пробвала вече новото Libre,  че умирам от любопитство и ми се иска мнение от първа ръка? Simple Smile

# 290
  • на последния етаж
Някъде наличен ли е вече новият Chanel Gabrielle? Някой дали го купи да сподели впечатления?

# 291
  • Пловдив
L'instant magic приличал на метеоритите на Герлен според клип в You toube
https://youtu.be/Dy-zwy394m8?si=k9bwuxGvRI0xdNWD

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 22:15 от SINEOCKA_D

# 292
Здравейте! Някой пробвал ли е новия LOVENOTES от Ариана Гранде Angels Kiss? Видях, че е зареден в Douglas.

# 293
  • тук-там
А аз съм любопитна за аромата на Barenia Eau de Parfum Hermes

# 294
  • София
L'instant magic приличал на метеоритите на Герлен според клип в You toube
https://youtu.be/Dy-zwy394m8?si=k9bwuxGvRI0xdNWD

Tова наистина е така за старите метеорити, но ароматът на новите е сменен и всъщност от него се интересувам. Innocent

# 295
  • The Evergreen State
И аз съм в очакване на Hermes Barenia. Друго което очаквам е тазгодишното Millesime Shalimar, ако пуснат такова изобщо.

Miss Dior си ги обичам, харесвам много повече обаче каквото беше Мис Диор в първите издания докъм 2012, после като оцветиха сока в розово всяко издание ме радва все по-малко. Имам по-новите розови фланкъри, включително и последната парфюмна версия на Кюркджиян. Не бих се учудила ако са спрели този от 2021, ако се окаже вярно - все още имам интерес към тази линия и съм любопитна ако изкарат нов, но ако е в поредния нюанс на розовото, мисля че ще съм пас.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 06:51 от Athena

# 296
Привет ! От около 1 година ползвам Nishane Ani и сега съм хвърлила око на Х версията…Някой може ли да сподели мнение за новия вариант?

# 297
Момичета, може ли няколко думи за L instant на  Guerlain ,имам някакъв спомен само за magic-a?

# 298
  • Бургас
Момичета, може ли няколко думи за L instant на  Guerlain ,имам някакъв спомен само за magic-a?
ЕдТ и ЕдП са ужасно различни. ЕДП е ориентал-ванила, сладък, меден със подчертана аромат на магнолия. Упойващ и траен /старото издание, новото не познавам/
ЕдТ е цветен, отново магнолия, но и други бели цветя. Не е сладък /за мен/ и отново много траен.Описанието е за новото издание.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 10:42 от . Яна .

# 299
  • 🌊
Аз влизам с отзив за Candied Fantasy. Слагам го в скрит текст, понеже не на всеки представлява интерес:
Скрит текст:
Преди време бяхмчела как някой казва, че на парфюмите на Бритни са толкова добри, че изобщо не се свързват със стандартното звездно "дай да кешираме едни пари". Имала съм Circus Fantasy и Fantasy The Naughty Remix и това бяха парфюми, които са ми изкарвали по 8 часа.
Candied Fantasy не е EDP, а EDT, но все пак не очаквах брутално лошият шлейф, който има на кожата ми. Напръсквам се и изчезва, което е невероятно, защото съм имала EDT-та, които са си бая трайни.

За самия аромат - има сходно начало с Toy 2 Bubble Gum, но този на Бритни има едно щипещо алкохолно усещане. След това попива в нещо, което предполагам е смесица между мъфините и цветята от пирамидата, но така смесени не миришат на нищо друго освен нежно сладко.

Лиценза за марката е даден на Елизабет Арден. Не знам как са им другите аромати и дали специално за този са се изложили, но факт, че вече се отказвам да търся парфюм дъвка, а този просто може да изпръскам, не знам дали някой би го купил.
За Miss Dior и аз страдам. Най-любима ми беше версията в периода 2010-та, когато още беше Miss Dior Cherie. Наскоро си взех имитация с надеждата да е стара версия от тогава, но след 1001 реформулировки на оригинала, не знам какво бяха изкопирали, защото определено не беше озни аромат, в който се влюбих.

Моля за консултация, защото след подаръкана Чебурашкин искам и аз да му купя парфюм. Проблема е, че той не се е замислял дори какво харесва. След дълги размисли каза, че със сигурност харесва аромата на дъдж и вероятно праскова. Питам го "Е, нали си взе нова опаковка Versace Pour Homme?", бил го взел само, защото още преди да се гаджосаме съм му направила комплимент за него😂Което е лошо, защото бях проучила подобни парфюми с идеята, че ще му харесат.

Та търся дъжд в бутилка, който да няма и морски мирис. Мислех, че CLEAN Reserve Rain би бил подходящ, но някои споделят, че дъжд изобщо няма. Първия ми избор бяга тематичните на Деметер, но та се оплакват, че няма никаква трайност.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 13:07 от Чебурашка

Общи условия

Активация на акаунт