Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 78 581
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
Аз имам същото питане, но за:
La Couche du Diable Serge Lutens. Ако някой го има моля да сподели как е като трайност и шлейф.
Трайност и шлейф средни. В началото и от близо се усеща добре, сочен, малко горчиво дървесен, с лек оттенък като коричка на хубав хляб, нещо като не сладък боров мед. Но няма крака. Затихва, не се усеща толкова хубав отстрани. Може би трябва да се носи в такова време като сега. Аз го носих през зимата и бях малко разочарована. Ето сега си го приготвих за утре.

Благодаря. Точно за този сезон искам да го взема, нямам никакъв парфюм за есенно време. Заинтригува ме, макар и в последствие да затихва и да се усеща само от много близо.

# 706
Привет!
Според Вас, кой Scandal от всички негови разновидности е най-силният и наситен?
Различни са. Може да прочетете състав и мнения във Фрагрантика.
Например този е силен, сладък, траен, плюс бонус - нов.
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Scandal-Absolu-91052.html

# 707
Привет!
Според Вас, кой Scandal от всички негови разновидности е най-силният и наситен?
Scandal by Night
Имала съм първообраза -  2 пъти, Scandal by Night и, в момента, от момента, в който излезе, Scandal Absolu.
Нощният е непобедим откъм сила, трайност и интензитет.

# 708
Бихте ли споделили впечатления за новите Mugler Angel Fantasm и A*Men Fantasm 🤗

# 709
Някой познава ли този аромат - Queendom Richouli?

# 710
Scandal Absolu e трепач.

# 711
Хиляди благодарности! Ще пробвам и двата скандала, които ми препоръчахте! Heart

# 712
  • 🌊
Хайде пресен пресен от септемврийската промоция на Дъглас.
Скрит текст:
Първите ми впечатления са, че усещам доста силно и отличително фрезията. Колкото и да е странно, когато отлежи малко усещам на едната си ръка шоколада, а на на другата орхидеята.
Определено не е толкова сладникав колкото очаквах, може би е една по-зряла версия на Prada Candy

# 713
Тествах новия La vie... l'elexir.
Ужасно накъртващи бонбони теменужка, мразя ги, нищо друго освен тях не усещам, някъде много далеч лайка сякаш.
Абе ужас с две думи, и то нещо, което грам не харесвам има изключителен силаж

# 714
Хиляди благодарности! Ще пробвам и двата скандала, които ми препоръчахте! Heart
Не искам да ставам прекралено нахална, но понеже съм на вълна вкусни и есенно-зимни парфюми, дали някой може да ми помогне да си открия един от моите най-големи любимци Angel Muse.

# 715
Мисля само от частна колекция ще можете евентуално да го намерите. Скоро в парфюмните групи във ФБ една дама си продаваше нейния. Иначе е спрян от много време. Също така е важно дали търсите ЕДТ или ЕДП. Този който видях наскоро беше ЕДП.

# 716
Мисля само от частна колекция ще можете евентуално да го намерите. Скоро в парфюмните групи във ФБ една дама си продаваше нейния. Иначе е спрян от много време. Също така е важно дали търсите ЕДТ или ЕДП. Този който видях наскоро беше ЕДП.

ЕДП търся, благодаря!

# 717
Аз пък много харесах новия Ланком, но наистина мирише точно на бонбоните теменужки.

# 718
Hristina H ще имам в предвид и ако го видя някъде ще пиша ✌️

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 23:38 от Lale_Lili

# 719
  • Пловдив
Бях си поръчала 2 тестерa от Нотино на LVEB l'elixir.Разносих го ,харесва ми , но май само аз не усещам така желаните бонбони теменужки.И в Insolens edt има някаква нотка, която ме дразни.Днес бях с Montblanc signature .Той ми е фаворит заедно с Roberto Cavalli Gemma di Paradiso ,
 Calvin Klein Truth и Narciso Rodriguez Pure Musc.

Общи условия

Активация на акаунт