Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 78 589
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
  • Pazardjik
Може ли мнение за  Armani Si Intense 2023 ? Четох фрагрантика и съвсем се обърках, прилича ли на класическия Si, как е като трайност, шлейф?

# 691
Аз имам същото питане, но за:
La Couche du Diable Serge Lutens. Ако някой го има моля да сподели как е като трайност и шлейф.

# 692
Може ли мнение за  Armani Si Intense 2023 ? Четох фрагрантика и съвсем се обърках, прилича ли на класическия Si, как е като трайност, шлейф?
По-сладък е и е по-различен от първия Si.

# 693
Дълбоко влюбена съм в новия Том Форд Black Lacquer Tom Ford.
Изключително качество, от старите класически парфюми на марката. Тъмен, властен, тамянен и дървесен. Просто уау на кожата ми, което е много кофти, защото е срамно скъп.

# 694
значи да седя далеч от него 🤣

# 695
Далеч, далеч!
Аз се изненадах, много.

# 696
Брей тази Barenia се е изчерпала онлайн  в Дъглас. Бях сложила в кошницата едни 60 мл с намерение първо да мина да тествам, че имаха 20 %отстъпка, ама на... нямат наличност. Така и не стигнах до проба.

# 697
Споко, в Нотино я има също и е даже по-евтина. Днес до края на деня има и - 20% отстъпка и цената си е доста добра. Няма все още мостра "Try it first", но пък за Нотино знаем че могат да се връщат и разопаковани, стига да не са ползвани, а само тествани. Връщането мисля беше 10 лева с куриер ако не сте в София да го върнете лично в магазина безплатно.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 23:30 от Lale_Lili

# 698
Привет!
Според Вас, кой Scandal от всички негови разновидности е най-силният и наситен?

# 699
Здравейте! Търся хубав парфюм до 30-40 лв., с аромат на ванилия или с преобладаваща ванилия, но да не е прекалено натрапчив и да е дълготраен . Бих се радвала на някои предложения от Refan. Преди съм пробвала един, който миришеше много добре – с ванилия и жасмин, но не си спомням номера му.

# 700
За имитационната парфюмерия има друга тема. Потърсете я в търсачката. Казва се "Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57"

# 701
Здравейте! Търся хубав парфюм до 30-40 лв., с аромат на ванилия или с преобладаваща ванилия, но да не е прекалено натрапчив и да е дълготраен . Бих се радвала на някои предложения от Refan. Преди съм пробвала един, който миришеше много добре – с ванилия и жасмин, но не си спомням номера му.
https://parfium.bg/rochas-byzance-parfyum-za-jeni-edp#/57-%D1%80 … D0%B5%D1%80-40_ml -Rochas Byzance .За Рефан питайте в другата тема.

# 702
В Зара вижте, има хубави аромати.

# 703
И в Манго има хубави аромати.

# 704
  • София
Аз имам същото питане, но за:
La Couche du Diable Serge Lutens. Ако някой го има моля да сподели как е като трайност и шлейф.
Трайност и шлейф средни. В началото и от близо се усеща добре, сочен, малко горчиво дървесен, с лек оттенък като коричка на хубав хляб, нещо като не сладък боров мед. Но няма крака. Затихва, не се усеща толкова хубав отстрани. Може би трябва да се носи в такова време като сега. Аз го носих през зимата и бях малко разочарована. Ето сега си го приготвих за утре.

Общи условия

Активация на акаунт